Įkraunama...
Įkraunama...

Arbatų mėgėjos

As be arbatois ne dienos.pacios mano megstamiausios:
1.Tradicine zalia arbata
2.Pu-erch(pudyta)
3.Lapacio (medzio zieves)
4.Mate
Dar labai skanu man ciobreliu ar liepziedziu su medumi smile.gif mmmm
ir aisku metu,melisos thumbup.gif
Atsakyti
Aš irgi nė dienos be arbatos 4u.gif Skaniausia žalia su citrusiniais vaisiais ir visos žolelių arbatos wub.gif
Atsakyti
Ech pradėjau ir aš kažkaip juodąją gert, dabar rytais geriu juodąją tailandietišką arbatą (labai skani, aromatinga) tokiam a la sidabriniam pakely, iš Tailando parvežta, didelį kiekį turiu tai siurbčioju biggrin.gif
Dar norfoj vakar mačiau įdomią pina colada skonio arbatą, tik neatsimenu firmos pavadinimo, bet pirmąkart tokią mačiau, vos nesusigundžiau,bet ir taip namie ne trūkumas biggrin.gif
Dar vis pageriu žolelių arbatos, kol yra dar ir šviežių, reikės tikriausiai pasidaryt natūralių ramunėlių, nes jau pasiilgau kažkaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2011 09 28, 18:04)
Ech pradėjau ir aš kažkaip juodąją gert, dabar rytais geriu juodąją tailandietišką arbatą (labai skani, aromatinga) tokiam a la sidabriniam pakely, iš Tailando parvežta, didelį kiekį turiu tai siurbčioju biggrin.gif
Dar norfoj vakar mačiau įdomią pina colada skonio arbatą, tik neatsimenu firmos pavadinimo, bet pirmąkart tokią mačiau, vos nesusigundžiau,bet ir taip namie ne trūkumas biggrin.gif
Dar vis pageriu žolelių arbatos, kol yra dar ir šviežių, reikės tikriausiai pasidaryt natūralių ramunėlių, nes jau pasiilgau kažkaip biggrin.gif

Tailandietiska?Gal yra pirkti Lietuvoj? Kas cia per arbata? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(diamond13 @ 2011 09 28, 20:16)
Tailandietiska?Gal yra pirkti Lietuvoj? Kas cia per arbata? rolleyes.gif

Plikoma juodoji arbata, nežinau ar LT pirkt būna, nes kiek pasakojo kas Tailande būna jiem visada tokią siūlo, šiaip ji tokio specifinio įdomaus skonio, labai aromatinga, gavom geros kokybės dovanų, nes va teta mano prieš porą metų buvo, ragavo tokios kaip aš turiu, o nusipirko š... atsiprašant, matomai liko apgauta, pas mane 0,5kg pakas, sidabrinis ir rusiškas užrašas ant jo, sudėties nėra smile.gif
Pačios arbatžolės labai smulkios, todėl su sieteliu turiu plikyt.
Galėsiu nufotkint jei įdomu, ir šiaip manau čia galėtume pasidalint savo arbatų kolekcijos nuotraukom, man labai įdomu pamatyt kaip atrodo visos arbatos kurias geriam blush2.gif
Atsakyti
Kissable_lips,

arbata,kurią tu naudoji yra folijos spalvos pakuotėje?
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2011 09 29, 19:47)
Plikoma juodoji arbata, nežinau ar LT pirkt būna, nes kiek pasakojo kas Tailande būna jiem visada tokią siūlo, šiaip ji tokio specifinio įdomaus skonio, labai aromatinga, gavom geros kokybės dovanų, nes va teta mano prieš porą metų buvo, ragavo tokios kaip aš turiu, o nusipirko š... atsiprašant, matomai liko apgauta, pas mane 0,5kg pakas, sidabrinis ir rusiškas užrašas ant jo, sudėties nėra smile.gif
Pačios arbatžolės labai smulkios, todėl su sieteliu turiu plikyt.
Galėsiu nufotkint jei įdomu, ir šiaip manau čia galėtume pasidalint savo arbatų kolekcijos nuotraukom, man labai įdomu pamatyt kaip atrodo visos arbatos kurias geriam  blush2.gif

Na laukiam foto tavo arbateles smile.gif
Gal pamatysiu kur pirkti smile.gif
Kol kas dar uzsieny nebuvau ir niekas dovanu neatveze arbatos, o as pati perku arbata sokolado meistruose,tai nieko nenustebinciau jai atsiusciau foto susvertu maiseliu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diamond13: 30 rugsėjo 2011 - 01:56
QUOTE(regna @ 2011 09 29, 21:46)
Kissable_lips,

arbata,kurią tu naudoji yra folijos spalvos pakuotėje?

Taip smile.gif

QUOTE(diamond13 @ 2011 09 30, 02:55)
Na laukiam foto  tavo arbateles smile.gif
Gal pamatysiu kur pirkti smile.gif
Kol kas dar  uzsieny nebuvau ir niekas dovanu neatveze arbatos, o as pati perku arbata sokolado meistruose,tai nieko nenustebinciau jai atsiusciau foto susvertu maiseliu  doh.gif

man visvien įdomu, kokia įvairovė, kiek visko biggrin.gif
pažadu foto bus greitai, šį savaitgalį kol kas tik lakstau visur biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos visos, pagaliau prisiruošiau atgaivint temą savo arbatėlėm. Kažkaip kai susidėjau visai nedaug jų, jau kaip ir reiktų papildyt atsargas biggrin.gif Bet kadangi jų visgi dar yra, o juodųjų - visai nemenkai, tai rodaus:
1. Pradedu nuo Lipton - mano mėgstamiausia pakelinė arbata, bet būtent piramidėse, paprastuose man ne taip skanu. Šita Asian Temple jei neklystu jau išimta iš prekybos, nes nebematau jos, aš kai buvau radus pigiai tai pasigriebiau 2 pakelius, tai visai neseniai šitą pradariau
user posted image
2. Lipton Green tea. Šitos kvapas suuuper, ir skonis labai geras, bet vis dėlto manau kad iškelta jų normali kaina - be akcijos neperku, nes manau, už 7,29Lt galima geriau ir daugiau plikomos nusipirkt, bet visgi arbata skani - nieko neprikiši
user posted image
3. Pakelis apgauna - turinys nuo pavadinimo skiriasi kaip diena ir naktis: t.y. ten sudėta juodoji arbata į baltosios pakelį. Viduj Amway juodoji English breakfast arbata - skonis neblogas, labai koncentruota, iš vieno pakelio eina litrą stiprios juodosios padaryt, tai labai greitas pagaminimas, tik įdedi į puodelį ir gali traukt lauk, bet labai nepatogu kai daraus tik puodelį, tą pakelį pasilieku mažoj lėkštutėj iki kito karto. Pliusas - nedidelė kaina - didelis kiekis. Už 40 pakelių mokėjau tik 6 Lt.
user posted image
4. Earl grey arbata, parvežta iš Anglijos gana seniai, kažkaip nelabai jos gaminuos, nors tikrai neblogas skonis, bet kažkaip būna padėta nepastebėtai ir užleidau, bet verta įmest žiupsnelį kai daraus žolelių arbatą termosui, labai gerą skonį suteikia smile.gif
user posted image
5. Dogadan juodoji Ceilono arbata. Šitai komentarų neturiu - nepradaryta. Kaimynė iš Vokietijos parvežė, net nebuvo kaip atidaryt, nes buvo daug arbatų, o šitą pusę kilogramo atidarius niekas negertų, tai dabar laikau uždarytą, nieko neatsitiks smile.gif
user posted image
6. Tirpus arbatos gėrimas lemona, citrinų skonio. Pirkau prisiminus, kaip man patikdavo kai parveždavo šitos iš Vokietijos, kokia skani būdavo, o šita tokia be skonio, labai nusivyliau, bet nebrangiai ir kainuoja. Čia kai noris tokio šiaip ko nors šilto atsigert biggrin.gif
user posted image
7. Mano pasididžiavimas - juodoji tailandietiška arbata. Tikrai labai gera, turiu didelį kiekį, ilgai jo užteks, nes arbatžolių vienam kartui nereikia labai daug, o dabar dažniau rytais žaliąją geriu. Tikrai verta su tokia vaišint svečius smile.gif
user posted image
8. Teekanne rinkinukas Tea for you. Labai labai mielas rinkinys. Arbatos skanios, kvepiančios romantika. Būtų daug smagiau gaut tokį arbatų rinkinuką negu tradicinę saldainių dėžutę, norint parodyti palankumą.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Labiausiai mėgstu žalią arbatą smile.gif Sencha arba Genmaicha. Ir skanu, ir geromis savybėmis pasižymi. Visai neseniai atsidarė tikros Japoniškos žaliosios arbatos parduotuvė, skonis ir kokybė super wink.gif
Atsakyti
Kissable_lips, Asian temple tikrai dar yra prekyboje, ne kartą mačiau įv. maisto prekių parduotuvėse. 4u.gif
Neseniai pirkau juodąją arbatą, kuri buvo sudėta nedidelėse metalinėse dėžutėse su Anglijos vaizdais (išzyzė vaikas, labai tos dėžutės patiko. Štai tau ir verslas doh.gif ). Trijų rūšių juodoji buvo. Visai nieko, manau, kad ir paprastam įpakavime tokios nebrangiai galima rasti. O šiaip visada perku sveriamą Rimi parduotuvėj. Ir pakeliui, ir skanu, kažkaip man ten patogiausia. Šiuo metu raudonąją "Laimės" arbatą siurbiam. ax.gif
Atsakyti
pati skaniausia tai raudonoji arbata, ji man tokia "silta", labai ja megstu, ypac ziemos vakarais wub.gif

rytais su draugu geriame ekologiska zoleliu arbata- zvalus rytas, joje yra metu, obuoliu gabaleliu, o buoliu lapu ir t.t. skani ir puikiai nuteikianti naujai dienai smile.gif
Atsakyti