Įkraunama...
Įkraunama...

Fantastikos mėgėjai

QUOTE(Brūkšniukas @ 2009 10 08, 20:14)
aha bigsmile.gif paralelus pasaulis būtų kaip tik bigsmile.gif

turi ką nors pasiūlyt?

Kažką skaičiau, tiksliai nepamenu dabar smile.gif pirmiausia tai atsimenu lukjanenko juodraštį ir švarraštį smile.gif ir šiaip daug lukjanenko knygų ne kosmosas, bet ir ne visai "fentezi", labiau toks pusiau alternatyvus mūsų realybės variantas, kai skaitai, ir abejoji, o gal ir gali taip būti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alinva @ 2009 10 08, 19:47)
Kažką skaičiau, tiksliai nepamenu dabar smile.gif pirmiausia tai atsimenu lukjanenko juodraštį ir švarraštį smile.gif ir šiaip daug lukjanenko knygų ne kosmosas, bet ir ne visai "fentezi", labiau toks pusiau alternatyvus mūsų realybės variantas, kai skaitai, ir abejoji, o gal ir gali taip būti biggrin.gif

Šitas skaičiau bigsmile.gif gėrai, Lukjanenko drinks_cheers.gif

maniau, kad ką nors naujo pasiūlysi.....
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2009 10 08, 22:15)
Šitas skaičiau bigsmile.gif gėrai, Lukjanenko drinks_cheers.gif

maniau, kad ką nors naujo pasiūlysi.....

sorry, nelabai pamenu šiuo momentu, ne prie knygų esu doh.gif pamenu, kad buvo, bet nei pavadinimų, nei autorių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2009 10 08, 16:27)
o ką nors tokio..... originalaus cool.gif

Gene Wolfe "The Wizard Knight", turinys super, bet skaitosi sunkiai, nezinau, pabandyk, gal patiks smile.gif
Atsakyti

turi ką nors pasiūlyt?

Va va, kaip tik i ta puse man tinka. drinks_cheers.gif Tanatonautai irgi manau bus neblogai thumbup.gif
Atsakyti
O paraleli istorija domina ? Man patiko A. Valentinov "Dezertyras" Jei įdomu, čia daugiau apie kriptoistoriją :
http://www.fantastik...tent.php?id=128
O Tanatonautai - tiesiog jėga thumbup.gif Tikrai verta paskaityti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SOFIJA5: 13 spalio 2009 - 13:43

turi ką nors pasiūlyt?

Jei dar nepersigalvojai ir nepersinorėjai, gali paskaityti "Erdvėvaikšta" ir seną Zenito serijos knygą "Tarp dviejų epochų" D. Finėjaus. Jei rasi paskutiniąją, aišku.
Atsakyti
Senokai čia lankiausi, bet kad ir skaitinėjau palyginus nedaug. Paskutines skaičiau "Rašalo širdis" ir "Rašalo kraujas". Šiaip, pusėtina. Pirmoji knyga (neprisimenu kuri yra kuri) dar tokia nieko, nors nepasakyčiau, kad labai sudomino, o antroji kažko labai kliuvo - lyg ir įdomiau būtų, bet skaitėsi sunkiai (gavau krūvą priekaištų nuo sūnėno, kad niekaip neperskaitau, bet ir pats po to vargo tongue.gif). Niekaip neprieinu prie rimtesnės fantastikos, vis pritrūksta laiko. O dabar dar kiekvieną šeštadienį laukiu savo mylimo serialo "Stargate Universe" - taip ir lieka knygos gulėti.
Atsakyti
QUOTE(tip tip @ 2009 10 18, 18:55)
Senokai čia lankiausi, bet kad ir skaitinėjau palyginus nedaug. Paskutines skaičiau "Rašalo širdis" ir "Rašalo kraujas". Šiaip, pusėtina. Pirmoji knyga (neprisimenu kuri yra kuri) dar tokia nieko, nors nepasakyčiau, kad labai sudomino, o antroji kažko labai kliuvo - lyg ir įdomiau būtų, bet skaitėsi sunkiai (gavau krūvą priekaištų nuo sūnėno, kad niekaip neperskaitau, bet ir pats po to vargo tongue.gif). Niekaip neprieinu prie rimtesnės fantastikos, vis pritrūksta laiko. O dabar dar kiekvieną šeštadienį laukiu savo mylimo serialo "Stargate Universe" - taip ir lieka knygos gulėti.

"Rašalo trilogiją" ir aš skaičiau. Nebloga, bet nėra itin ypatinga. Daug smagiau susikaitė "Ugnies kardas" ir "Gilybės" lotuliukas.gif
Beje, pradėjau "Angelų imperiją" skaityti - tikras saldainiukas. Mėėėėėgaujuosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2009 10 21, 12:25)

Beje, pradėjau "Angelų imperiją" skaityti - tikras saldainiukas. Mėėėėėgaujuosi  biggrin.gif

aš po jos pradėjau atidžiau žiūrėti į savo katę - gal per ją angelas man ką nors kalba biggrin.gif
Atsakyti
nemegstu fantastikos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(boruziukas1 @ 2009 10 21, 23:08)
nemegstu fantastikos  4u.gif

O skaityti mokate? Čia renkasi fantastikos MĖgėjai, o ne NEmėgėjai smile.gif Nepatinka - nesilankykite šioje temoje, neskaitykite ir nerašykite, gi niekas nelaiko pririšęs ir neliepia tos fantastikos skaityt ar šitoje temoje lankytis.
P.S. teoriškai žiūrint, bet kurią knygą, išskyrus istorines ir biografines ar panašias faktų knygas galima laikyt fantastika... Gi žmonės sufantazuoja ir visokius nuotykius, ir veikėjus tiems nuotykiams... koks skirtumas, ar knygoje jie nutinka kokiam žemės kampelyje, ar kosmose - vis tiek tai sufantazuota, vadinasi, fantastika lotuliukas.gif
Atsakyti