Įkraunama...
Įkraunama...

Mėsos vyniotiniai

QUOTE(georgiana @ 2012 10 14, 07:12)
odeliu riebesne puse yra vadinama vidine puse o ne isore 4u.gif

va kaip paprasta ir aišku thumbup.gif ačiū aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2012 06 22, 11:13)
Man labai patiko sis vistienos vyniotinis is sio blog'o:
http://maistomagija....abel/Vyniotinis


kepiau vakar, jau sudorotas biggrin.gif
Tik aš dėjau pirkitnę maltą kalakutieną (tinginė aš, tingiu susimalt) ir džiovintus persikus, nes gražiau už slyvas atrodo. Skonis super, tik bėda man truputį gavosi tokia, kad įdėjau į orkaitę ir... pamiršau blush2.gif Perkepiau truputį, prie plėvelės vyniotinio apapčia prilipo, bet skonis tikrai nenukentėjo essen.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2012 06 22, 12:13)
Man labai patiko sis vistienos vyniotinis is sio blog'o:
http://maistomagija....abel/Vyniotinis
dekui recept autorei, labai nesunkus vistienos vyniotinis 4u.gif


Išties labai lengvas receptukas, reikės išbandyti, ačiū labai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas, perskaiciau visa tema , plius prisiziurejau nete ir vakar sumiksavau du vyniotnius. Kalakutiena+farsas+omletas+grybai. Kalakutiena pamarinavau per nakti,grybus apkepiau ir nupyliau sultis, kiausinius paplakiau, idejau druskos, krapu ir iskepiau omleta. O poto prasidejo linksmumas del susukimo, pirmas biski suplyso. Antrasis susisuko geriau, nes buvo maziau idaro. Viena kepiau orkaitej, ipylus vandens i skarda, o kita dariau garpuodyje. Tai skonis praktiskai tas pats. Siaip viskas gavosi super ir noro daryti toliau neatbaide. Vienam reikejo mazdaug 600g virsutiniam sluoksnius mesos, 2 kiausiniu, 5 dideliu pievagrybiu ir ~300-400g farso.
Atsakyti
http://www.youtube.c...p;v=kAekQ5fzfGM

Va čia galite pasižiūrėti kaip paprasta nukaulint cielą vištą ir padaryt iš jos vyniotinį. Man tai čia stebuklas buvo ax.gif
Atsakyti
Sveikos, o kur galima nusipirkti maistinio siulo? 4u.gif
Atsakyti
Tema, matosi, lėtokai juda. Nepopuliaru - vyniotiniai? Ar gal per sudėtinga atrodo?
O aš šiandien su vyru kepiau vyniotinius. Užmačiau PC didelį gabalą kiaulienos skūros ir sumaniau, kad reikia. Ir ne, kad prieš gaminant čia pasižvalgyti... doh.gif O dabar ieškau, ką ne taip padarėm, kad nelabai tvirtai laikosi g.gif Taip suparatu, kad 1. nereikėjo pult karštų degustuoti; 2. reikėjo stipriau paslėgti. Ką-gi, kitam kartui žinosim blush2.gif O šiaip tai visai valgomi biggrin.gif
Atsakyti
pašnekutė, o ka dar dejot be odos? Viret ar kepet?

Jau radau, kur apraset procesa smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masiania*: 03 kovo 2014 - 02:44
QUOTE(Masiania* @ 2014 03 03, 03:19)
pašnekutė, o ka dar dejot be odos? Viret ar kepet?

Jau  radau, kur apraset procesa smile.gif

Aha, prie "antrų patiekalų" pradėjau ieškoti, ten ir parašiau smile.gif
Logiškai, tai reikėjo gi nuo čia pradėt...
Pasikartosiu - odą perpjovė vyras į 2 gabalus, nupjaustė riebalų perteklių, išdėjo faršą su kiaulienos prieskonių mišiniu, ant vieno dėjom dar bazilikų, ant kito - čiobrelių. Tada dar ant vieno - paprikos juostelių, ferment. sūrio, ant kito - maltų graik. riešutų, šaldytų voveruškų. Susukom į marlę, perrišom siūlu ir kepėm rankovėje.
O tada... puolėm ragaut dar neataušusio doh.gif O reikėjo kantriai palaukti paslėgus... Na, ką - gyveni žmogus ir mokais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2014 03 03, 09:13)
Aha, prie "antrų patiekalų" pradėjau ieškoti, ten ir parašiau  smile.gif
Logiškai, tai reikėjo gi nuo čia pradėt...
Pasikartosiu - odą perpjovė vyras į 2 gabalus, nupjaustė riebalų perteklių, išdėjo faršą su kiaulienos prieskonių mišiniu, ant vieno dėjom dar bazilikų, ant kito - čiobrelių. Tada dar ant vieno - paprikos juostelių, ferment. sūrio, ant kito - maltų graik. riešutų, šaldytų voveruškų. Susukom į marlę, perrišom siūlu ir kepėm rankovėje.
O tada... puolėm ragaut dar neataušusio  doh.gif  O reikėjo kantriai palaukti paslėgus... Na, ką - gyveni žmogus ir mokais  mirksiukas.gif

vat vat pasnekute gyveni ir mokaisi ir man taip buna, o tu juolab spece esi smile.gif)
Atsakyti
O kaip po to atsalusio skonis? Paslegtas, aisku, graziau atrodytu, bet suprantama, kad labai norejosi paragaut smile.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2014 03 03, 19:43)
vat vat pasnekute gyveni ir mokaisi ir man taip buna, o tu juolab spece esi smile.gif)

Nu jau vyniotinių gamyboj tai jokia specė iš manęs blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Masiania* @ 2014 03 03, 20:45)
O kaip po to atsalusio skonis? Paslegtas, aisku, graziau atrodytu, bet suprantama, kad labai norejosi paragaut smile.gif

Na, paslėgėm jį, kad ir prapjautą. Bet per lengvas buvo svoris, kaip matyt.
Ai, bala nematė - jau pusės nėr, tikiuosi ir likusias "klaidas" greit "paslėpsim rolleyes.gif
Atsakyti