Įkraunama...
Įkraunama...

Ko nori vyrai.....:)

QUOTE(Publicum47 @ 2012 06 15, 16:14)
Kai neieškai tai nerandi, o jei jau ieškojo (gal ir Jūsų tiesa kad rado, jei išėjo), tai tada nebuvo to "viskas tobula". Tai vadinama: "moteriškė užmigo ant laurų" ir besikaupiančio "slėgio" santykiuose nepajuto, arba nenorėjo pajust (nu nes ji pati, pati idealas, nu kur čia kitoms iki jos ir kur tas vyras pabėgs), va ir rezultatas: sėdi dabar ir mąsto, o kas čia atsitiko; o kaip čia atsitiko; o kodėl čia taip atsitiko? Mątyti reikėjo anksčiau, o dabar snurglį įtraukti, į paradinę formą ir naujo ieškoti. tongue.gif

O kodel Jus manote, kad visad moteris kalta, kad jis isejo? Kodel pas Jus toks stereotipinias mastymas? g.gif Ot gal atsirado vyrui "gyvenimo meile", pabijojo sitai pasisakyti ir dingo. Vyrai "dingau nepaaiskines" daro gan daznai, tai... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2012 06 15, 16:14)
Kai neieškai tai nerandi, o jei jau ieškojo (gal ir Jūsų tiesa kad rado, jei išėjo), tai tada nebuvo to "viskas tobula". Tai vadinama: "moteriškė užmigo ant laurų" ir besikaupiančio "slėgio" santykiuose nepajuto, arba nenorėjo pajust (nu nes ji pati, pati idealas, nu kur čia kitoms iki jos ir kur tas vyras pabėgs), va ir rezultatas: sėdi dabar ir mąsto, o kas čia atsitiko; o kaip čia atsitiko; o kodėl čia taip atsitiko? Mątyti reikėjo anksčiau, o dabar snurglį įtraukti, į paradinę formą ir naujo ieškoti. tongue.gif

kodel reziume visa laika-namie zmona bloga buvo? doh.gif gal jis jaunesnes ieskojo. gal kokia meiluze pastojo ir jis pasirinko? gal isimylejo kita moteri? tongue.gif amzinai kaltos tos moterys...dieve dieve, jau tie musu vyrai nabagai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(marmaliade @ 2012 06 15, 15:17)
O kodel Jus manote, kad visad moteris kalta, kad jis isejo? Kodel pas Jus toks stereotipinias mastymas?  g.gif Ot gal atsirado vyrui "gyvenimo meile", pabijojo sitai pasisakyti ir dingo. Vyrai "dingau nepaaiskines" daro gan daznai, tai... rolleyes.gif

Aha ėjo ėjo sau ir tik pi*t o čia žiūri gyvenimo meilė. Jei jis jau buvo susituokęs - tai tuokėsi iš meilės (stereotipiniu mąstymu). Kol ta meilė geba išlaikyti dėmesį sau, tol jokia kita meilė nenutrauks jo dėmesio. Bet kai (stereotipiškai) ima ir kaip visos: tik dėl savęs, tik sau, nieko dėl vyro, nes nu kaip čia - žemas lygis, nešiuolaikiška kitaip.... va tada atsiranda tas vakumas, kuriame gali atsirasti motyvas naujoms meilėms atsirasti. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2012 06 15, 16:24)
Aha ėjo ėjo sau ir tik pi*t o čia žiūri gyvenimo meilė. Jei jis jau buvo susituokęs - tai tuokėsi iš meilės (stereotipiniu mąstymu). Kol ta meilė geba išlaikyti dėmesį sau, tol jokia kita meilė nenutrauks jo dėmesio. Bet kai (stereotipiškai) ima ir kaip visos: tik dėl savęs, tik sau, nieko dėl vyro, nes nu kaip čia - žemas lygis, nešiuolaikiška kitaip.... va tada atsiranda tas vakumas, kuriame gali atsirasti motyvas naujoms meilėms atsirasti.  cool.gif

o tai gal vyras pats nebenorejo nieko tuose santykiuose taisyt/tvarkyt/puoselet ir del to kita susirado? nu kodel butinai zmona kalta? doh.gif susprogsiu is pykcio biggrin.gif o gal diedas paprastas valkata su pimpalu kaip virgule?
Atsakyti
Moterys , paprasciausiai vyrai visada yra laaabai geros nuomones apie save rolleyes.gif . Ir kai reikia skirtis tai visada bus zmona "kalta" : sekso nedave ,barsciu nevire , parseliu nekepe , paseno ... ji pati kalta , "uzmigo ant lauru" ,nebeturejo kuom nustebint vyro irnesakyk.gif
Vis tiek ,santykiuose nera taip ,kad butu tik vienas kaltas smile.gif , dazniausiai kalti abu , zmona per daug islepino , per naivi gal buvo ... O vyras gal nepadejo jai namuose , vaiko priziuret kazkiek bent , o savo nuklydimus pas meiluze kazkuom tai turi pridengti g.gif vat ir prasideda - "zmona kalta " .
Atsakyti
Oi, mergaičiai, džiaugtis reikia, kad apsilanko bent vienas vyras ir savo nuomonę apie situaciją išsako - labai juk įdomu išgirsti vyrišką poziciją ax.gif O jūs iškart "nene, ji buvo gera ir pūkuota, čia jis tarpukoju galvoja, todėl ir išėjo" biggrin.gif Kol bertukas.berta nieko daugiau nepasakoja, tai visos nuomonės yra visiškai lygiai teisingos - spėliojimas iš kavos tirščių ax.gif

Aš taip pat būčiau linkusi manyti, kad taip jau iš to "tobulumo" niekas nebėga savo noru. Vadinasi, "tobula" buvo tik moteriškei, o vyrui - toli gražu...
Atsakyti
bet taip iseina vyras igaubes sikna tylejo,o paskui sast ir skirybos,manau pats vyras jau nebenorejo nieko taisyt ar test, tik lauke kol atsiras kita tobulybe ax.gif cia man panasu kad meile baigesi ir tiek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika26 @ 2012 06 15, 16:35)
bet taip iseina vyras igaubes sikna tylejo,o paskui sast ir skirybos,manau pats vyras jau nebenorejo nieko taisyt ar test, tik lauke kol atsiras kita tobulybe  ax.gif  cia man panasu kad meile baigesi ir tiek 4u.gif

Tai nežinia ar netaisė. Aš su savo ex bandžiau kalbėtis, bandžiau būt gera/meili/švelni/dėmesinga, bandžiau ignoruot, neveikė jokie kanalai biggrin.gif O kai pasakiau, kad noriu skirtis, nes daugiau taip gyventi negaliu, nes niekam nieko blogo nepadariau, buvo didi nuostaba, kaip čia taip, iš Niekur Nieko biggrin.gif Ir kalta likau aš, nu bet dzin. Čia irgi visai įmanomas toks variantas.
Atsakyti
QUOTE(Atropa belladonna @ 2012 06 15, 17:57)
Tai nežinia ar netaisė. Aš su savo ex bandžiau kalbėtis, bandžiau būt gera/meili/švelni/dėmesinga, bandžiau ignoruot, neveikė jokie kanalai biggrin.gif O kai pasakiau, kad noriu skirtis, nes daugiau taip gyventi negaliu, nes niekam nieko blogo nepadariau, buvo didi nuostaba, kaip čia taip, iš Niekur Nieko biggrin.gif Ir kalta likau aš, nu bet dzin. Čia irgi visai įmanomas toks variantas.

Cia jau savininkiskumo jausmas, vyro mastymu taip iseina: "o, jau turiu mergina ir nieko daryt nebereikia" O kai palieka, tai jau stebisi. Reikia turėt žmogiškumo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo forestberry: 13 kovo 2013 - 21:43
QUOTE(Publicum47 @ 2012 06 15, 15:24)
Aha ėjo ėjo sau ir tik pi*t o čia žiūri gyvenimo meilė. Jei jis jau buvo susituokęs - tai tuokėsi iš meilės (stereotipiniu mąstymu). Kol ta meilė geba išlaikyti dėmesį sau, tol jokia kita meilė nenutrauks jo dėmesio. Bet kai (stereotipiškai) ima ir kaip visos: tik dėl savęs, tik sau, nieko dėl vyro, nes nu kaip čia - žemas lygis, nešiuolaikiška kitaip.... va tada atsiranda tas vakumas, kuriame gali atsirasti motyvas naujoms meilėms atsirasti.  cool.gif

Deja, vyrams analogiškas elgesys irgi būdingas "aš pats svarbiausias, arba prisitaikyk ir per raktodkylutę išlįsk, arba, deja mums nepakeliui, nes, žinia, Lietuvoje tinkamo poruotis amžiaus 200 tūkstančių mažiau nei moterų, tad jei nori vyro - turi labai stengtis ir dirbt" smile.gif

Čia mane draugelis toks draugiškais patarimais ir vyriško požiūrio perlais apdalino .... : )
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2012 06 15, 16:24)

Vyrai tuokiasi ne iš meilės, paskaitykite. Deja. http://www.15min.lt/...veda-552-360760

Papildyta:
QUOTE(luluxe @ 2012 02 16, 22:13)
labai paprastai,
jis neketina su drauge skirtis, jam labai patogu tureti tokia patiklia drauge. O tavim tiesiog nori pasimegauti tam kartui, kaip dar viena numeri uzrasu knygeleje smile.gif
Panasi ir man situacija buvo nutikusi.. as su juo buvau tik drauge, jis aiskiai rode nora permiegot - atsisakiau. Jo drauge kazkaip suzinojo apie musu bendravima (as net nezinojau, kad jis turi sugyventine) ir kaltino mane viliojanti jos vaikina..
Esme, kad net kai vaikinas jai sake, kad ja apgaudinejo su manim (nors to nebuvo, turejo kitu), ji vis tiek isikibus ji laike ir kaltino mane griaunant ju santykius! Spjauk tu ant tokiu memiu ir nekreipk demesi, nutrauk bet koki bendravima, tai tik nervu gadinimas ir tiek. Net nesistenk suprasti ju santykiu ir ko jis nori, nes tai beprasmiska smile.gif tu busi kalciausia, baisiausia ir kitokia iausia..

Kaip nemegstu tokiu debilu, elgiasi kaip vaikas, dar neisaugo is masineliu kaupimo kolekcijos.
Atsakyti