Įkraunama...
Įkraunama...

Pabudimas naktimis

Sveikos maytes smile.gif .Matau,kad ne as viena turiu ta pacia problemele,mano mazylei jau 1,8m,ir dar ne vienos nakties neismiegojo neprabudus blink.gif
Atsakyti
Sveikutės, mano mažius irgi labai prastai miegodavo, vis prabusdavo, ir dienom super nervuotas budavo blink.gif , net tragiškai, bet mum laaabai padėjo SEDALIA, nors ten parašyta kad galima duot berods tris paras tik g.gif poto patarimo pas gydytojus, bet as girdžiau beveik mėn laiko, po kelių kartų rytais neduodavau, tik pora val prieš miegą, tai vat po mėn ir miega geriau, labai retai kurią naktį prabunda, ir paguldytas pats užmiega. Kartais aišku paverkšlena naktį, bet tai irnesakyk.gif . Atitepena iki mūsų lovos, susirango po papu ir miega lotuliukas.gif
Beto pastebėjau kad dažniau prabunda kai telikas kambari ijungtas, net jei praktiškai be garso.
Taigi, sėkmės mirksiukas.gif
Atsakyti
būna,kad ir manoji užkalba naktimis, jei dieną kokie nauji įvykiai įvyko, tai ir per miegus pasakoja
Atsakyti
Man labai gražu kai naktį pašneka ką nors wub.gif taip kaip ir daugumos dažniausiai po kupinos įspūdžių dienos ax.gif ir kartais taip gražiai juokiasi..... wub.gif
Atsakyti
Mūsų mažoji per miegus palunatikuoja dažnai, būna kad atsistoja kažką pamosikuoja ir vėl atsigula, o šnekėt tai dažnai šneka.Aš jau nekreipiu dėmesio mirksiukas.gif
Atsakyti
Maniskis kaip tik sianakt taip juokesi, kad net as salia guledama sypsojausi smile.gif Pries pora savaiciu reikalavo surelio biggrin.gif O siaip, gali kokius mama, tete, nenoriu ar pan. pasakyti - matyt, kazka sapnuoja smile.gif
Atsakyti
maniškė, taip pat labai šneka naktrimis, bet pastebėjau, kad labiausiai ji kalba tai, kas tądien vyko. jei buvome svečiuose, tai naktį kalba, kad nori į svečius, jei bandė dažytis lūpas su mano lūpdažiais, tai prašo per miegus lūpdažio ir t.t.

sapnai mūsų dienos išgyvenimo peržiūrėjimas. galbūt jiem irgi tas galioja.
Atsakyti
Maniskiui jau greit 3 . Paskutiniu metu (kai eme lankyti darzeli) eme kalbeti naktimis doh.gif buna kad visa litanija suvaro, ir taip aiskiai pasakoja blink.gif . Anksciau i tokius paniurnenimus nekreipdavau demesio, o dabar jau imu galvoti, kad gal jau ir nebegerai, kai tokios emocijos buna bemiegant g.gif
Atsakyti
suneliui 2m.9men.ir daug sneka naktimis.ir viska aiskiai sneka,viska galima suprast ,o kartais ir atsako jei ko paklausiu.
Atsakyti
Aš pati šneku naktimis biggrin.gif Tikiuosi mano dukrytė iš manęs šito nepaveldės,o tai taip galima ir išsišnekėti netyčia,tai ko nenorėtum,kad kas žinotų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(niamniuskyte @ 2008 04 29, 16:49)
Maniske labai retai kada sneka miegodama,o siaip tai sugeba miegodama soske i burnyte isikisti nezinau kaip jai tai pavyksta ax.gif

kai to daikto mums reikėjo,maniškė tokius bajerius sugebėdavo, jei neteisingai įsidėdavo, tai dar ir apsisukdavo taip kaip reikia. o paskui pradėjo miegodama išsiiminėti kaip nereikalingą daiktą thumbup.gif taip ir po truputį jo atsikratėm
Atsakyti
maniske irgi kartais pakalba bigsmile.gif , o svarbiausia nakti jai yra apsisukti taip kad kojos ant pagalves butu doh.gif , o ir buteliuka su susultimis miegodama pasiima ir graziai padeda i sona, kad neissipiltu.. blink.gif nezinau , kaip jai taip gaunasi.. g.gif
Atsakyti