Įkraunama...
Įkraunama...

Netradiciniai restoranai Kaune.

QUOTE(soera @ 2007 02 18, 23:46)
Jei del kinu tai vaziuoju tik i Didziaja Siena, niekur nera skaniau, vakariene 2 iseina 40Lt, pietus man vienai (nes su kolegom) 10 Lt + karstas gerimas ir pigu ir skanu thumbup.gif

Didžiojoj sienoj labai suprastėjo maistas. Nes tarkim užsisakai vištiena, o gauni daugybę tešlos ir labai mažai vištienos.
Atsakyti
O ar yra Kaune turkiškas restoranas?? Ne siap rytietiškas, ar libanietiškas o butent turkiškas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 02 26, 00:27)
Kiniškas maistas  thumbup.gif
O kur tas "Ramzis" yra?  g.gif

Ramzis II : M. Daukšos g. 29 Kaunas smile.gif
Atsakyti
Reikes nulekti apsiziureti.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnia @ 2007 03 11, 16:30)
Ramzis II : M. Daukšos g. 29 Kaunas  smile.gif

Ačiū. 4u.gif Kažkaip prieš kelias savaites eidama Daukšos gatve pati pastebėjau. Retokai ten lankausi, tai ir nežinojau. O kas ten gero? Koks maistas ir aplinka?
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 03 11, 18:21)
Ačiū.  4u.gif Kažkaip prieš kelias savaites eidama Daukšos gatve pati pastebėjau. Retokai ten lankausi, tai ir nežinojau. O kas ten gero? Koks maistas ir aplinka?

na tai ten toks egiptietiskas restoranas, muzika, aplinka ir idomi, gali sedet ir tokioj uzdaroj vieteleje kur galima uzitraukti uzuolaidas biggrin.gif paskui maistas ir toks idomus, tik va girdejau kad Al Diwane geresnis, bet ten nebuvau tai negaliu palyginti.. vakare pilvo sokejos soka, arkliukas ibega biggrin.gif na ir kaljanas aisq mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnia @ 2007 03 31, 00:16)
na tai ten toks egiptietiskas restoranas, muzika, aplinka ir idomi, gali sedet ir tokioj uzdaroj vieteleje kur galima uzitraukti uzuolaidas  biggrin.gif  paskui maistas ir toks idomus, tik va girdejau kad Al Diwane geresnis, bet ten nebuvau tai negaliu palyginti.. vakare pilvo sokejos soka, arkliukas ibega  biggrin.gif na ir kaljanas aisq  mirksiukas.gif

Buvau Al Diwane. Patiko man ten. 4u.gif
Atsakyti
Egiptietiskas restoranas Ramzis, yra ir akropolyje mirksiukas.gif
Atsakyti
O indiško maisto galima nuvažiuoti į Vilijampolę - vegetarinis restoranas "Radharanė":
http://www.veducentr...
Tiesa, į tikrą indišką tai ten nelb neša, nes priartinta europietiškiems skrandukams (teko valgyti tikrame indiškame - dar dabar prisiminus pilve ugnys užsiliepsnoja ir per akis lipa lotuliukas.gif ). Galima valgyti ir prie staliukų, ir ant pagalvėlių. Tik ten viskas vegetariška (bet lb skanu man, kai kurie patiekalai - net nesuprasi, kad ne mėsą valgai) ir nėra alkoholio, o dirba iki 20h.
Atsakyti
man tai patinka kinieciu restoranas Mickeviciaus gatvej ir kainos parodios ir skanu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nea @ 2007 10 31, 15:22)
man tai patinka kinieciu restoranas Mickeviciaus gatvej ir kainos parodios ir skanu thumbup.gif

o kaip jis vadinasi? gal gali pasakyti kas tau ten skanu ir kokios kainytes.aciu 4u.gif
Atsakyti
laisvės al. neperseniausiai atsirado kavinė Morkų Šėlsmas.
pavadinimas nerealus thumbup.gif ir šiaip ten galima labai puikiai veganiškai pavalgyti, ji yra einant nuo merkurijaus centrinio pašto link po dešine puse, turėtų maždaug priešais dramos teatrą matytis iškaba, pati kavinukė kieme yra cool.gif
Atsakyti