Įkraunama...
Įkraunama...

Taura

tikrai visis Tauru vadins laugh.gif man tai negrazu... schmoll.gif
Atsakyti
Atvirai, sakant man su jauciu irgi asocijuojasi, kazkaip ne ... schmoll.gif neduociau mergaitei
Atsakyti
O gal Taurė, t.y. Čierka?
Atsakyti
gchm... na, jeigu Taurą (vyrą) daug kas pravardžiuoja buliumi, tai Taurę gali pravardžiuoti atitinkamai... Gal vis dėlto nuo tokio vardo susilaikyčiau...
Atsakyti
na ir ka tėvai galvoja, duodami savo mazylei toki varda wink.gif
Atsakyti
oi ne, tik neduokit to vardo mergaitei smile.gif
Atsakyti
Klasioko pavarde buvo Taura,tai su ja ir asocijuojasi man...Bet siaip mergytei jis netinkamas... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Amliva @ 2006 11 19, 23:42)
Neseniai isgirdau si varda ir istrigo jis man i galva smile.gif TAura,kirtis ant A.Dabar jis itrauktas i mano busimu vaiku vardu sarasiuka.Kaip jis jums skamba?

Esu girdėjus DAura, tai man daug gražiau nei TAura, ir su taurėm ar taurais neasocijuojasi...
Atsakyti
Na man gražus šis vardas wub.gif
Atsakyti
schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
schmoll.gif schmoll.gif

teveliai, pries rinkdami vaikuciui varda issivaizduokite, kad jis bus prazidentas ar prazidente, Jus isivaizduojate prezidente Taura??? na as tai ne, tikrai kad netauriai vardukas skamba.
Jei mergyte visa gyvenima praleis miskuose tarp karviu, gal ir nieko...
Atsakyti
QUOTE(Amliva @ 2006 11 19, 23:42)
Neseniai isgirdau si varda ir istrigo jis man i galva smile.gif TAura,kirtis ant A.Dabar jis itrauktas i mano busimu vaiku vardu sarasiuka.Kaip jis jums skamba?

butent taip kirciuojamas jis man skamba graziai ir tauriai 4u.gif taciau visu gi neispesi pristatinedamas kad kirciuoti taip ir ne kitaip 4u.gif
Atsakyti