QUOTE(Publicum47 @ 2012 06 15, 16:24)
Aha ėjo ėjo sau ir tik pi*t o čia žiūri gyvenimo meilė. Jei jis jau buvo susituokęs - tai tuokėsi iš meilės (stereotipiniu mąstymu). Kol ta meilė geba išlaikyti dėmesį sau, tol jokia kita meilė nenutrauks jo dėmesio. Bet kai (stereotipiškai) ima ir kaip visos: tik dėl savęs, tik sau, nieko dėl vyro, nes nu kaip čia - žemas lygis, nešiuolaikiška kitaip.... va tada atsiranda tas vakumas, kuriame gali atsirasti motyvas naujoms meilėms atsirasti.
Vyrai tuokiasi ne iš meilės, paskaitykite. Deja.
http://www.15min.lt/...veda-552-360760
Papildyta:
QUOTE(luluxe @ 2012 02 16, 22:13)
labai paprastai,
jis neketina su drauge skirtis, jam labai patogu tureti tokia patiklia drauge. O tavim tiesiog nori pasimegauti tam kartui, kaip dar viena numeri uzrasu knygeleje

Panasi ir man situacija buvo nutikusi.. as su juo buvau tik drauge, jis aiskiai rode nora permiegot - atsisakiau. Jo drauge kazkaip suzinojo apie musu bendravima (as net nezinojau, kad jis turi sugyventine) ir kaltino mane viliojanti jos vaikina..
Esme, kad net kai vaikinas jai sake, kad ja apgaudinejo su manim (nors to nebuvo, turejo kitu), ji vis tiek isikibus ji laike ir kaltino mane griaunant ju santykius! Spjauk tu ant tokiu memiu ir nekreipk demesi, nutrauk bet koki bendravima, tai tik nervu gadinimas ir tiek. Net nesistenk suprasti ju santykiu ir ko jis nori, nes tai beprasmiska

tu busi kalciausia, baisiausia ir kitokia iausia..
Kaip nemegstu tokiu debilu, elgiasi kaip vaikas, dar neisaugo is masineliu kaupimo kolekcijos.