QUOTE(suskyte @ 2006 08 09, 13:16)
laba visoms
labai jau daug cia visko prirasyta :)tad nelabai norisi gaisti laiko skaitant nes tu uzduoteliu jau prisirankiojau nemenkai

ir aciu visoms

pirmadieni organizuoju mergvakari, esu vyriausia pamerge, tad mano mintys labai netradiciskas mergvakaris, kavines klubai limuzinai striperiai biski jau nuvalkiota

tad as galvoju vesti jaunaja i zirgyna, kelioneje dainos zaidimai uzduotys jaunajai ir atkalbinejimai, vietoje jodinejimas, nu reikia gi mokintis

tortas jei bus kur prisest uzkast, tada namo ir vakarineje dalyje bendras bernvakaris mergvakaris kur darysime "kaimiskas vestuves", sutuoksie jaunuosisu pries laika

kiek zinau jaunoji tiki, kad bus subegimas ju namuose ir ramus pasisedejimas, jie net neitaria, kad atvaziuosim bernai mergos ir juos atskirom pusem issivesim
tad mano prasymas gal kas ka zinot, esate susidre su bernvakario organizavimu, ka veikia vaikinukai per susiburimus?
si pnkt darau labai panasu varianta i tavo nupasakota.

tik pas mus bus atvirksciai,- pirmiausiai jaunieji bus abu kartu, merginos ir vaikinai visaip bendrai stengsis atkalbeti.

ta proga priderinau keleta zaidimu, kad butu galima zaisti visiems. jaunieji tarpusavyje rungtyniaus, dalinsis darbais ir t.t. vienu zodziu ziuresime ar jie sugyvens kartu.

na aisku mums neiseis atkalbeti ir tada atkalbejimai bus jau atskirai. berniukai i kaire keliaus,- toliau selti; o merginos i desine.
musu kompanijai labai patiko si ideja. nes dazniausiai buna, kai vaikinai nukeliauja i bara ir ten prisiliuobia ta proga.....