nu jau rimtai sugalvok tu man sukurti tokia tema?
pfuj slyksciau nebuna
bakteriju ligu lizdas garantuotas
eina sau,nezinojau net kad babutes taip darydavo,fui...
QUOTE(SuperMeska @ 2011 01 03, 13:48)
o kuo skiriames tiesa sakant
Papildyta:
as tai normaliai ziureciau jei mama pakramto vaikiukui maista. Jei tai daro kiti - ne.
Manau vaikui uztenka mamos bakteriju. Kas per daug - nesveika.
Man pilnai uzteko sakutes.
esu maciusi, kaip mamyte pakramcius duoda vaikuciui
nu baisiau negali but
O siaube kokia tema...As niekada net soskes vaiko neaplaiziau pries jai duodama, o ka jau kalbet apie sukramtyta maista
atsimenu is vaikystes kaip budavo slykstu, kai mama apsipurvinusia su seiletais pirstais nuvalo
kadangi tai labai gerai prisimenu, mano seiles jokias budais nepatenka nei vaikui ant veido nei i burna
Toms kas savo vaikelius taip maitina- o jus pacios valgytumet savo mamos apkramtyta maista? Paimtu jusu mama kotleta, ryziu, pakramtytu gerai ir jums duotu... Tai kuo tas kudikelis nusikalto?
tikrai kad siaubas, nekramtau nei maisto ir nededu soskes sau i burna...Juk pas mane daug burnoje bakteriju...tikrai kad fui...
eikit mamos geriau ka nors numegzti savo kleckui ,o ne tokiom temom rasinekites
juokas ima paskaitinejus ka cia rasot
is didelio rasto iseinat is krasto
Galvokit ką norit, bet tai labai natūralus būdas duoti mažiukui kažko skaniau, ko jis dar pats negali sukramtyti. Ir man ne gėda prisipažinti, kad tarp manęs ir dukriuko buvo toks nedidelis laikotarpis, kuomet lesinomės kaip paukščiukai
Tik to nedarėm demonstratyviai, tai buvo tik mudviejų pasaulėlyje.
Beje, įžymios gydytojos F.Taunytės knygoje (vadinasi, berods, "devynios dešimtosios laimės") yra aprašyta, kad vaikams, kenčiantiems nuo baisių maisto alergijų formų, duodant apkramtyto maisto, išnyksta visos odos problemos. Visa esmė mamos seilėse. Va tep va. Tikrai dėmesio verta knyga
Beje, įžymios gydytojos F.Taunytės knygoje (vadinasi, berods, "devynios dešimtosios laimės") yra aprašyta, kad vaikams, kenčiantiems nuo baisių maisto alergijų formų, duodant apkramtyto maisto, išnyksta visos odos problemos. Visa esmė mamos seilėse. Va tep va. Tikrai dėmesio verta knyga
as savo mergytem tikrai nekramciau ir nekramtysiu maisto, labai jau slykstu. O drauge tai kai matindavo tai kiekviena sauksteli isikisdavo i burna ir apciulbdavo nu baisu , tai ja bardavau, bet ji sakydavo, kad toks iprotis ir ziuriu jos dukros mazaji broliuka taip pat maitina. Baisu