Įkraunama...
Įkraunama...

Aklas pasimatymas

QUOTE(laumupė @ 2010 10 14, 15:36)
Paskutinį kartą ėjau į aklą pasimatymą su mamka iš forumo. Įspūdžiai liko kuo geriausi.
Šiandien vėl nusimato kažkas panašaus, tad ir įspūdžių laukiu kuo geriausių  bigsmile.gif

skamba ne labai romantiskai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 10 14, 17:20)
Tai pirmas kartas - net be sistemos? blink.gif

A kam pirmas kartas buna lengvas??? biggrin.gif
Viskas ateina su praktika.. smile.gif
Atsakyti
kažkada intensyviai vaikščiojau. dabar aptingau ir nebesinoris rizikuoti susigadinti pirmą įspūdį apie žmogų.
Atsakyti
QUOTE(žliūgė @ 2010 10 16, 14:14)
kažkada intensyviai vaikščiojau. dabar aptingau ir nebesinoris rizikuoti susigadinti pirmą įspūdį apie žmogų.

Iseitis: pries einant i pasimatyma vertetu bent susiskambinti, kad bent is bendravimo tiktu ir protingai vertinti nuotraukas, t. y. ziureti, kad butu maziau koreguota nuotrauka ir butu kuo daugiau kuno ;}
Atsakyti
Buvau kelis kartus ir as akluose pasimatymuose, bet ne del pazinciu internetu ar kaip kitaip, tiesiog su drauge eidavom susitikti su jos vaikinu ir jo draugu, kurio nepazinodavau ax.gif nieko as nesitikedavau is tokiu pasimatymu, tik siaip kartu laika praleisti bendraujant, tai nieko rimto ir nebudavo, kaip susitikdavome, taip ir atsisveikindavome, daugiau susitikimu neivykdavo biggrin.gif na, bet viena karta atsitiko kitaip, net nezinau kodel, bet isitraukiau i kita avantiura ir nuejau susitikti, o rezultatas toks, kad mes jau susituoke wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
kokia dar avantiūra, non-stop? smile.gif
Atsakyti
[quote=laumzirge,2010 10 20, 22:03]
kokia dar avantiūra, non-stop? smile.gif

ta prasme, kad sutikau nueiti i kita akla pasimatyma visiskai nieko nezinodama apie ta vaikina: nei amziaus, nei vardo, nei kaip atrodo doh.gif bet vis tiek ryzausi, kadangi zinojau, jog busim keturiese - dar su drauge ir jos draugu smile.gif o visgi patikom vienas kitam is pirmo susitikimo smile.gif
Atsakyti
Vaikstau smile.gif Daug nesitikiu, nes nuolat ant kokiu priekvailiu uzsiraunu. Tai nesu kudasiu ir baigta biggrin.gif Paskutini karta buvau pries keleta dienu - vaikinas atrode nieko, kalbus, juokaujantis o dar uzsienietis - man aisku jau idomu biggrin.gif Bet. Vos susitikom puole buciuoti rankas,bande skruostus,maldavo pabuciuoti i lupas,komplimentu kruvos. Nu nieko sau,sedziu mazdaug blink.gif Galvoju cia gal kultura tokia , nu bet per pirma pasimatyma unsure.gif .. Kai zodyne pradejo mirgeti ''sexy'' ir ''lets go to my house'' pabegau lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Na po kelių savaičių bendravimo telefonu nuėjau į pirmą pasimatymą. Nenusivyliau, vyriškis simpatiškas, na atrodo ir aš jam patikau. Susitarėm kad susitiksim kai sutaps mūsų išeiginės.
Ieškau naujų pažinčių, bet norėčiau būti tik su vienu wub.gif Bet deja tai neįmanoma verysad.gif
Atsakyti