neseniai as vos per tuos hospitality klubus gatvej nemiegojau

Kai buvau afrikoje, ten susitariau su keliais afrikieciais kad aprodytu miesta, (ce per hospitality club) bet aisku susisiekti su jais nebuvo man matyt lemta, paraydavau emaila, o jie atrasydavo po savaites , arba susiskambint irgi be sansu, taip ir mano laikas afrikoje baigesi.
Bet linksmiausia buvo, kad vokietijoje, frankfurte buvom susitare su vokiete kad priims mus nakciai, nes lektuvas y lietuva buvo tik kita diena perpiet. Susitarem kada mes busim orouoste, ji dave savo telefonus, darbo, namu, adresa darbo. Nusileide i vokietije bandom skambintis tai moteriskei...autoatsakiklis..tiek namie tiek darbe... paliekam zinute kad mes ten ir ten esam. Temsta, velu, ir salta daros, bandom eiti link jos duoto darbo adreso. Paklaidzioje pora valandu frankfurto gatvemis surandam jos darba, o ten viskas po raktu.... Na va taip it gavosi, o dar buvom suvenyra padare tai moteriskei su jos vardu..

Gavom hostelyje permiegoti, nes nuovargis savo dare.. Tai kad jau geriau tureti susitarus bent 2-3 zmones is hostipatily klubo, ir vis delto apsidraudimui gal dar pasieskoti kokio hostelio is anksto, kad nereiktu kaip mums nakti klaidzioti..