Įkraunama...
Įkraunama...

Namo vidaus apdaila

QUOTE(Vienintelevitali @ 2008 01 02, 14:58)
kaip tik narstau foruma ir ieskau naudingos informacijos apie vidaus apdaila, nes ruosiuos daryt kapitalini remonta svetaineje. Paskaiciau cia isvardintas kainas ir net nupurte  blink.gif na gal spakliavimas ir nera pats maloniausias darbas (juolab moteriskai giminei), bet jau verciau as pati tai padarysiu nei mokesiu tokius nesamoningus pinigus. Aisku, jei tai reikia daryti dideliam plotui,  tai sunku, bet tada verciau samdytis studentus vaikinukus ar siaip kokius kruopscius zmogeliukus ir juos pamokyt kaip tai daryti kad padetu. Ir pigiau, ir padarys nuosirdziau...
O uz tapetavima moket 15-25Lt uz kvadrata  stupid.gif Darau si darba nuo 15 metu. Jau nezinau kiek sienu esu istapetavus. Pas draugus  ir pazistamus uz bananus dirbau. Ir kas cia tokio? Super nesudetingas darbas su siuolaikiniais kokybiskais tapetais. Jei sienos tvarkingos, tai cia tikras malonumas, o ne darbas  ax.gif
Niu tikiu, kad ne visi mane supras, bet cia mano subjektyvi nuomone  ax.gif

Labai protinga ir teisinga tarp kitko nuomone, as ta pati darysiu, aisku ne visame name, bet ten, kur pasiekiu biggrin.gif , kaip ir katiline isglaisciau ir isdaziau pati, bet irgi nespejau pasidziaugti, kol pajungeme katila, viskas issiterliuzino, jauciu teks viena karta perbraukti su dazais, kitaip neimanoma, murzinos sienos baisiai. Tai aciu dievui, kad nereiks nieko samdyt, kitaip bankrutuociau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emilka: 10 sausio 2008 - 21:30
Sveikos mergaitės, ir aš vat pairodysiu .
Viskas paruošta jau dažymui ir grindų klojimui. (labai viskas pilka biggrin.gif )
user posted image
user posted image
matosi mūsų pirtis wub.gif
Atsakyti
Neili, kokia pas tave grazi nisa biggrin.gif , kas ten bus?
Atsakyti
as pati pradesiu nama pavasari rest ir taip pat galvojau sienas dazysiu ir nesuksiu sau galvos, buvau pas draugus kurie jau isikure naujam name, visuose kambariuose sienos isdazytos ir zinot man kazkaip nekaip atrodo ale ligonine ar pan. aisku uz visa tas sienas sumokejo beproto daug, o gero vaizdo taip ir ner kazkokios saltos sienos ir tiek, tai dabar jau tikrai zinau, kad sienu nedazysiu (na bent visu) juk yra siais laikais dazomu tapetu - nusiperki elektrinius tapetus su siokiu tokiu rasteliu, issiklijuoji saliono viena siena, su kokiais gelsvais isklijuoji likusias tris, po poros metu atsibodo spalvos emei pati ir perdazei!! kalbu is patirties, o biski rastuotas tapetas paslepia visus dazymo nesklandumus 4u.gif

Atsakyti
Gal galite pasidalinti nuomonemis mirksiukas.gif
...kadangi pas mus namo sienos laaabai kreivos, tad taupymo sumetimais buvo nuspresta sukti gipsini karkasa.Bet esu girdejus,kad nuo tokiu sienu labai aidas eina...gal zinot kaip gyvenas tarp tokiu sienu? ax.gif
Atsakyti
Jo apdailos darbai tai kainuoja....bet labiausiai biesina, kai už tą kainą dar chaltūrina ir nedrįsk supykti. Tėvukai keitė plyteles vonioje tai ryte išvažiuodami paliko klijuotoją dirbti grįžo po darbo išklijuota, bet kaip kokio 4 metų vaiko...na tokio lygio. Žodžiu vos infarkto negavo, bet kadangi mano tėveliai kantrūs ir intiligentiški žmonės tai tik paaimnavo ir tiek. Kitą dieną jau ruošiasi tas darbininkėlis glaistyti tarpiukus, tėvai paliko tinkamą glaistą....tai patikėkite grįžę namo rado šviesiai kreminių plytelių tarpus užglaistytus ryškiai mėlyna spalva, nors buvo sutarę ir pinigučius palikę baltos spalvos glaistui... mamytė paskambina verkdama sako gelbėk aš išdurnėsiu su su tais meistrais pripratusi vajavotis, tai padėk, nu ką atvažiavau - tragedija. "Meistrui" nesumokėjau pinigų (tėvai sako griekas) pasakiau, kad už tokį darbą tai riekia į kalėjimą sodinti. labai barėsi pyko, tada kai jau vos ne iki muštynių kalba atėjo sakau paskambinsiu mokesčių inspekcijai, pasiteirausiu ar ponas visus mokesčius susimokėjote, tada į vartotojų teisių agentūrą, ir tada į teismą , kad atlygintų dar ir už sugadintas medžiagas.
Neapsisvietęs meistriukas pasitaikė (juk sutarties nebuvome jokios pasirašę, tai nieko iš jo ir nebūčiau išsireikalavusi), bet išnyko kaip dūmas, be jokių pretenzijų.
tai va kokia nesėkminga apdailos istrija
Atsakyti
chaosas kazkoks dabar su tais meistrais isvis doh.gif bash.gif pas mane ir dirbo panasiai du meistriukai..padare paruosiamuosius darbus ir pradejo dejuot kad pinigo neturi, o reikia ir uz buta atseit susimoket, benzo ir t.t. nu, o as gi kaip geros sirdies zmogus tai ir susimokejau frusty.gif 4u.gif isausta naujas rytas o meistru jau ir nebera g.gif sakau reikia paskambint gal kas atsitiko.. nu jo kas gi daugiau atsitiks - drinks_cheers.gif alc.gif tai po dvieju dienu atejo panasiai toks umn.gif ir sako atleiskit uz tas dvi dienas,grizaom dirbt.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu jau ne aciu sakau.. tai dabar pasisamdziau officialiai firma su visais popierukais tai kol kas nebuvo dinge lotuliukas.gif tik jau teks biski daugiau susimoket mastau.gif bet nors busiu rami nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Nemeja @ 2008 01 15, 15:03)
Gal galite pasidalinti nuomonemis mirksiukas.gif
...kadangi pas mus namo sienos laaabai kreivos, tad taupymo sumetimais buvo nuspresta sukti gipsini karkasa.Bet esu girdejus,kad nuo tokiu sienu labai aidas eina...gal zinot kaip gyvenas tarp tokiu sienu? ax.gif

Žinau šitą problemėlę. Kadangi pas mus didžiuliai plotai lubų iš gipskartonio, teko kloti virš jo akmens vatą 5 cm storio blink.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2007 12 06, 18:49)
rolikas tai tik gėlytės, o va špakliavimas šlifavimas ir vėl špakliavimas - fe darbas, žodžiu bjauriausia dažymo dalis - sienų paruošimas dažymui ir tai įeina į išvardintas kainas, manau. Mes už kvadratą dažymo 30 Lt/kv.m. mokėjom už viso namo sienas ir lubas 18 000 susimokėjom...  doh.gif O va dažai vos virš 2000 tam reikalui susikainavo (beckers)

Pritariu Raganelei, kad rolikas tik gėlytės. Ir jeigu visi paruošiamieji darbai įeina į tą 30Lt/kv, tai viskas tvarkoj, o kai tų kvadratų nemažai susidaro, tai ir kaina už darbą išauga. Aš dabar pati špakliuju, šlifuoju, tai sakau, kad man tų 30Lt/kv būtų mažai, nes jau toks "prativnas" tas darbas schmoll.gif ir daug laiko atima doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonce @ 2008 01 18, 11:49)
Žinau šitą problemėlę. Kadangi pas mus didžiuliai plotai lubų iš gipskartonio, teko kloti virš jo akmens vatą 5 cm storio  blink.gif

o tai jus tik virs lubu akmens vata klojot?
nes pas mus vietom net sienas vanosim gipso plokstem...
Atsakyti
QUOTE(Nemeja @ 2008 01 18, 16:29)
o tai jus tik virs lubu akmens vata klojot?
nes pas mus vietom net sienas vanosim gipso plokstem...

Ne, pas mus gipsas tik ant lubu, nes vedinimo vamzdynus reikejo slepti, o sienos tinkuotos. Tik jusu atveju reiketu pagalvoti, kaip ta akmens vata sukloti, kad ji butu prigludusi prie plokstes, nes kitaip nera prasmes deti...Mums ant lubu deti buvo paprasciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonce @ 2008 01 18, 20:36)
Ne, pas mus gipsas tik ant lubu, nes vedinimo vamzdynus reikejo slepti, o sienos tinkuotos. Tik jusu atveju reiketu pagalvoti, kaip ta akmens vata sukloti, kad ji butu prigludusi prie plokstes, nes kitaip nera prasmes deti...Mums ant lubu deti  buvo paprasciau ax.gif

Vat vat galvosukis...ir nieko protingo nesumastom...vienas statybininkas siule purksti i tarpus kazkokia vata...bet taip iki galo ir nesupratau g.gif
Atsakyti