Įkraunama...
Įkraunama...

Guzelis krūtyje II

Nu va uždarė, doh.gif
Kad taip tie guzai visokie mums visoms nustotų augę... lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
liudna,bet musu daug,tai senoj temoj nebetelpam,taigi renkames cia dalintis savo bedom mirksiukas.gif

Sena tema
Atsakyti
Tai va.operacija darysiu pas Ostapenko ax.gif tikiuosi viskas bus ok.Siaip labai nebijau,tik toks sokas buvo,nes pries tai kitos 2 gydytojos 1.5m man sake,kad cia galaktocele,nors ir punkcija onkologiniam dare blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Stigma @ 2006 11 18, 12:09)
Tai va.operacija darysiu pas Ostapenko ax.gif tikiuosi viskas bus ok.Siaip labai nebijau,tik toks sokas buvo,nes pries tai kitos 2 gydytojos 1.5m man sake,kad cia galaktocele,nors ir punkcija onkologiniam dare blink.gif

joooo o mane tai 5 grudzio guldo ir 6 d operuos blink.gif
taip pat pas ostapenko doh.gif
tai vadinasi pirma mane o paskui tave Stigma biggrin.gif
gal susitiksim palatoj? g.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(daiskrė @ 2006 11 18, 21:58)
joooo o mane tai 5 grudzio guldo ir 6 d operuos  blink.gif
taip pat pas ostapenko  doh.gif
tai vadinasi pirma mane o paskui tave Stigma  biggrin.gif
gal susitiksim palatoj?  g.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif

mane zada 8d guldyt,o 11d operacija daryt,jei gerai supratau.bet ka as ten tiek ilgai pries ta operacija veiksiu?! blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Stigma @ 2006 11 19, 19:02)
mane zada 8d guldyt,o 11d operacija daryt,jei gerai supratau.bet ka as ten tiek ilgai pries ta operacija veiksiu?! blink.gif

kazkaip nezinau... biggrin.gif
mane tai guldo 5 o operuos 6 nes kiek zinau reikia paruost operacijai vienos dienos, bet man liepe jau atsinesti tyrimus is savo poliklinikos: kraujo, slapimo ir t.t.
gal tau ten vietoj darys, arba kazka supainiojai blush2.gif g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daiskrė @ 2006 11 20, 11:49)
kazkaip nezinau...  biggrin.gif
mane tai guldo 5 o operuos 6 nes kiek zinau reikia paruost operacijai vienos dienos, bet man liepe jau atsinesti tyrimus is savo poliklinikos: kraujo, slapimo ir t.t.
gal tau ten vietoj darys, arba kazka supainiojai  blush2.gif  g.gif  biggrin.gif

tai man iseina taip,kad 5dieni paruos,savaitgali pagulesiu ir 1dieni operuos unsure.gif neeee,eisiu prasyt,kad kita data paskirtu schmoll.gif gaila zuiki savo tiek ilgam palikt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Stigma @ 2006 11 20, 13:14)
tai man iseina taip,kad 5dieni paruos,savaitgali pagulesiu ir 1dieni operuos unsure.gif neeee,eisiu prasyt,kad kita data paskirtu schmoll.gif gaila zuiki savo tiek ilgam palikt verysad.gif

tai kad nesamone be tikslo gulet ligoninej.... doh.gif
nors po operacijos tai gal ir negali laiko suplanuot kaip ten gis ir kiek laikys, nu bet pries operacija savaitgali gulet? nusokciau nuo proto..... g.gif kiek prisinervintum tik , prisiklausytum dar visokiu baisybiu ar pasasiai, manau tam uztenka ir vienos dienos pries operacija ax.gif
as tai rinkausi savaites pradzia kad tik nepapult savaitgaliui, zinoma noreciau ten kuo maziau laiko praleist... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(daiskrė @ 2006 11 20, 13:53)
tai kad nesamone be tikslo gulet ligoninej....  doh.gif
nors po operacijos tai gal ir negali laiko suplanuot kaip ten gis ir kiek laikys, nu bet pries operacija savaitgali gulet? nusokciau nuo proto.....  g.gif  kiek prisinervintum tik , prisiklausytum dar visokiu baisybiu ar pasasiai, manau tam uztenka ir vienos dienos pries operacija ax.gif
as tai rinkausi savaites pradzia kad tik nepapult savaitgaliui, zinoma noreciau ten kuo maziau laiko praleist...  biggrin.gif

man gydytoja sake, kad jei viskas bus gerai, tai po operacijos 3-4 dienas laiko, o jei dar tiek pat pries operacija? as nesuprantu, kiba neturetum ka veikt ir ligoninej gulet g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daiskrė @ 2006 11 20, 13:00)
tai kad nesamone be tikslo gulet ligoninej....  doh.gif
man gydytoja sake, kad jei viskas bus gerai, tai po operacijos 3-4 dienas laiko, o jei dar tiek pat pries operacija? as nesuprantu, kiba neturetum ka veikt ir ligoninej gulet  g.gif  lotuliukas.gif

tai va,issiaiskinau. 5dieni paguldo,paruosia operacijai,gal kokius tyrimus padaro,po to galiu mint namo ir 1dieni atmaut operuotis! thumbup.gif
o tai po operacijos tiek ilgai laiko? unsure.gif as pirmoj temoj ten skaitinejau,tai kitas jau kita diena ar net ta pacia paleido... blink.gif gi sublusiu be savo vyru unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Stigma @ 2006 11 20, 16:32)
tai va,issiaiskinau. 5dieni paguldo,paruosia operacijai,gal kokius tyrimus padaro,po to galiu mint namo ir 1dieni atmaut operuotis! thumbup.gif
o tai po operacijos tiek ilgai laiko? unsure.gif as pirmoj temoj ten skaitinejau,tai kitas jau kita diena ar net ta pacia paleido... blink.gif gi sublusiu be savo vyru unsure.gif

mao taip sake dydytoja. ax.gif
as irgi noreciau kuo greiciau namo but paleista biggrin.gif
isviso pirma karta esu guldoma tai baisu kazkaip... doh.gif
tikiuosi, kad viskas bus greit ir laimingai... biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(daiskrė @ 2006 11 20, 15:37)
mao taip sake dydytoja.  ax.gif
as irgi noreciau kuo greiciau namo but paleista  biggrin.gif
isviso pirma karta esu guldoma tai baisu kazkaip... doh.gif
tikiuosi, kad viskas bus greit ir laimingai... biggrin.gif  blush2.gif

Nu kol kas niekas bent jau sm nerase,kad butu kokiu blogumu po operacijos,tai as save ir aplinkinius itikineju,kad cia mazute,paprasta operacija ir viskas bus ok bigsmile.gif
Atsakyti
Gal tos,kurios daresi operacija,galetu pasakyt,kiek po ju reikia gulet ligononej? g.gif
Atsakyti