Įkraunama...
Įkraunama...

Reakcija į mokamus skiepus

reakcijos neturėjom jokios,o paskutinį sykį skiepijom kartu ir nuo vėjaraupių
Atsakyti
O mes visus tris skiepus ėmėm mokamus ir jie nebuvo tokie geri kokių tikėjausi sad.gif Po visų skiepų buvo temperatūra, tik gerai, kad ji būdavo tik pirmąją dieną po skiepo.
Atsakyti
Nu kaip galima skayti kad skiepas nebuvo toks geras? Jo galiojimo laikas pasibaigęs? Tiesiog tavo vaikas labai jautrus skiepam jei net i mokama reagavo. Tu pabandyk įsivaizduot kokia būtų jo reakcija į nevalytą nemokamą vakcina?
Blyn ar mamos nežino už ką moka ir už ką nemoka? Juk ne nuo pinigų priklauso ar jūsų vaikas sureaguos į vakciną ar ne. Yra vaikų kurie ir po mokamos vaklcinos karščiuoja iki 40 C, bet ne todėl kad mokama vakcina prasta pasitaikė, o todėl, kad jo organizmas yra ypatingai jautrus ir nemokama-nevalyta vakcina galbūt net šoką būtų sukėlusi.
Atsakyti
skiepijau mokama vakcina,tokio kaip šalutinio poveikio kaip ir nebuvo,tik truputi irzlesne ir mieguista buvo cool.gif
Atsakyti
Mes skiepijom mokama vakcina, nors gydytoja siule pabandyti nemokama. Ji nezadejo kad nebus jokios reakcijos, sake jog daznam vaikui truputi pakyla temperatura, taciau labai nedidele ir gal truputi neramus vaikutis bus. taip pat perspejo kad ir nuo mokamos reakcija buna kai kuriems.
Taciau as maciau kaip kankinosi mano draugu seima po nemokamo skiepo, kai ju vaikuti su traukuliais ir temperatura iki39.3 isveze greitoji. Net nenorejau rizikuot kad mano vaikui ir man tektu isgyventi toki kosmara. Norejau but tikra kad padariau viska kas imanoma kad isvengciau komplikaciju ir vaiko kanciu.
Atsakyti
Savo mažulę skiepijom mokamais skiepais.
Jokios reakcijos nebuvo. thumbup.gif
Pirmą dieną po skiepo nemaudėm.
Iš klinikos paskambino sekančią dieną po skiepo ir pasiteiravo ar viskas gerai.
thumbup.gif
Atsakyti
Mes skiepijom mokama vakcina, nors gydytoja siule pabandyti nemokama. Ji nezadejo kad nebus jokios reakcijos, sake jog daznam vaikui truputi pakyla temperatura, taciau labai nedidele ir gal truputi neramus vaikutis bus. taip pat perspejo kad ir nuo mokamos reakcija buna kai kuriems.
Taciau as maciau kaip kankinosi mano draugu seima po nemokamo skiepo, kai ju vaikuti su traukuliais ir temperatura iki39.3 isveze greitoji. Net nenorejau rizikuot kad mano vaikui ir man tektu isgyventi toki kosmara. Norejau but tikra kad padariau viska kas imanoma kad isvengciau komplikaciju ir vaiko kanciu.

Patikėkit, tokių rekcijų būna ir nuo mokamų skiepų.O ligoninėj tik rankom skėsčioja.
Po ekspermentų baigėm visus skiepijimus.Vaiko kankint neleisiu.
Po kokių 10 metų pripažins, kad skiepai sergamumo mažėjimui įtakos neturėjo, pamatysit.
Atsakyti
QUOTE(Simomama @ 2005 11 30, 10:06)
Patikėkit, tokių rekcijų būna ir nuo mokamų skiepų.O ligoninėj tik rankom skėsčioja.
Po ekspermentų baigėm visus skiepijimus.Vaiko kankint neleisiu.
Po kokių 10 metų pripažins, kad skiepai sergamumo mažėjimui įtakos neturėjo, pamatysit.

kažką panašaus jau dabar atranda, galit paskaityti įdomumo dėlei straipsnį SKIEPYTI AR NESKIEPYTI šiame psl.
http://www.femina.lt...t_id=33#Scene_1
Atsakyti
Visos musu vakcinos buvo mokamos.
Po 2 buvo temperatura virs 38,neramus,kojele buvo istinusi 3 sav.Toks vaizdas,kad paprasta butu suleide. doh.gif
Si karta skiepu kabinete-sake:gali buti reakcijos,apsimeciau slangu ir sakau,kad negali tongue.gif Tai pasake,kad daug mamyciu ateina nepatenkintos schmoll.gif schmoll.gif .Teisingai moki tokius pinigus,kad 2.gif butu geriau wub.gif wub.gif o cia doh.gif doh.gif turetu ispakuoti ir atiduoti dezute
Atsakyti
Vakar paskiepijom mokama vakcina. Sakyciau, viskas praejo gerai. Truputeli vakare buvo uzejes irzlumo priepolis, bet gavo zvakute i uzpakaliuka ir viskas greit praejo. thumbup.gif
Sesele atidare pakuote mano akyse ir atidave ipakavima.
Atsakyti
Mes tai dukrą skiepijam pagal visą programą.
Ir labai pykstu ant tų tėvelių, kurie atsisako vaikus skiepyti - atseit nepasiteisins ir pan. Kai vienas vaikiukas neskiepintas tarp dešimties paskiepintų vaikščios, gal ir neužsikrės, bet kai visi neskiepinti pradės darželyje vaikštinėti, kai kils kokia infekcija, tai tada jau kalti bus visi, tik aišku ne mylintys ir vaikų nenorintys kankinti tėveliai. Na argi ne taip?
Aišku, jūsų teisė rinktis.
Atsakyti
QUOTE(Rucikas @ 2005 12 02, 14:17)
Mes tai dukrą skiepijam pagal visą programą.
Ir labai pykstu ant tų tėvelių, kurie atsisako vaikus skiepyti - atseit nepasiteisins ir pan. Kai vienas vaikiukas neskiepintas tarp dešimties paskiepintų vaikščios, gal ir neužsikrės, bet kai visi neskiepinti pradės darželyje vaikštinėti, kai kils kokia infekcija, tai tada jau kalti bus visi, tik aišku ne mylintys ir vaikų nenorintys kankinti tėveliai. Na argi ne taip?
Aišku, jūsų teisė rinktis.

Labai danai skiepų atsisakoma dėl specialių priežasčių, arba koreguojamas ar atidedamas skiepų planas.
Atsakyti