Mes rinkome,13 litu uz seneli salti,20 litu dovanai vaikui,ir aukletojoms dovanai po 20 litu.tai ir nezinau ar cia brangu ,ar brangu.ir dar darysim vaiku baliu tai teveliai tures atsinesti,ar saldainiu,kas ka gali zodziu.
Mūsų grupėj 12 vaikų, iš jų per šventę 2 nebus, tai ir nesideda. Senis pas mus po 2 lt nuo vaiko, dovanėlės išėjo po 16 lt, auklėtojom čekiai po 100 lt, auklėtojos padėjėjai ir šeimininkutei po 50 lt. Rinkom po 50 lt viskam, kiek liks, atiduosim auklėtojom, kad nupirktų ką nors į grupę
matai grupeje daug vaiku,ir kiekvienas tevelis turi savo nuomone,apie kaledu seniu profesionaluma,apie jo vaidmeni sventes metu.man tai negaila ir 20lt. uz gera kaledu seneli.Nes tai vaiku svente Ir jie prisimins sias sventes,o nuo musu priklausys kokias
Del aukletoju,manau tos dovaneles nera pakisos,o pagarba galu gale juk malonu dovanoti,ypac zmonems dirbantiems su musu vaikiukais.
As tai kategoriskai pries visokius darbininkus,aukletojas aprengtas kaledu seneliais ar kt.Negalima atimti is vaiku stebuklo,del savo skupumo.Per didele rizika.Vaikai gi megsta tikrinti.Pas mus darzelyje buvo kaledu senelis super
O BUVO TAIP: RINKOM PO 50 LT * 20 VAIKUCIU=1000 LT KALEDU SENIS 12 LT * 20 VAIKU= 240 LT KIEK ZINAU 2 AUKLETOJOM IR AIKLYTEJ PO 100 LT I VOKELI, TAI PO 15 LT NUO VAIKO 15*20=300/3=100 TAIGI LIEKA PASKAICIAVUS 1000-240-300=460, DALINAM IS 20 =23 LT VIENAM VAIKUI, O GI GAVOM DOVANU TIK 4 SOK.SALDAINIAI MAISELIJE, IR KADANGI MANO BERNIUKAS TAI MASINITE " TOKS JAUSMAS KAD EURINEJ PIRKO" NES TOKIOS PRASTOS, KAD ZODIU NERA... UZTAT KAI BAIGESI SVENTE VISUS TEVUS KVIETE SAMPANO ISGERTI GRUPEJ,PIKTIS PAEME, KAD VAIKAMS TOKIAS DOVANAS ...LABAI PIGIOS IR PRASTOS ATRODE...O UZ 23 LT, GI GALIMA KOKIA GERESNE NUPIRKTI, TUO LABIAU VISUR AKCIJOS ZAISLAM.PIKSTU DAR DEL TO KAD ATRODO CIA NE VAIKU SVENTE, O TEVU IR AUKLETUJU,VAIKAM NEBUVO JOKIO SVENTINIO STALO,BEJE TAM DAR ATSKIRAI RENKA ,NA VNZ PIKTA AS...KAI BUS SUSIRINKIMAS PASAKISIU VISKA KA GALVOJU,
P.S. ESU NE VIENA LIKUS NEPATENKINTA, PO SVENTES NEPASILIKAU GERTI TA SAMPANA SU VAISIAIS, KURI MANAU "NUGIRDAU"PIRKO IS TU PINIGU, KURIE SKIRTI VAIKU SVENTEI