QUOTE(davaida @ 2008 03 02, 17:50)
Butu labai gerai suzinoti, kuo sakykim ZEPTER geresni uz kitus. Man jau irgi norisi nauju puodu, nors ir senuose dar siaip netaip ka reikia isverdu

bet noreciau geresniu, modernesniu, tik kadangi kaina didoka tai labai sunku apsisprest. O jei jau naudojat ne pirmi metai, tai visi privalumai ir trukumai aiskus. Buciau dekinga jei pasidalintumet patirtimi kodel jie geriau
Man patinka, kad į puodus nereikia pilti vandens ir jei verdi daržoves (pvz. kalafiorus) jie būna jau išvirę bet neminkšti, burokėliai gražiai raudoni. Be to visai nereikia druskos. Tiesa, mūsų šeimyna ir šiaip valgo nelabai sūriai , todėl kai kuriems svečiams būna prėska. Dar Zepter keptuvėje mėsą, vištą ar kotletus galima kepti be riebalų (nereikia nei lašelio

). Aišku maisto gamyba yra šiek tiek kitokia, ir pirmus du mėnesius pastoviai ką nors pridegindavau ar nedavirdavau ir keikiau save ( o MB - mane) paskutiniais žodžiais už tą "zepterinę" avantiūrą.