Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdos daržely

Aš manau irgi kad visai puiki dovana saldainių dėžutė. Ir nebrangu ir pagaliau jei ne vaikai tai tėvai galės tuos saldainius suvalgyti. Vaikams juk vien smagumas gauti dovanų iš senelio. O jei ir ne saldainiai, kokia smulkmena, knygutė, mažas konstruktorius ar pan.. Mūsų tik visada auklėtojos prašydavo, kad dovanos būtų vienodos smile.gif
Atsakyti
Šiaip aš tai prieš saldainius. Spalvinimo knygutė ir ta geriau.. Yra daug vaikučių, kurie saldainių valgyti išvis negali,o nori. Pvz. mano sūneliui nuo saldainių labai greitai sukyla acetonas, mes su vyru saldainių nevalgom, tai kur reiktų kišti tokią smagią ir " skanią " dovą, kuri mums dar ir pinigus kainuoja? g.gif ir mes mūsų grupėj tokie ne vieni.. Kam alergija, kam acetonai.. Tai, kad valgomų dovanų bent jau darželyje neturėtų būti. Aš tai būčiau iš tų mamų, kurios už skirtingas dovanas. O dabar gauna vaikai kokias nesamones ir turi dar vaidinti patenkintus. Kaip musiškiams šiais metais iteikė kalendorių blink.gif Taip ir liko vaikas nesupratęs tokios prasmingos dovanos. Sakysite, aptarinėjant dovanas susirinkime reikėjo reikštis. Ogi gavosi taip,kad tiems kurių vaikai sirgo tuo metu niekas net pranešti, kad toks bus nesiteikė blink.gif Saujelė išminčių atsisėdę nusprendė ir verdiktą nedalyvavusiems pateikė bigsmile.gif Būtų dovanėlės individualios, nei tokių nesamonių, nei nepatenkintų nebūtų.
Atsakyti
QUOTE(fainulkina @ 2014 01 09, 11:42)
Šiaip aš tai prieš saldainius. Spalvinimo knygutė ir ta geriau.. Yra daug vaikučių, kurie saldainių valgyti išvis negali,o nori. Pvz. mano sūneliui nuo saldainių labai greitai sukyla acetonas, mes su vyru saldainių nevalgom, tai kur reiktų kišti tokią smagią ir " skanią " dovą, kuri mums dar ir pinigus kainuoja?  g.gif ir mes mūsų grupėj tokie ne vieni.. Kam alergija, kam acetonai.. Tai, kad valgomų dovanų bent jau darželyje neturėtų būti. Aš tai būčiau iš tų mamų, kurios už skirtingas dovanas. O dabar gauna vaikai kokias nesamones ir turi dar vaidinti patenkintus. Kaip musiškiams šiais metais iteikė kalendorių  blink.gif  Taip ir liko vaikas nesupratęs tokios prasmingos dovanos. Sakysite, aptarinėjant dovanas susirinkime reikėjo reikštis. Ogi gavosi taip,kad tiems kurių vaikai sirgo tuo metu niekas net pranešti, kad toks bus nesiteikė  blink.gif Saujelė išminčių atsisėdę nusprendė ir verdiktą nedalyvavusiems pateikė  bigsmile.gif Būtų dovanėlės individualios, nei tokių nesamonių, nei nepatenkintų nebūtų.


Pas mus darzelis visiems perka saldainius. Beliktu tik tartis tada su vaiku. Bet pamate dovanas pamirsta saldainius, dazniausiai ax.gif
O kaip cia sako, kad tartis grupeje. Tarkis tu nesitares, jei, kaip rasot, sedi saujele isminciu ir net girdeti nenori, kad kazkas atskirai nori.
O kalendorius bent vaikiskas? tongue.gif doh.gif


Atsakyti
Vaikiškas bigsmile.gif Bet jau geriau grybų loto būtų nupirkusios, ar tai kokią spalvinimo knygutę, galų gale flomasterius ar tai spalvotus pieštukus, bent praktikoje būtų susinaudoję. Man aplamai tokie nutarimai, nepranešus tėvams apie susirinkimą dėl dovanų kalėdinių pirkimo, protu nesuvokiami.O po to pačios akis išpūtusios šaukia, kad reikėjo netylėti ir per susirinkimą pasakyti. Kaip, jei telepatinių sugebėjimų neturi ir apie visus numatomus susirinkimus nutuokti negali bigsmile.gif Dėl tų saldainių, tai tikrai susitariam su vaiku, juolab kad ne kartą gulėjęs ligoninej, buvo badomas ir tos patirties atnaujinti nelabai tenori.. Tik va jei gautų vien tik saldainukus - faktiškai be dovanos liktų visai, tai tikrai džiaugsmo nepridėtų.
Atsakyti
Man tai saldainiai ne dovana.. ir vaikams jie jau nedovana. Gal pries 30 metu kai jie buvo deficitas, ir gera dovana buvo, bet dabar.. dar turi kasdiena saugoti kad saldainiu nevalgytu. Darzelyje gauna (tai gimtadieniai, tai vaikai atsinesa), bureliuose gauna, i prekybos centra nueik vel duoda kasoje. I svecius nueik pas ka ar jei pas mus ateina, vel saldainiai nesami. Kur bepasisuksi vien saldainiai. Tai kokia cia dovana?
Gal geriau tada obuoliai, apelsinai, bananai, vietoj saldainiu? Jauciu kad vaisiu vaikai siais laikais maziau gauna, nei saldainiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganaa999: 10 sausio 2014 - 12:39
mano vaikai saldainius mėgsta, bet kaip dovanos irgi nevertina.
Saldainiai kaip dovana netinkami vien todėl, kad suvalgei ir nebeliko prisiminimo. O mano vaikai po šiai dienai prisimena ir žino kokie žaislai buvo gauti iš kalėdų senelio (nesvarbu ar darželyje gyvai ar rasti po eglute). Tokias dovanas jie labai vertina.
Atsakyti
QUOTE(Nuska @ 2014 01 10, 14:30)
O mano vaikai po šiai dienai prisimena ir žino kokie žaislai buvo gauti iš kalėdų senelio (nesvarbu ar darželyje gyvai ar rasti po eglute). Tokias dovanas jie labai vertina.


pritariu maniskis irgi atsimena kiekviena Kaledu senelio padovanota zaisla nesvarbu siais metais ar praeitais.. smile.gif
Atsakyti
Mum seis metais ir nesamone su dovanom isejo.Susirinkime dalyvauti negalejau,dirbau,tai ir nieko nezinojau.Vaikai gavo po kinder kiausini,tik dideli.Manoji tai buvo lupa patempus,kiti tevai ir rode nepasitenkinima.Mano manimu jau galejo saldainiu pakuote nupirkti kiekvienam ir viskas,negu kiausinis kaledom.Nu kazkaip priimta kaledines dezutes saldainiu.
Atsakyti
Mes praeitais metais gavome spalvinimo knygutes, o iš saldumynų buvo didelis kalėdinis meduolis-eglutė, o šiais metais, kadangi esame priešmokyklinukai vienareikšmiškai buvo nuspręsta dovanoti kažką susijusio su mokykla, mes išsirinkome penalus su priemonėmis, vaikai nežmoniškai buvo laimingi thumbup.gif , aišku iki mokyklos flomasterių ir pieštukų neišliks, nes iškarto pradėjo naudotis, bet vaikams tikrai labai patiko.
Atsakyti
QUOTE(Dumza @ 2014 01 17, 22:15)
Mum seis metais ir nesamone su dovanom isejo.Susirinkime dalyvauti negalejau,dirbau,tai ir nieko nezinojau.Vaikai gavo po kinder kiausini,tik dideli.Manoji tai buvo lupa patempus,kiti tevai ir rode nepasitenkinima.Mano manimu jau galejo saldainiu pakuote nupirkti kiekvienam ir viskas,negu kiausinis kaledom.Nu kazkaip priimta kaledines dezutes saldainiu.



Na mano vaikui tai butu pati geriausia dovana, laaabai pamego Kinder kiausinius, ir svarbiausia ne del sokolado, o del to kas viduje... thumbup.gif
Atsakyti
Maniski jau irgi kaledu seniui laiska rase, tai viena is dovanu - kinder kiausinis. Pernai is vis dovanu jokiu nenorejo tik kinder kiausinio biggrin.gif
Atsakyti
Mūsų darželyje jau kelinti metai ir kalėdų seneliu, ir dovanėlėmis vaikams pasirūpina darželis. Tėvams nieko mokėti nereikia. Aišku, dovanėlės būna saldainiai. Na, maniškiams tai oho, nes namie saldainiais nepiktnaudžiaujam biggrin.gif
Atsakyti