Įkraunama...
Įkraunama...

Netradiciniai restoranai Kaune.

ax.gif 4u.gif gal zinote koki restorana Kaune, kur butu galima butu sedet ne prie staliuku o ant tu paduskeliu ant zemes ir .t.t kur kaljana rukyt galima, sakes paragaut? 4u.gif
Isskyrus Al diwan nes ten man nepatinka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledi @ 2006 11 21, 19:16)
ax.gif  4u.gif gal zinote koki restorana Kaune, kur butu galima butu sedet ne prie staliuku o ant tu paduskeliu ant zemes ir .t.t kur kaljana rukyt galima, sakes paragaut? 4u.gif
Isskyrus Al diwan nes ten man nepatinka  doh.gif

Kaljana rukyt galima "Ramzyje" senamiestyje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabijote @ 2006 11 21, 23:02)
Kaljana rukyt galima "Ramzyje" senamiestyje smile.gif

programa, man ramzyje net fainesne, nei aldivane smile.gif bet uztat maistas zymiai prastesnis verysad.gif
Atsakyti
prasom daugiau info apie al diwan...2ni bandysiu brangiausiaji temptis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Giselle @ 2006 11 25, 18:49)
prasom daugiau info apie al diwan...2ni bandysiu brangiausiaji temptis biggrin.gif

siaip nueiti tai tikrai verta.maistas skanus.galima prukyti kaljana,kaina 20lt yra ivairiu skoniu.tik antradieni tai nebus programos,nes pasirodymai vyksta tik savaitgali.
aptarnavimas malonus,tik man aplinka tai nelabai...nu ta prasme ner,kad baisu smile.gif bet man Ramzis labiau patiko
Atsakyti
Sveikutes mirksiukas.gif
O gal kuri zino, kur galima skaniai kinieciu maisto pavalgyt Kaune? Kazkur maciau turi greitu laiku atsidaryt kinieciu restoranas, bet neuzsifiksavo kur doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2006 11 26, 15:30)
Sveikutes  mirksiukas.gif
O gal kuri zino, kur galima skaniai kinieciu maisto pavalgyt Kaune? Kazkur maciau turi greitu laiku atsidaryt kinieciu restoranas, bet neuzsifiksavo kur  doh.gif

Oh, jau suzinojau kur, ogi MEGOJ atsidarys naujas rytietisku patiekalu restoranas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2006 12 04, 23:17)
Oh, jau suzinojau kur, ogi MEGOJ atsidarys naujas rytietisku patiekalu restoranas  bigsmile.gif

O kada atsidarys? Reiks nukulniuot patikrint maista ir aplinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledinė @ 2006 12 05, 12:21)
O kada atsidarys? Reiks nukulniuot patikrint maista ir aplinka smile.gif

Net nezinau kada g.gif Tikiuosi greitai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2006 11 26, 15:30)
Sveikutes  mirksiukas.gif
O gal kuri zino, kur galima skaniai kinieciu maisto pavalgyt Kaune? Kazkur maciau turi greitu laiku atsidaryt kinieciu restoranas, bet neuzsifiksavo kur  doh.gif

Manau Megoj bus ne kinietiškas, o koks nors indiškas ar japoniškas wink.gif

Aš važiuoju valgyti į SIČIUAN, Didžioji siena ir dar neseniai buvom Gedimo g. tik pavadinimo nemačiau smile.gif
Atsakyti
Jei del kinu tai vaziuoju tik i Didziaja Siena, niekur nera skaniau, vakariene 2 iseina 40Lt, pietus man vienai (nes su kolegom) 10 Lt + karstas gerimas ir pigu ir skanu thumbup.gif
Atsakyti
Kiniškas maistas thumbup.gif
O kur tas "Ramzis" yra? g.gif
Atsakyti