Uj, mergytės, mergvakaris jaunajai tiesiog GYVYBIŠKAI būtinas

ir tikrai nereikėtų sakyt, maždaug "jau AŠ tai tikrai nenamiokinsiu draugėm nieko, tegu jos daro", tai tiek ir tegausi... Reikia šiek tiek spaudimo duot, gal visos galvoja, kad organizuoja tą vakarėlį KAŽKAS, ir laukia visos išsišiepę

. Beje, kaip bebūtų gaila, bet mano vyrelis liko be bernvakario

Man tikrai jo buvo labai gaila, galvojau, kad tikrai bernai galėjo kažką paorganizuot, juolab, kad piršlys buvo geriausias draugas ir brolis - vyriausias pabrolys, bet... kaip buvo, taip. Aš sakiau, nepergyvenk, nusivesiu tave i strip klubą kada, padarysiu bernvakari

. Man padružkės tai visai neblogą vakarėlį surengė,veixmas vyko pas mano mamą namie,o po to - klube, dar pratęsimas - pas draugę namuose, iki 8 ryto

... su bernais, kabinimais, gėrimukais, TORTU

ir šokiais pokiais

ir visos jautėmės labai ypatingos ir gražios, nepakartojamos

bernus, pastebėjau, tiesiog VEŽA mergvakarius švenčiančios panos, nes jos būna, kaip taisyklė labiau atsipalaidavę, pasirengę paošt (na, žinoma, RIBAS kiekviena nusistato PATI), taigi, visi būna labai laimingi... Vakareli švenčiau gal 2 savaites iki vestuvių. Beje, šiek tiek gaila tik, kad nebuvo "oficialaus" striptizo berniuko, tik vienas pažįstamas, sena mano simpatija, kurio funkcija buvo "atkalbėti" mane nuo vestuvių