Įkraunama...
Įkraunama...

Pažintys internetu II

už monitoriaus sėdintys vyrai, taip pat normalūs būna..... lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(bembyze @ 2006 12 12, 07:03)
o as isimylejau virtualiai ir ilgai taip bendravom kol as ji pamachiau gyvai, ir man visai tai nekvaila bebe.gif

Gerai. blush2.gif
Aš tai nejaučiu nieko tiems internetiniams personažams, man reikia matyt žmogų gyvai, nes raidžių junginiai jausmų nesukelia. Čia iki susitikimo. Po to jau kitaip.
Atsakyti
O as net labai megau internetines pazintis! tik aisku, realias, ty pasimatymus tongue.gif per metus subegiojau gal i 10 ir kone su visais labai puikius rysius palaikom - kad ir virtualiai nuolat teiraujames kaip sekas, sveikinames svenciu proga, palaikom ir patariam vieni kitiem drinks_cheers.gif tiesiog grazus draugiski santykiai, visgi sav laiku buvo visko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zizelius @ 2006 12 12, 14:15)
as irgi su savo paskutine meile skype prisibendravom-puse metu... iki gyvos pazinties... artimi, atviri buvom, netgi savo antrosiomis pusemis guodemes... viskas atrode taip nekalta...toks nekaltas flirtas... angel_not.gif

mes irgi skype ir stai jau beveik 3m kartu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Kalipsė @ 2006 12 21, 15:48)
Na, aš ne prieš internetines pažintis. Paskaičius susipažinimo istorijas pastebėjau, kad nemažai merginų internete ir rado savo vyrelius. Bet mano patirtis su tokiomis pažintimis tai nekokia  doh.gif  Užteko poros pabandymų, kad daugiau nesivelčiau į jokius aklus pasimatymus  doh.gif

gaila del tavo nusvilimo, o as tai kai nuejau i pirma toki internetini pasimatyma tai daugiau ir nebetekpo i juos vaiksciot smile.gif
Atsakyti
Man tai atrodo nenaturalu bendrauti internetu ar chat'ais visokiais su nepazistamais zmonem, net pavojinga:) Bet viena mano drauge butent per interneta susimazino su vaikinuku, ir jau kokius 6 metus draugauja sekmingai:)Ir ji miela mergicka, ir jis ne maniakas:)))Tad cia manau kaip pasiseka:)
Atsakyti
QUOTE(mereveja @ 2006 12 27, 14:23)
Man tai atrodo nenaturalu bendrauti internetu ar chat'ais visokiais su nepazistamais zmonem, net pavojinga:) Bet viena mano drauge butent per interneta susimazino su vaikinuku, ir jau kokius 6 metus draugauja sekmingai:)Ir ji miela mergicka, ir jis ne maniakas:)))Tad cia manau kaip pasiseka:)

...vat vat.... kavinėje ar gatvėje susipažinus, paben bendrauti su nepažytamais, ar mažai pažystamais, ar ilgiau pažystamais, kur iš pažiūros padorus vyrukas, už kampo gali patapti....manjaku.... blink.gif lotuliukas.gif
lygia taip ir netu... mirksiukas.gif kaip pasiseka....tokis gyvenimas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaruj: 27 gruodžio 2006 - 17:14
niu ir as turiu scenariju muilo operai.draugavau 5 metus su vaikinu, 1 metus gyvenom, visi jau mus apzenyje buvo, bet bendro gyvenimo pradzioj, pamaciau kad nelabai kas mums gaunasi...viena vakara barnis, trenskmas durimis, as paimu tase ir kraunuosi savo daiktus, ant pc sumirga skype zinute, nzn kodel bet atsakiau, ir nuo to laiko negalejau pamirsti...kalbejom iki pavasario, bet nutariau nutraukti tai, nes labai norejau issaugoti draugyste, visa vasara nieko nezinojau apie JI, rugpjucio pabaiga, vel didziulis barnis, kita diena rasau JAM.kodel rasai dabar?todel kad nezinau...as po keleto dienu busiu vln...(jis nelietuvis)draugas paprase palydeti...
nepasakiau kad susitiksiu, tik paprasiau telefono nr.
sutikau, pamaciau...ir mes jau kartu...isimyleje ir baisiai be proto laimingi...
mergaites, zinotumet jus visa istorija, tiesiog likimas, sutapimai... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nerciukaz @ 2007 01 06, 22:59)
sutikau, pamaciau...ir mes jau kartu...isimyleje ir baisiai be proto laimingi...

wub.gif geriausi žodžiai - pamačiau, patiko, įsimylėjau taškas biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
zinau, kad galbut skamba ir kvailai umn.gif bet bendravom metus laiko, o tik po to susitikom, ir kalbejom kaip draugai, nors is tikro visada zinojom kad taip nera blush-anim-cl.gif niu bet pamaciau ir atrode, kad susitinku su jau senai pazistamu zmogum ax.gif tik vat, tie drugeliai pilve wub.gif
Atsakyti
nerciukaz - nuostabi pavydetina istorija.

As su vienu zmoguciu bendrauju internetu jau metus bet tik draugiskai, nes turejau vaikina. Issiskyrus su vaikinu, pradejom sneket artimiau, puoselet viltis, kad gal susitiksim ir ..... bet susitiksim tik po 2 men. ir tik tada paaiskes, ar pajusim realius jausmus vienas kitam. Dabar net nezinau kaip geriau elgtis: stengtis islaikyti grieztai draugiska bendravima ir ziureti, kas bus per pasimatyma, ar leisti sau "plaukti pasroviui" ir reiksti dabar simpatijas, o po to eiti savais keliais, jei per pasimatyma nebus tos taip laukiamos kibirksties... Del to baisiai ir sunku... o susitikti anskciau niekaip neiseina.
Turbut tik norejau pasidalinti mintimis, nes tikiu kad daugelis turejusiu internetinius santykius yra tai pereje.
Atsakyti
as savaji drauga, su kuriuo esame beveik puse metu, taip pat sutikau internetu..smile.gif) Iki jo buvo labai daug pazinciu, pasimatymu, bet jauciu, kad jis gali buti mano zmogus... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Evi @ 2007 01 07, 05:58)
nerciukaz - nuostabi pavydetina istorija.

As su vienu zmoguciu bendrauju internetu jau metus bet tik draugiskai, nes turejau vaikina. Issiskyrus su vaikinu, pradejom sneket artimiau, puoselet viltis, kad gal susitiksim ir .....  bet susitiksim tik po 2 men. ir tik tada paaiskes, ar pajusim realius jausmus vienas kitam. Dabar net nezinau kaip geriau elgtis: stengtis islaikyti grieztai draugiska bendravima ir ziureti, kas bus per pasimatyma, ar leisti sau "plaukti pasroviui" ir reiksti dabar simpatijas, o po to eiti savais keliais, jei per pasimatyma nebus tos taip laukiamos kibirksties... Del to baisiai ir sunku... o susitikti anskciau niekaip neiseina.
Turbut tik norejau pasidalinti mintimis, nes tikiu kad daugelis turejusiu internetinius santykius yra tai pereje.

nemoku paaiskinti, ir turbut to nepatyres nesupras, bet visada tarp musu buvo ypatigi jausmai wub.gif jei tavo zmogus yra toks pat realybeje, kaip virtualiame pasaulyje, nematau problemos smile.gif pamatysi, viskas savaime gausis smile.gif as kaip atsimenu, eidama pirma syki su juo susitikti, ne trupucio nesijaudinau, nzn kodel blush2.gif ir radau ten ta pati zmogu, kuri pazinau skype wub.gif
Atsakyti