Įkraunama...
Įkraunama...

Milutės atėjimas į šį pasaulį

Visoms ačių už palaikymą 4u.gif
Atsakyti

Nors gimdymas ir visi skausmai iškankina, bet viską įmanoma iškentėti dėl savo stebuklėlių. Džiaugiamės, kad pas jus viskas gerai, aukite sveikučiai 4u.gif
Atsakyti
labai grazi ir jaudinanti istorija. dziaugios del jusu, kad viska baigesi gerai. aukit sveikos 4u.gif
Atsakyti
Šiaip lb įdomiai skaitoma tavo istorija. Tik trupučiuką liūdna, kad ne viskas buvo "kaip per sviestą". Bet svarbiausia, kad viskas gerai pasisekė.
Aukit didelės, sveikos ir gražios 4u.gif
P.S. O vardas LABAI LABAI gražus... ax.gif
Atsakyti
O dėl vardo, teko ilgai galvoti, kad būtų trumpas, negirdėtas(nenuvalkiotas) ir derėtų priepavardės biggrin.gif beje mano šeima nenorėjo šio gražaus vardo, bet dabar priprato ir labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
Mūsų dukrai vardą irgi rinko ir aptarinėjo visa šeima - vienam vienas patinka, kitam kitas... Patys jauni buvom ir klausėm, kas ką sako... unsure.gif Ir kai išrinkom vardą, tai irgi nebuvo visi patenkinti, rado kaip tą vardą iškraipyti. Bet aš pasakiau - užteks, bus Gretutė ir viskas! (Nors aišku, vardas labai populiarus, daug kur girdimas, bet mano širdžiai labai mielas). Neįsivaizduoju, kad savo žiogą būčiau kažkaip kitaip pavadinus... smile.gif
Tai va - svarbiausia, kaip tėveliai nori savo leliuką vadinti, o ne kažkas kitas. Tik tėvai savo vaikui gali išrinkti vardą. Ir jau aplinkinių noras ir valia prie to prisitaikyt ar ne...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilmoshka: 24 lapkričio 2006 - 09:36
[quote=Vilmoshka,2006 11 24, 11:34]
Tai va - svarbiausia, kaip tėveliai nori savo leliuką vadinti, o ne kažkas kitas. Tik tėvai savo vaikui gali išrinkti vardą. Ir jau aplinkinių noras ir valia prie to prisitaikyt ar ne...

Sutinku su tavimi biggrin.gif
Atsakyti
O kodėl niekas nieko nebeparašo ? g.gif Labai įdomu išgirst kitų nuomones rolleyes.gif
Atsakyti
Linkejimai jums nuo bendravardes geguziukes mirksiukas.gif ir sveikinam su pusmetuku birthday.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šalnė: 06 sausio 2007 - 14:23
labai grazi mergyte 4u.gif ir vardas thumbup.gif sekmes jums ! smile.gif
Atsakyti
svarbiausia kad viskas gerai baigėsi thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aukit didelės ir gražios wub.gif Labai gražus vardas thumbup.gif
Atsakyti