Na ir pasakykit jus man,kiek kartu jus davete savo tel. nr. ar sutikote susitikti su nepazystamuoju, kuris jumis uzkalbino galbut minutei kitai kur nors prie poliklinikos tarkim ir parode susidomejima jumis? Tik nepradekit meluoti,"as tai visada" ir t.t.

QUOTE(populistinis @ 2010 04 07, 14:43)
Na ir pasakykit jus man,kiek kartu jus davete savo tel. nr. ar sutikote susitikti su nepazystamuoju, kuris jumis uzkalbino galbut minutei kitai kur nors prie poliklinikos tarkim ir parode susidomejima jumis? Tik nepradekit meluoti,"as tai visada" ir t.t. 

jei akys nemeluodavo-duodavau numeri.

QUOTE(populistinis @ 2010 04 07, 13:43)
Na ir pasakykit jus man,kiek kartu jus ....
nu va pasakykite jus kiek sykiu jus kalbinote kazka gatveje?

kad tu vyru iniciatyviu nesurasi niekur... sedi is padilbu ziuri ziuri,kur drasesni dar aki mirkteli

QUOTE(Paradoksualė @ 2010 04 07, 19:47)
nu va pasakykite jus kiek sykiu jus kalbinote kazka gatveje?
kad tu vyru iniciatyviu nesurasi niekur... sedi is padilbu ziuri ziuri,kur drasesni dar aki mirkteli
tpfu... kam jie tokie... pamatai,atejai,pasakei ka norejai ir toooki padarysi ispudi,kad ogogo... ypac siais lepsiu laikais 

lepsiai tie vyrai.ispopinti

db tai nezinau,bet kazkada,seniai,seniai esu ir gatvei priklupes prie nepazystamosios nr paprast.

QUOTE(populistinis @ 2010 04 07, 20:00)
db tai nezinau,bet kazkada,seniai,seniai esu ir gatvei priklupes prie nepazystamosios nr paprast. 

Ohoho koks zygis.

QUOTE(populistinis @ 2010 04 07, 19:00)
seniai,seniai esu ir gatvei priklupes prie nepazystamosios
gatavas buvai ania

nu tai va,seniai seniai... o dabar?? dabar tik virtualiame pasaulyje visi kieti

QUOTE(Paradoksualė @ 2010 04 07, 20:07)
visiskai sutinku

QUOTE(Paradoksualė @ 2010 04 07, 20:07)
gatavas buvai ania
... bet neidomus realiame..

Atemei paskutini lasa pasitikejimo savimi, negailestingoji

QUOTE(alisia28 @ 2010 04 07, 19:10)
as bendrai sakiau..
niekas neatims to laso jei jis aplamai BUS pas zmogu

QUOTE(Paradoksualė @ 2010 04 07, 10:32)
vat ta tamsia vieta prasyciau aiskiau
nera tokios vietos kur ateina ir susipazista.. konkrecios turiu omenyje.. visur ir bet kada gali susipazinti,tiek bare,tiek lifte,tiek prie kasos stovedama,tiek matuodamasi drabuzius
svarbiausia ne tai,svarbiausia neuzsiciklinti ant to..jei gulies ir kelies su mintim "kur ji rasti?"-tai kaip taisykle nerasi niekur ir ilgai
atsipalaiduok ir megaukis gyvenimu.. o kam reik ateis ir taip i tavo gyvenima.. patikek

nera tokios vietos kur ateina ir susipazista.. konkrecios turiu omenyje.. visur ir bet kada gali susipazinti,tiek bare,tiek lifte,tiek prie kasos stovedama,tiek matuodamasi drabuzius

atsipalaiduok ir megaukis gyvenimu.. o kam reik ateis ir taip i tavo gyvenima.. patikek

O pati vieniša esi? Spėju kažkaip, kad ne, nes tokiom optimistinėm gaidom dalinasi tik kur nors prie kasos sutikę savo "vienintelius"... Pagal tavo logiką tai nieko nedarom sėdim namie ir jei lemta princas pats pasibels, nu gal gal, bet šiaip jau jokio įdomumo vienai namie knapsoti, atsitiktinai buvau vienoje pažinčių svetainėje užsiregistravus dėl vieno asmens prašymo, nors šiaip man anksčiau alergiją jos keldavo, bet dabar kai išsiskyriau tai man netrukdo, o jei kas nors įdomesnis dar ir parašo tai tik geriau... ir niekas neužsiciklina, mane labai nervina toks požiūris, bet manau visiškai yra normalu norėti surasti antrą pusę ir leisti tave jai surasti...
QUOTE(Luella @ 2010 04 07, 19:17)
O pati vieniša esi?
nevienisa,bet nustebinsiu turbut-gimiau vienisa

nesinervuok.. issikrauti laikas