Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai

QUOTE(gussste23 @ 2006 12 07, 19:38)
nezinau turejau kerastase beje jo kaina apie 50  ir dabar turiu alfaparf irgi ta pati kaina nezinau jokio tokio poveikio stebuklingo nepajauciau bet alfaparf man labiau patiko tirstesnis ir kvapas nieko visai, bet dabar bandysiu kokosu riesutu aliejaus to isgirto labai ir kaina normali 16 ir sake labai neblogas yra net atskira tema
Papildyta:
ai dar kerastase kiekis 125ml bet jis skystokasman bet kvapas tai nieko visai

Ačiūkas, aš jau tris gal buteliukus sunaudojau alfaparf, norisi išbandyti ir kitus 4u.gif
Atsakyti
Siuo metu naudoju is Lorealio aliejuka plauku galiukams ir sruogoms, tai atsidziaugti negaliu labai plaukuciai blizga, o jau kvapas mmm wub.gif Sekanti tai zadu pirkti is body shopo berods su alyvuogem turetu buti irgi neblogas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vene @ 2006 12 07, 14:28)
Įdomu. Jei gali, parašyk, kur jo būna ir kiek kainuoja?  smile.gif

Perku eurovaistineje.Dabar kaip tik akcija 36lt. man jis pasirode toks skalsus. Jis neipakuotas,toks buteliukas su purkstuku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LEDINE20 @ 2006 12 07, 23:55)
Siuo metu naudoju is Lorealio aliejuka plauku galiukams ir sruogoms, tai atsidziaugti negaliu labai plaukuciai blizga, o jau kvapas mmm wub.gif  Sekanti tai zadu pirkti  is body shopo berods su alyvuogem turetu buti irgi neblogas  smile.gif

Klausinėjau jo parduotuvėse, tai apie tokį negirdėjusios pardavėjos, tai gal visgi ne Lorealio?

O aš ir vėl nusipirkau alfaparf, norėjau jau gi pirkti kerastare, bet likau ištikima senajam aliejukui blush2.gif
Atsakyti
Aš šiuo metu naudoju AlfaParf ir keisti nežadu, nes labai patinka. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2006 12 12, 18:02)
Klausinėjau jo parduotuvėse, tai apie tokį negirdėjusios pardavėjos, tai gal visgi ne Lorealio?

O aš ir vėl nusipirkau alfaparf, norėjau jau gi pirkti kerastare, bet likau ištikima senajam aliejukui blush2.gif

gal tas aliejukas is profesionalios serijos, kirpyklose prekiaujanciose loreal plauku prieziuros priemonem paklausinek mirksiukas.gif
Atsakyti
man ir idomu paliko,kuri Loreal aliejuka ji naudoja
Atsakyti
gal apie Kerastase kalbejo g.gif smile.gif
Atsakyti
as siandien nusipirkau Paul Mitchell Super Skinny Seruma

user posted image

Dabar laukiu nesulaukiu kada galva plausiu.Eslauda ji labai isgyre.
Tad Kerastase iskeiciau i si seruma,tikiuosi,kad ir labiau patiks
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2006 12 19, 01:23)
as siandien nusipirkau Paul Mitchell Super Skinny Seruma

user posted image

Dabar laukiu nesulaukiu kada galva plausiu.Eslauda ji labai isgyre.
Tad Kerastase iskeiciau i si seruma,tikiuosi,kad ir labiau patiks

O kur pirkai ir kiek kainavo, nes aš ir už kerastase geresnio nesu turėjusi
Atsakyti
Vokietijoje pirkau,yra viena labai faina parduotuvyte,ten vien prof.plauku priemones ir daznai akcijos buna.
Uz si seruma mokejau 21.90 euru.
Eslauda berods toki rinkineli su siuo serumu turejo ir mokejo 70 Lt(tiksliai nepamenu,bijau kad nepameluociau)
Atsakyti
Turiu klausimą Kaunietėms, gal žinot ar urmo bazėje vakarinėje(Raudonoj rampoj) ten toj kosmetikos parduotuvėj yra to aliejuko 'Black' ir kiek jis ten kainuoja?Nes man bereikalingai važiuot iš kito miesto galo doh.gif O gal Zundoj ar toj mickevičiaus gatvėj jo yra?Jei taip tai taip pat domintų kainytė.Ačiū 4u.gif
Atsakyti