Įkraunama...
Įkraunama...

Fantastikos mėgėjai

Ir greenas, ir trifidai "veža" smile.gif
Kingo irgi neblogos, na tik kelių neperskaičiau... nelipo. Bet gal kada prisiruošiu smile.gif Vorai - irgi gana smagiai skaitosi smile.gif
Tik man šiltnamis kažkaip nelabai tuo metu patiko ax.gif bet čia aišku, kiekvienam savo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alinva @ 2008 01 21, 23:27)
Ir greenas, ir trifidai "veža" smile.gif
Kingo irgi neblogos, na tik kelių neperskaičiau... nelipo.

O kokiu neperskaitei???
Atsakyti
QUOTE(hobite @ 2007 12 13, 22:16)
4u.gif  Sveiki,

Savu laiku Hari Harisoną skaičiau, labai labai patiko. Nerelaus jumoro jausmas, kas labiausiai man užstrigo iš jo knygų.

O paskutinės skaitytos yra Lukajnenko "Juodraštis" ir "Nakties Sargybą" (daugiau kol kas iš jo kūrybos nieko neskaičiau).

Žiūriu, kad temelė vėl atgijo. thumbup.gif
Perskaičiau "Judraštį" neperseniausiai. Nežinau, kaip čia pasakius... g.gif Iš pradžių suintrigavo, užsikabinau, jau tikėjausi, kad pabaiga bus prirenkianti, tačiau, kaip tik mano nuomone, pabaiga labai silpna... schmoll.gif

Plieninė žiurkė, tai thumbup.gif Perskaičiau visas knygas, gal kokius 4 kartus. Dabar vėl parsitempiau iš bibliotekos visą krūvą PFAF serijos.
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2008 01 24, 01:55)
Žiūriu, kad temelė vėl atgijo.  thumbup.gif
Perskaičiau "Judraštį" neperseniausiai. Nežinau, kaip čia pasakius... g.gif  Iš pradžių suintrigavo, užsikabinau, jau tikėjausi, kad pabaiga bus prirenkianti, tačiau, kaip tik  mano nuomone, pabaiga labai silpna... schmoll.gif

Plieninė žiurkė, tai  thumbup.gif  Perskaičiau visas knygas, gal kokius 4 kartus. Dabar vėl parsitempiau iš bibliotekos visą krūvą PFAF serijos.
Kaip jau minėjau anksčiau, "Juodraštis" man labai labai patiko. O pabaiga tokia nekonkreti. Manyčiau specialiai tokia, kad būtų galima parašyti nesunkiai tęsinį g.gif
Gi Lukjanenko dabar vienas populiariausių rašytojų ir iš jo tikimasi daaauuuggg. rolleyes.gif

Idėja tos knygos thumbup.gif

Badau truputėli gaiviti temą, nes neturiu su kuom daugiau pasikalbėti apie fantastiką, išskyrus čia, forume. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hobite: 24 sausio 2008 - 06:46
QUOTE(hobite @ 2008 01 24, 07:43)
Kaip jau minėjau anksčiau, "Juodraštis" man labai labai patiko. O pabaiga tokia nekonkreti. Manyčiau specialiai tokia, kad būtų galima parašyti nesunkiai tęsinį  g.gif
Gi Lukjanenko dabar vienas populiariausių rašytojų ir iš jo tikimasi daaauuuggg.  rolleyes.gif

Idėja tos  knygos  thumbup.gif

Badau truputėli gaiviti temą, nes neturiu su kuom daugiau pasikalbėti apie fantastiką, išskyrus čia, forume.  blush2.gif

Dėl idėjos tai sutinku - tikrai gera. Na dėl populiarumo - kad nebūtų taip jog taip išpopuliarės ir tokiais kiekiais pradės rašyti, kad po to nevertės skaityti. Man jau geriau mažiau populiarus, bet vertingas kaip autorius. Pvz H. Harisonas - knyga 'Mirties planeta dievų kelyje" - visiškas skystymėlis schmoll.gif perskaičiau iki galo tik dėl to, kad jau pradėjau.
Atsakyti
Na va, skaitinėju PFAF 415-419... 416 yra tesinys, na... nieko, skaitosi, bet neskaičius pirmos dalies būtų sunkoka suprast. Nors pradžioje yra pirmosios knygos santrauka, bet... tiksliau, sunkoka suprasti antrąją dalį tos knygos, pirmoji labai gražiai beveik nesusijusi su pirma knyga, išskyrus vieną veikėją.
Labai neblogą įspūdį paliko 418, "Odlupys" - daug pagyrų prirašyta kitoje knygos pusėje, bet tikrai savotiška, ir tokia gan nauja idėja.Dabar pradėjau 415, "Sutemos"... na dar nežinau, įspūdžius galėsiu parašyt rytoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2008 01 26, 00:14)
Dėl idėjos tai sutinku - tikrai gera. Na dėl populiarumo - kad nebūtų taip jog taip išpopuliarės ir tokiais kiekiais pradės rašyti, kad po to nevertės skaityti. Man jau geriau mažiau populiarus, bet vertingas kaip autorius. Pvz H. Harisonas  - knyga 'Mirties planeta dievų kelyje" - visiškas skystymėlis schmoll.gif perskaičiau iki galo tik dėl to, kad jau pradėjau.

Dėl populiarumo sutinku. Bet juk ir dabar Lukjanenko turi savo etiketę: yra tam tikra kartelė, kurios žemiau jis negali nusileisti.

Aš per pastarasias kelias savaites nieko neskaičiau, nes truputuką sirguliuoju ir skauda akis. Bet esu sustojusi su tu pačia Strugarckių "Negyvenama sala".
Atsakyti
QUOTE(hobite @ 2008 02 11, 19:06)
Dėl populiarumo sutinku. Bet juk ir dabar Lukjanenko turi savo etiketę: yra tam tikra kartelė, kurios žemiau jis negali nusileisti.

Aš per pastarasias kelias savaites nieko neskaičiau, nes truputuką sirguliuoju ir skauda akis. Bet esu sustojusi su tu pačia Strugarckių "Negyvenama sala".

Gyvenama ar NEgyvenama? nes eridano tik GYvenama išėjus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alinva @ 2008 01 26, 21:41)
Na va, skaitinėju PFAF 415-419... 416 yra tesinys, na... nieko, skaitosi, bet neskaičius pirmos dalies būtų sunkoka suprast. Nors pradžioje yra pirmosios knygos santrauka, bet... tiksliau, sunkoka suprasti antrąją dalį tos knygos, pirmoji labai gražiai beveik nesusijusi su pirma knyga, išskyrus vieną veikėją.
Labai neblogą įspūdį paliko 418, "Odlupys" - daug pagyrų prirašyta kitoje knygos pusėje, bet tikrai savotiška, ir tokia gan nauja idėja.Dabar pradėjau 415, "Sutemos"... na dar nežinau, įspūdžius galėsiu parašyt rytoj smile.gif

Pavydžiu baltai..... verysad.gif Aš tai tik skaitau tai, ką randu bibliotekoje. O ten ne kažin kas, bet geriau nei nieko. Paskutinės, kurias perskaičiau tai Svajonių parkas būtų neblogas filmas, panaudoju spec. efektus. Tim Powers - Vakarų širdis - visai nieko, nes man patinka istorijos apie burtininkus ir stebuklus ax.gif . Žemės kaulai -gal ir nieko, bet kam ten sekso scenas įtraukė tai nesupratau nei aš, nei vyras. Visiškai i"škrenta " iš konteksto. Ir dinozaurų pavadinimų irgi gerokai padauginta. schmoll.gif Dabar skaitau H. Harisono Sugrįžimas į Edeną. Jaučiu, kad reikės daryti pertrauką, nes jau per daug fantastikos.
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2008 02 11, 22:36)
Pavydžiu baltai..... verysad.gif Aš tai tik skaitau tai, ką randu bibliotekoje. O ten ne kažin kas, bet geriau nei nieko. Paskutinės, kurias perskaičiau tai Svajonių parkas būtų neblogas filmas, panaudoju spec. efektus. Tim Powers - Vakarų širdis - visai nieko, nes man patinka istorijos apie burtininkus ir stebuklus  ax.gif . Žemės kaulai -gal ir nieko, bet kam ten sekso scenas įtraukė tai nesupratau nei aš, nei vyras. Visiškai i"škrenta " iš konteksto. Ir dinozaurų pavadinimų irgi gerokai padauginta. schmoll.gif  Dabar skaitau H. Harisono Sugrįžimas į Edeną. Jaučiu, kad reikės daryti pertrauką, nes jau per daug fantastikos.

Nepergyvenk, ir aš knygas imu iš bibliotekos. Ir labai džiaugiuosi, kad bent tokią galimybę turiu. bigsmile.gif Ten juk galima įviarių knygų "pasigauti" tik reikia pasekti.

O fantastiskos niekada nebuna perdaug. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(hobite @ 2008 02 11, 22:11)
O fantastiskos niekada nebuna perdaug.  4u.gif

Pritariu thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Vel temele kazkaip aprimo g.gif
Perskaiciau Samarkando amuleto pirma dali. Fentezi zanras. super ispudzio nepaliko, bet skaitosi maloniai, gal ir likusias dalis pasiskaitysiu g.gif smile.gif
Atsakyti