Nesu abejinga arbatoms. Mėgstu juodą, vaisinę, žolelių... Bet mieliausiai geriu žaliąją, saldintą medumi

Man skaniausia:misko uogu,braskiu,pavasario,,,,,,ir daug kitu arbatu.
zalia arbata taip pat skani
,ypac zalioji mate su migdolais

Kadangi kavos daug prisigert negalima, arbata tampa tuo puikiuoju gėrimu, gelbėjančiu dieną.
Mėgstu visokias, iki brangiųjų žaliųjų arbatų be jokių priedų iš viršutinių lapelių dar nepriaugau, bet pigesnės irgi puikiai 'geriasi'
.
"Skony ir Kvape" yra toks paveikslas su tekstu "Meilė ir paskalos yra patys geriausi arbatos saldintojai." (Kodėl negalima gerti arbatos su cukrumi).
Mėgstu visokias, iki brangiųjų žaliųjų arbatų be jokių priedų iš viršutinių lapelių dar nepriaugau, bet pigesnės irgi puikiai 'geriasi'

"Skony ir Kvape" yra toks paveikslas su tekstu "Meilė ir paskalos yra patys geriausi arbatos saldintojai." (Kodėl negalima gerti arbatos su cukrumi).
Labai patinka arbatos, ypač žalia.

QUOTE(Lil'Princess @ 2008 03 25, 12:05)
Ir man patiko - nėra to pigesnėms vaisinėms arbatoms būdingo rūgštumo

QUOTE(Gil @ 2008 03 25, 15:57)
cia tai gerai

Pagrinde žalioji arbata be cukraus
Arba nuosavam sode augintos mėtos-super

QUOTE(Moske @ 2008 03 25, 20:39)
Vasarą dažnai geriu šviežių mėtų arbatą sode, o jau spalva kokia graži!
Šiandien jau mano lentynoje puikuojasi ši:

Labai skani

Labai skani

Twinings su medumi, vanile ir ramunėliais toks geltonas pakelis labai neblogas. O jei dar įsidedi medaus

Man tai tos arbatos tokios pat, kaip ir daugelis kitų