Isskyrus Al diwan nes ten man nepatinka
QUOTE(Ledi @ 2006 11 21, 19:16)
Kaljana rukyt galima "Ramzyje" senamiestyje
QUOTE(Gabijote @ 2006 11 21, 23:02)
programa, man ramzyje net fainesne, nei aldivane
QUOTE(Giselle @ 2006 11 25, 18:49)
siaip nueiti tai tikrai verta.maistas skanus.galima prukyti kaljana,kaina 20lt yra ivairiu skoniu.tik antradieni tai nebus programos,nes pasirodymai vyksta tik savaitgali.
aptarnavimas malonus,tik man aplinka tai nelabai...nu ta prasme ner,kad baisu
Sveikutes
O gal kuri zino, kur galima skaniai kinieciu maisto pavalgyt Kaune? Kazkur maciau turi greitu laiku atsidaryt kinieciu restoranas, bet neuzsifiksavo kur
O gal kuri zino, kur galima skaniai kinieciu maisto pavalgyt Kaune? Kazkur maciau turi greitu laiku atsidaryt kinieciu restoranas, bet neuzsifiksavo kur
QUOTE(Twiggy @ 2006 11 26, 15:30)
Sveikutes
Oh, jau suzinojau kur, ogi MEGOJ atsidarys naujas rytietisku patiekalu restoranas
QUOTE(Twiggy @ 2006 12 04, 23:17)
O kada atsidarys? Reiks nukulniuot patikrint maista ir aplinka
QUOTE(Ledinė @ 2006 12 05, 12:21)
Net nezinau kada
QUOTE(Twiggy @ 2006 11 26, 15:30)
Sveikutes
Manau Megoj bus ne kinietiškas, o koks nors indiškas ar japoniškas
Aš važiuoju valgyti į SIČIUAN, Didžioji siena ir dar neseniai buvom Gedimo g. tik pavadinimo nemačiau
Jei del kinu tai vaziuoju tik i Didziaja Siena, niekur nera skaniau, vakariene 2 iseina 40Lt, pietus man vienai (nes su kolegom) 10 Lt + karstas gerimas ir pigu ir skanu
Kiniškas maistas
O kur tas "Ramzis" yra?
O kur tas "Ramzis" yra?