Visoms ačių už palaikymą

Nors gimdymas ir visi skausmai iškankina, bet viską įmanoma iškentėti dėl savo stebuklėlių. Džiaugiamės, kad pas jus viskas gerai, aukite sveikučiai

labai grazi ir jaudinanti istorija. dziaugios del jusu, kad viska baigesi gerai. aukit sveikos

Šiaip lb įdomiai skaitoma tavo istorija. Tik trupučiuką liūdna, kad ne viskas buvo "kaip per sviestą". Bet svarbiausia, kad viskas gerai pasisekė.
Aukit didelės, sveikos ir gražios
P.S. O vardas LABAI LABAI gražus...
Aukit didelės, sveikos ir gražios

P.S. O vardas LABAI LABAI gražus...

O dėl vardo, teko ilgai galvoti, kad būtų trumpas, negirdėtas(nenuvalkiotas) ir derėtų priepavardės
beje mano šeima nenorėjo šio gražaus vardo, bet dabar priprato ir labai patinka

Mūsų dukrai vardą irgi rinko ir aptarinėjo visa šeima - vienam vienas patinka, kitam kitas... Patys jauni buvom ir klausėm, kas ką sako...
Ir kai išrinkom vardą, tai irgi nebuvo visi patenkinti, rado kaip tą vardą iškraipyti. Bet aš pasakiau - užteks, bus Gretutė ir viskas! (Nors aišku, vardas labai populiarus, daug kur girdimas, bet mano širdžiai labai mielas). Neįsivaizduoju, kad savo žiogą būčiau kažkaip kitaip pavadinus... 
Tai va - svarbiausia, kaip tėveliai nori savo leliuką vadinti, o ne kažkas kitas. Tik tėvai savo vaikui gali išrinkti vardą. Ir jau aplinkinių noras ir valia prie to prisitaikyt ar ne...

Tai va - svarbiausia, kaip tėveliai nori savo leliuką vadinti, o ne kažkas kitas. Tik tėvai savo vaikui gali išrinkti vardą. Ir jau aplinkinių noras ir valia prie to prisitaikyt ar ne...
[quote=Vilmoshka,2006 11 24, 11:34]
Sutinku su tavimi
Sutinku su tavimi

O kodėl niekas nieko nebeparašo ?
Labai įdomu išgirst kitų nuomones

Linkejimai jums nuo bendravardes geguziukes
ir sveikinam su pusmetuku

svarbiausia kad viskas gerai baigėsi