Kad taip tie guzai visokie mums visoms nustotų augę...
Nu va uždarė,
Tai va.operacija darysiu pas Ostapenko
tikiuosi viskas bus ok.Siaip labai nebijau,tik toks sokas buvo,nes pries tai kitos 2 gydytojos 1.5m man sake,kad cia galaktocele,nors ir punkcija onkologiniam dare
QUOTE(Stigma @ 2006 11 18, 12:09)
Tai va.operacija darysiu pas Ostapenko
tikiuosi viskas bus ok.Siaip labai nebijau,tik toks sokas buvo,nes pries tai kitos 2 gydytojos 1.5m man sake,kad cia galaktocele,nors ir punkcija onkologiniam dare 
joooo o mane tai 5 grudzio guldo ir 6 d operuos
taip pat pas ostapenko
tai vadinasi pirma mane o paskui tave Stigma
gal susitiksim palatoj?
QUOTE(daiskrė @ 2006 11 18, 21:58)
joooo o mane tai 5 grudzio guldo ir 6 d operuos
taip pat pas ostapenko
gal susitiksim palatoj?

taip pat pas ostapenko
gal susitiksim palatoj?
mane zada 8d guldyt,o 11d operacija daryt,jei gerai supratau.bet ka as ten tiek ilgai pries ta operacija veiksiu?!
QUOTE(Stigma @ 2006 11 19, 19:02)
mane zada 8d guldyt,o 11d operacija daryt,jei gerai supratau.bet ka as ten tiek ilgai pries ta operacija veiksiu?! 
kazkaip nezinau...
mane tai guldo 5 o operuos 6 nes kiek zinau reikia paruost operacijai vienos dienos, bet man liepe jau atsinesti tyrimus is savo poliklinikos: kraujo, slapimo ir t.t.
gal tau ten vietoj darys, arba kazka supainiojai
QUOTE(daiskrė @ 2006 11 20, 11:49)
kazkaip nezinau...
mane tai guldo 5 o operuos 6 nes kiek zinau reikia paruost operacijai vienos dienos, bet man liepe jau atsinesti tyrimus is savo poliklinikos: kraujo, slapimo ir t.t.

tai man iseina taip,kad 5dieni paruos,savaitgali pagulesiu ir 1dieni operuos
QUOTE(Stigma @ 2006 11 20, 13:14)
tai man iseina taip,kad 5dieni paruos,savaitgali pagulesiu ir 1dieni operuos
neeee,eisiu prasyt,kad kita data paskirtu
gaila zuiki savo tiek ilgam palikt 
tai kad nesamone be tikslo gulet ligoninej....
nors po operacijos tai gal ir negali laiko suplanuot kaip ten gis ir kiek laikys, nu bet pries operacija savaitgali gulet? nusokciau nuo proto.....
as tai rinkausi savaites pradzia kad tik nepapult savaitgaliui, zinoma noreciau ten kuo maziau laiko praleist...
Papildyta:
QUOTE(daiskrė @ 2006 11 20, 13:53)
nors po operacijos tai gal ir negali laiko suplanuot kaip ten gis ir kiek laikys, nu bet pries operacija savaitgali gulet? nusokciau nuo proto.....
kiek prisinervintum tik , prisiklausytum dar visokiu baisybiu ar pasasiai, manau tam uztenka ir vienos dienos pries operacija
as tai rinkausi savaites pradzia kad tik nepapult savaitgaliui, zinoma noreciau ten kuo maziau laiko praleist...
man gydytoja sake, kad jei viskas bus gerai, tai po operacijos 3-4 dienas laiko, o jei dar tiek pat pries operacija? as nesuprantu, kiba neturetum ka veikt ir ligoninej gulet
QUOTE(daiskrė @ 2006 11 20, 13:00)
man gydytoja sake, kad jei viskas bus gerai, tai po operacijos 3-4 dienas laiko, o jei dar tiek pat pries operacija? as nesuprantu, kiba neturetum ka veikt ir ligoninej gulet

tai va,issiaiskinau. 5dieni paguldo,paruosia operacijai,gal kokius tyrimus padaro,po to galiu mint namo ir 1dieni atmaut operuotis!
o tai po operacijos tiek ilgai laiko?
QUOTE(Stigma @ 2006 11 20, 16:32)
tai va,issiaiskinau. 5dieni paguldo,paruosia operacijai,gal kokius tyrimus padaro,po to galiu mint namo ir 1dieni atmaut operuotis!
as pirmoj temoj ten skaitinejau,tai kitas jau kita diena ar net ta pacia paleido...
gi sublusiu be savo vyru 
mao taip sake dydytoja.
as irgi noreciau kuo greiciau namo but paleista
isviso pirma karta esu guldoma tai baisu kazkaip...
tikiuosi, kad viskas bus greit ir laimingai...
QUOTE(daiskrė @ 2006 11 20, 15:37)
mao taip sake dydytoja.

Nu kol kas niekas bent jau sm nerase,kad butu kokiu blogumu po operacijos,tai as save ir aplinkinius itikineju,kad cia mazute,paprasta operacija ir viskas bus ok
Gal tos,kurios daresi operacija,galetu pasakyt,kiek po ju reikia gulet ligononej?