Sveikos visos, pagaliau prisiruošiau atgaivint temą savo arbatėlėm. Kažkaip kai susidėjau visai nedaug jų, jau kaip ir reiktų papildyt atsargas

Bet kadangi jų visgi dar yra, o juodųjų - visai nemenkai, tai rodaus:
1. Pradedu nuo Lipton - mano mėgstamiausia pakelinė arbata, bet būtent piramidėse, paprastuose man ne taip skanu. Šita Asian Temple jei neklystu jau išimta iš prekybos, nes nebematau jos, aš kai buvau radus pigiai tai pasigriebiau 2 pakelius, tai visai neseniai šitą pradariau

2. Lipton Green tea. Šitos kvapas suuuper, ir skonis labai geras, bet vis dėlto manau kad iškelta jų normali kaina - be akcijos neperku, nes manau, už 7,29Lt galima geriau ir daugiau plikomos nusipirkt, bet visgi arbata skani - nieko neprikiši

3. Pakelis apgauna - turinys nuo pavadinimo skiriasi kaip diena ir naktis: t.y. ten sudėta juodoji arbata į baltosios pakelį. Viduj Amway juodoji English breakfast arbata - skonis neblogas, labai koncentruota, iš vieno pakelio eina litrą stiprios juodosios padaryt, tai labai greitas pagaminimas, tik įdedi į puodelį ir gali traukt lauk, bet labai nepatogu kai daraus tik puodelį, tą pakelį pasilieku mažoj lėkštutėj iki kito karto. Pliusas - nedidelė kaina - didelis kiekis. Už 40 pakelių mokėjau tik 6 Lt.

4. Earl grey arbata, parvežta iš Anglijos gana seniai, kažkaip nelabai jos gaminuos, nors tikrai neblogas skonis, bet kažkaip būna padėta nepastebėtai ir užleidau, bet verta įmest žiupsnelį kai daraus žolelių arbatą termosui, labai gerą skonį suteikia

5. Dogadan juodoji Ceilono arbata. Šitai komentarų neturiu - nepradaryta. Kaimynė iš Vokietijos parvežė, net nebuvo kaip atidaryt, nes buvo daug arbatų, o šitą pusę kilogramo atidarius niekas negertų, tai dabar laikau uždarytą, nieko neatsitiks

6. Tirpus arbatos gėrimas lemona, citrinų skonio. Pirkau prisiminus, kaip man patikdavo kai parveždavo šitos iš Vokietijos, kokia skani būdavo, o šita tokia be skonio, labai nusivyliau, bet nebrangiai ir kainuoja. Čia kai noris tokio šiaip ko nors šilto atsigert

7. Mano pasididžiavimas - juodoji tailandietiška arbata. Tikrai labai gera, turiu didelį kiekį, ilgai jo užteks, nes arbatžolių vienam kartui nereikia labai daug, o dabar dažniau rytais žaliąją geriu. Tikrai verta su tokia vaišint svečius

8. Teekanne rinkinukas Tea for you. Labai labai mielas rinkinys. Arbatos skanios, kvepiančios romantika. Būtų daug smagiau gaut tokį arbatų rinkinuką negu tradicinę saldainių dėžutę, norint parodyti palankumą.

82-->75,0-->70