na man tame padejo labai paprastas planas, emiausi palaipsninio zindymo mazinimo is pradziu dienom, nes lengviau nusnekinti, sudominti kitais uzsiemimais..o naktinius pradejau riboti..nuo triju, prie dvieju..nuo dvieju prie vieno...ir tame dideli vaidmeni uzeme tetis..paskutines dvi savaites ejau miegoti atskirai, ateidavau tik pazindyti...o tetis..emesi nukalbintojo vaidmens..kartais pavykdavo praleisti antra maitinima, kartais ne...bet paskutine savaite..pavykus nukalbinti - is vis nejau maitinti..ismiegojo ramiai..ir kita nakti ismiegojus vaikui ramiai su techiu..nusprendem zindyma nutraukti..
o kalbant apie migdyma be zindymo..vel geras pagalbininkas gali buti tetis..
uzgesina sviesa, uzsidaro duris...ir svelnios prievartos budu..nes vaikas judrus su charakteriu..neleidziant per daug isizaisti..nukalbinant, glostant..palaipsniui pavykdavo uzmigdyti..iz pradziu tai truko beveik valanda..bet dabar uzmiega daugiausiai per pusvalandi..maziausiai per kelias sekundes..
apie dantu eduoni pravartu paieskoti rimchiau, nes tiek eiliniai odontologai, tiek pediatrai..kalbes taip pat kaip jus galvojot, Tutii..per daug nesigilindami ..o kokia naivi mamyte paskaicius issigandus, dar neturedama jokio eduonies...ims ir pasielgs taip pat, kaip jus...nuspres daugiau nezindyti...o butu gaila..
QUOTE(tutii @ 2010 07 23, 19:03)
galiu ir aš pasakyt..aš bandžiau daug kartų ramiai nužindyt,bet nepavyko,todėl teko imtis rimčiau(pirmam gana lengvai pavyko)..nes daug įtakojo mano vaikiuko charakteris..o dėl dantukų sutinku,gali būt kad į manę atsigimė ir nebus labai stiprūs... matint tikrai moku,nes turiu ir vyresnį sūnytį kurį maitinau iki 1m,tai patirties tikrai užtenka..

dar ir konsultantė žindymo yra pasakius,kad gerai žinda..

niekad nepalikdavau spenelio burnoj miegančiam,tiesiog vaikiukas gal nenurydavo viso pieniuko ir likdavo burnytėj..beja žindyt neapėmus maitinimo laukelio gan nemalonu,būtų nugraužes spenelius,bet taip buvo tik pirmom dienytėm pagimdžius..

o parašiau perspėjimą tik dėl to,kad ir pati buvau visada įsitikinus kad dantukų kariesas atsiranda,nuo sosyčių,buteliukų ir saldumynų,bet deja..