sweikos... gal as cia biski ir ne i tem bet norejau paklasuti kur vilniuje galima butu galima gauti auskaru uzsegimu isskryrus rankdarbiai.com

QUOTE(bonbonkea @ 2006 11 28, 22:08)
sweikos... gal as cia biski ir ne i tem bet norejau paklasuti kur vilniuje galima butu galima gauti auskaru uzsegimu isskryrus rankdarbiai.com 

Jūratės akmenėliuose, tikrai yra. Daugiau nežinau kur

nugi kokia zavi pelyte:))
ir rankine faina:)
o va mano dovaneles giminaiciams- kumstines pirstines- vyriskos ir moteriskos:) tiesa viena dar pora i kadra nepapuole, bet ten beveik vienspalves tamsiai melynos:)

QUOTE(bonbonkea @ 2006 11 28, 21:08)

Prie Čiurlionkės toj pardėj yra.

*diva* tavo darbai tai
aš gėriuosi, o ir foto kokybė
Papildyta:
tai aš dėl to ir pati velt pradėjau

aš gėriuosi, o ir foto kokybė

Papildyta:
QUOTE(liusinda @ 2006 11 28, 21:27)

QUOTE(nneringa @ 2006 11 28, 18:38)
Labai gražiai suderintos spalvos, patc piešinys

bet suvelti reiktų labiau, bus tvirtesnis, rankenos neišsitampys

Diva , Tavo darbelai nuostabūs - pirštinės, batukai, žaislai... viskas, viskas nuostabu.
nneringa , jeigu sakai,kad tai pirmas tavo tašiukas, tai taip pat nuostabus.
nneringa , jeigu sakai,kad tai pirmas tavo tašiukas, tai taip pat nuostabus.
Noriu pirstiniu
Gal yra kur parodyta ar parasyta kaip jas velti. Nu noriu negyvai, man jos tokios grazios

Gal yra kur parodyta ar parasyta kaip jas velti. Nu noriu negyvai, man jos tokios grazios

QUOTE(Kamaniuke @ 2006 11 28, 23:49)
Noriu pirstiniu

Aš esu nuvėlusi vienas pirstines, bet jos šiek tirk mažokos. Dariau kaip išmaniau, po to pasiskaičiau veltiniautojų forume ir supratau savo klaidas. Taigi pasiskaityk ir tu, bus geriau ir darbas gausis geras.
pirštines
Labas rytelis
Norėčiau ir aš pasidžiaugti savo vienu iš pirmųjų veltinio papuošalu - žaliu minimalistiniu rinkinuku
Aišku čia nėra ko lygint su jūsiškiais pasiekimais

Norėčiau ir aš pasidžiaugti savo vienu iš pirmųjų veltinio papuošalu - žaliu minimalistiniu rinkinuku

Aišku čia nėra ko lygint su jūsiškiais pasiekimais