Įkraunama...
Įkraunama...

Guzelis krūtyje II

Buvau penktadienį "Onkovitoje" pas gyd. Tutkų. Nuostabus gydytojas thumbup.gif Visko buvau prisigalvojusi, bet nėra taip blogai biggrin.gif
Gersiu nakvišą ir tikėsiuos pagerėjimo ax.gif
Sėkmės nicci mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Latelle @ 2006 11 22, 15:41)
Sveikos,
prisijungiu ir as prie jusu...radu 2 guzelius krutyje,nrvuojuos.
Ar Santariskese ir Centro p-koj priima tik su siuntimu?
Labai prasau parasukit,nes noriu ir ten ir ten pasitikrinti,o turiu tik viena siuntima.Aciu

As turiu 3 guzelius...2 vienoj kruty ir 1 kitoj... vieno dydis net 2.5cm... Gydytojas sake po pusmecio ateit,ziuret,jei nedideja ir nesidaugina,tada jau sprest,operuot arba,jei netrukdo, turet toliau... Girdejau kad tokie guzeliai isnyksta gimdant...tikiuosi...
Atsakyti
QUOTE(Dykuma @ 2006 11 26, 16:04)
Buvau penktadienį "Onkovitoje" pas gyd. Tutkų. Nuostabus gydytojas  thumbup.gif Visko buvau prisigalvojusi, bet nėra taip blogai  biggrin.gif
Gersiu nakvišą ir tikėsiuos pagerėjimo  ax.gif
Sėkmės nicci  mirksiukas.gif

Dykuma, džiugu, kad viskas daug geriau, nei galvojai! mirksiukas.gif
Ačiū už palinkėjimą! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stigma @ 2006 11 20, 21:03)
Gal tos,kurios daresi operacija,galetu pasakyt,kiek po ju reikia gulet ligononej? g.gif

Aš buvau operuota, man atliko gana sudėtingą operaciją; šalino krūtį ir limfmazgius.sad.gif Ligoninėje po operacijos praleidau keturias dienas. Todėl manau, kad jei viskas gerai, ilgiau kaip 3-4 dienas nelaikys. Kaune po nedidelių krūtų operacijų išleidžia trečioje paroje.
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2006 11 26, 17:06)
As turiu 3 guzelius...2 vienoj kruty ir 1 kitoj... vieno dydis net 2.5cm... Gydytojas sake po pusmecio ateit,ziuret,jei nedideja ir nesidaugina,tada jau sprest,operuot arba,jei netrukdo, turet toliau... Girdejau kad tokie guzeliai isnyksta gimdant...tikiuosi...

nu o kokie tie guzeliai? fibroadenomos,ar kas kitas? o del trukdymo-tai manau,kad psichologiskai veikia tas zinojimas,kad yra guzeliai.be to,yra tikimybe,kad gali supiktybeti,tai as bijau laikyt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Stigma @ 2006 11 26, 17:28)
nu o kokie tie guzeliai? fibroadenomos,ar kas kitas? o del trukdymo-tai manau,kad psichologiskai veikia tas zinojimas,kad yra guzeliai.be to,yra tikimybe,kad gali supiktybeti,tai as bijau laikyt unsure.gif

Taip,fibroadenomos. As ir bijau lb supiktybejimo,bet tikrai pasitikiu gyd. Gelziniu, tai va po puses metu apsilankysiu... ir aisku toliau seksiu save...
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2006 11 26, 21:11)
Taip,fibroadenomos. As ir bijau lb supiktybejimo,bet tikrai pasitikiu gyd. Gelziniu, tai va po puses metu apsilankysiu... ir aisku toliau seksiu save...

Tai svarbiausia kuo maziau galvok apie tuos supiktybejimus ir viskas bus ok 4u.gif mano tai 3cm,tai Luksyte nieko nesvarste ir po 3sav paskyre operacija verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Stigma @ 2006 11 26, 20:28)
Tai svarbiausia kuo maziau galvok apie tuos supiktybejimus ir viskas bus ok 4u.gif mano tai 3cm,tai Luksyte nieko nesvarste ir po 3sav paskyre operacija verysad.gif

Stigma, tai tau jau greitai operacija... g.gif Čia tau reikia palinkėti sėkmės ir sveikatos!
Atsakyti
Sveiki,noriu pasidalinti su savo buvusia bedele.Prieš 3 metus pas mane krūty atsirado guzelis.Aplankiau Vilniuje labai daug daktarų ir jau žinau į butent ką reikia kreiptis.Guzelis buvo 0,8x1,2 cm dydžio.Tai buvo fibroadenoma.Išgirdau labai daug nuomonių apie tą guzelį.Vieni sakė operuoti,kiti - stebėt. Kiek buvo nervų.
Aš pastojau, pagimdžiau, maitinau vaiką. Jau praėjo pusė metų - guzelio nebeturiu.Va tokie buna stebuklai.
Atsakyti
QUOTE(Stigma @ 2006 11 26, 20:28)

Na tuomet linkiu,kad ji sekmingai praeitu... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nicci @ 2006 11 26, 22:11)
Stigma, tai tau jau greitai operacija...  g.gif Čia tau reikia palinkėti sėkmės ir sveikatos!

dar 2sav unsure.gif bet noriu,kad kuo greiciau viskas ateitu ir praeitu smile.gif Aciu uz palaikyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MamaVika @ 2006 11 26, 21:13)
Sveiki,noriu pasidalinti su savo buvusia bedele.Prieš 3 metus pas mane krūty atsirado guzelis.Aplankiau Vilniuje labai daug daktarų ir jau žinau į  butent ką reikia kreiptis.Guzelis buvo 0,8x1,2 cm dydžio.Tai buvo fibroadenoma.Išgirdau labai daug nuomonių apie tą guzelį.Vieni sakė operuoti,kiti - stebėt. Kiek buvo nervų.
Aš pastojau, pagimdžiau, maitinau vaiką. Jau praėjo pusė metų - guzelio nebeturiu.Va tokie buna stebuklai.

Mat kaip būna... g.gif Laimingas tu žmogeliukas! thumbup.gif
Atsakyti