QUOTE(nancy @ 2007 09 03, 16:11)

turbut si turi omeny, o jei ir ne tai parasysiu kad sis man pradejo labai patikti

(nors is pradziu jo poveikio visiskai nesupratau....

)
taip sitas... man jis labai geras o ypac db kai truputi ilgiau naudoju galiuku tikrai pagerejo bukle.. net kursiokes gyre ka darau su plaukais kad taip sveikai atrodo nors nuo balinimo pas mane oi koks vaizdelis buvo... na bet cia tas bendras poveikis gal ne tik nuo aliejuko bet ir nuo kitu priemoniu kurias naudoju...

ir dar nzn kada ji isnaudosiu nes mano plaukams jo uztenka 3 lasiuku kartais 4 o va jau menesis kai naudoju o dar net nesimato kad kiek isnaudota.....
Papildyta:
QUOTE(nancy @ 2007 09 03, 20:22)
gi galiuku joks nesulipdys
o jei plaukus koks aliejukas iki plovimo padaro superinius tai jokie 'pasaliniai poveikiai' (ar dar kas) nesvarbu man
siaip jis giriamas dar ir tuo kad jo sudetyje jokio alkoholio junginio nera
o siaip plaukus ir minkstus (bet proto ribose.... ta prasme nuo jo jie neisielektrina kaip pvz man nuo kerastasinio aliejuko....) ir spindincios (ne kaip kad butu aliejuko uztepta o lyg plaukai ka tik dazyti butu) ir plaukai maziau veliasi.... nu is esmes daro beveik ta pati ka ir kiti aliejukai tik kad kitiems daznai ko nors truksta.... o va sitam ne

beje be manes kokios 3-4 forumietes ji taip pat gyre (o pirkau daug superiniu atsiliepimu uzsienio forumuose paskaicius.... kur jis buvo lyginamas ir su paull mitcheliu ir kerastasiniu ir tigi girls toys ir pan, bet daugumai buvo vis tiek geriausias )
dar labai pagiriamas zodos tos pacios linijos sampunui bei kaukei kai pabaigsiu savo tigi blonda tai butinai nusipirksiu ir visa linija kartu naudosiu poveikis manau dar geresnis...