QUOTE(paprikutė @ 2013 01 30, 11:54)
esu įsigijus iš IKI Berghoff didelį puodą, troškintuvą ir keptuvę. Sakykit kaip su tais puodais iš tikro. Troškinau balandžius tam puode, tai paskui puodas smirdėjo ilgai tais kopūstais, keptuvėje kepiau grybukus pyragėliam Kūčių vakarui, tai keptuvė grybais kvepėjo. Dabar net bijau tam puode ką nors ir gamint, nejaugi tik vandenį jame virt

Čia gal visgi ne tikri tie Berghof puodai?
Turiu tą didžiausią puodą. Tai pas mane irgi kvapai lieka nuo gaminamo maisto. Išplaunu ir kelias dienas stovi atidarytu dangčiu - vėdinu. Bandžiau ir kitokį ploviklį naudoti ir indaplovėje plauti - vis tiek tas pats. Kvapas kurį laiką lieka.

Šypsenėlė (:+2013 02 17, 10:17-->
QUOTE(

Šypsenėlė (: @ 2013 02 17, 10:17)
Laba.Noriu nusipirkt puoda su sieteliu, kad galeciau gamint ant garu..Puodu rinkinio nenoriu pirkt, maza ka gal nepatiks..Gal galit kas parekomenduot is praktikos koki puoda ir kur ieskot..ACIU
Kaip tik kažko tokio ieškau. Kol kas aptikau tokius:
Bergner,
Berghoff Cosmo,
Berghoff Orion,
Berghoff Zeno,
Gipfel Supreme.
Pati nežinau kokį rinktis.
Aišku yra dar kitokių, bet ten jau ir kainos didesnės.