Įkraunama...
Įkraunama...

Ginekologai ir akušeriai Panevėžyje

QUOTE(Kirstute @ 2011 12 29, 23:26)
Kas gali parasyti kokius nors atsiliepinus apie bagurska, ko galima tiketis is jo? Ar zmogus ismano savo darba ar kaip visi dabartiniai daktarai kol neidedi pinigu i kisene apsimeta kvailais?


Pati pas jį lankausi. Man visai nieko gydytojas. Nemažai gerų atsiliepimų teko ir iš kitų moterų girdėti.
Atsakyti
Sveikos, 4u.gif

užsiregistravau pavilnio klinikoje pas Petrauskienę (pas ją eisiu pirmą kartą), o paskui nutariau paskaitinėti apie ją, na viską atbulai padariau doh.gif
Paskaičius apie Petrauskienę, tai arba labai blogi arba labai geri atsiliepimai, tai nebežinau ar man verta ten eiti.. jei tikrai neduosiu vokelyje pinigų, tai ji manęs nežiūrės ir nepakonsultuos? Jei užsiregistravau pas ją 15 val tai be šansu tokiu laiku pas ją papulti? g.gif O šiaip ,jei jai neduodi pinigų, ji maloni gydytoja?
Atsakyti
QUOTE(...Darija... @ 2012 05 02, 15:58)
Sveikos, 4u.gif

užsiregistravau pavilnio klinikoje pas Petrauskienę (pas ją eisiu pirmą kartą), o paskui nutariau paskaitinėti apie ją, na viską atbulai padariau doh.gif
Paskaičius apie Petrauskienę, tai arba labai blogi arba labai geri atsiliepimai, tai nebežinau ar man verta ten eiti.. jei tikrai neduosiu vokelyje pinigų, tai ji manęs nežiūrės ir nepakonsultuos? Jei užsiregistravau pas ją 15 val tai be šansu tokiu laiku pas ją papulti? g.gif  O šiaip ,jei jai neduodi pinigų, ji maloni gydytoja?

Darija,
Juk eisit i privacia klinika, tai kokie dar gali but vokeliai?
Atsakyti
Sveikos,
Perskaičiau visą temą, bet apie gydytoją Babarskienę tik dvi nuomonėsi ir dar neigiamos, gal galite pakometuoti, kodėl ši gydytoja jums nepatiko, o gal kam ir patiko. Ir dar, noriu paklausti ar dar Arbataitienės moterų klinika dirba? Nes porą metų negyvenau LT ir kažkada žiemą ėjau pro šalį, tai toks viazdas, kad klinika uždaryta... Ačiū už jūsų nuomones 4u.gif
Atsakyti
gal turit atsiliepimu apie Margarita Abramaviciene
Atsakyti
QUOTE(tyloszona @ 2012 08 23, 17:36)
gal turit atsiliepimu apie Margarita Abramaviciene



dar domina atsiliepimai apie S.Košel
Atsakyti
gal turit kokia nuomone apie Narbutiene?Kaip gydytoja ji man maloni, bet kokia kaip specialiste?
Atsakyti
QUOTE(Ginara @ 2012 10 12, 22:13)
gal turit kokia nuomone apie Narbutiene?Kaip gydytoja ji man maloni, bet kokia kaip specialiste?

Labai gera specialiste, tik sypsosi mazai smile.gif
Atsakyti
laba diena,

norėjau paklausti, kur (į kokią kliniką) būtų galima privačiai nueiti ginekologo konsultacijai ir echoskopui?
Atsakyti
Gal žinote kiek kainuoja vizitas pas S. Melaikienę? Ar su šeimos gyd. siuntimu Rožyno klinikoje pas ją būtų pigiau?

Ar ji gera - kaip specialistė, gydant vyresnio amžiaus moteris (menopauzė ir kt)? Gal kažką galite rekomenduoti už protingus pinigus?smile.gif

Galime ir per až bendrauti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupune: 31 rugpjūčio 2013 - 18:32
Sveikos 4u.gif
Noriu temele pakelti į viršų ir tuo pačiu norėčiau daugiau nuomuones išgirsti spie Narbutiene ar Merki (dirba Kniaudiskiu seimos poliklinikoje) smile.gif
Nuomuoniu apie Merki radau, tačiau jos labai senos, man įdomu gal kažkas dabar lankosi ar nesenai lankėsi ir gali palikti atsiliepimus. Taip pat ir apie Narbutiene.
Ačiū smile.gif
Atsakyti
Keliu temytę į viršų ir noriu papasakoti apie savo per gyvenimą buvusius susidurimus su Panevėžio ginekologais.

Paauglystėje mama vedžiodavo mane pas Vingelienę, tuo metu ji specializavosi kaip mergaičių daktarė. Stebiuosi, kad ji vis dar dirba, seniai laikas pensijon o ir šiaip... visų pirma taktiškumo- nulis. Po vienos iš paauglystės apžiūrų, ginekologė mane išvarė iš kabineto, kad mamai pasakytų jog mano mergystės plėvė dar nepažeista, nors mama to neklausė!
Vėliau ta pati Vingelienė rado mano gimdos kaklelyje žaizdelių ir nusprendė, kad tinkamiausia būtų- siųsti mane atlikti biopsiją. Man tuo metu buvo 14 metų!

Na su Vingelienės siuntimu buvau paguldyta į Panevėžio gimdymo namus ir patekau pas Bagurską. Šiaip apsilankimas pas jį įstrigo visam gyvenimui, visų pirma kad buvo tikrai baugu tokiame amžiuje lankytis pas vyrą, plius jis matyt labai stengėsi pašalinti mano susikaustymą ir įtampą ir daug kalbėjo vis pasiremdamas į mano koją, kas man irgi tuo metu baaaaisiai nepatiko. Bet dabar galiu padaryti išvadą, kad gydytojas labai profesionalus, nes pasikvietęs į kabinetą ir pasitaręs su dar vienu gydytoju vyru (kas sukėlė man dar didesnį šoką) nusprendė, kad man tokio amžiaus tikrai jokių biopsijų nereikia, nes tai gali sukelti rimtų padarinių ateityje. Ir iš ligoninės buvau išrašyta.

Dar vėliau, jau grįžusi vėl gyventi į Panevėžį svarsčiau kokį ginekologą pasirinkti, kadangi dėl turimų žaizdelių reikalinga pastovi stebėsena ir tyrimai, prisiklausiau, kad superinis gydytojas yra Janušauskas iš Aukštaičių klinikos. Padėk Dieve! Pas jį lankiausi vieną kartą ir tikiuosi gyvenime neteks. Arogantiškas, nemalonus ir priverčiantis jaustis, kad pati ieškau sau problemų. O kas svarbiausia, kai paklausiau dėl žaizdelių, sako, kokios dar žaizdelės, pas tave nieko nėra, nei žaizdelių nei randų! Kai visi kiti gydytojai tas žaizdeles ir mato ir apie jas kalba su manimi.

O dabar paskutinis mano atradimas yra Filimanavičienė iš Respublikos g.šeimos klinikos. Vien dėl jos prisiregistravau į šią kliniką. Tikrai maloni ir atidi daktarė, kadangi per dažnus gydytojų keitimus mano medicininė kortelė yra nusimėčius ir turimi tik kelių metų duomenys, gydytoja primygtinai atliko tyrimus, kad žinotų kokia būsiu pacientė, ar viskas gerai ir t.t.Vienintelė labai nepatogi bėda, kad pas ją pakliūti reikia turėti daug kantrybės, jeigu ir pavyksta užsiregistruoti prieš gerą mėnesį, tai atėjęs paskirtu laiku sedėti prie kabineto apie dvi valandas, nes ten realiai susidariusios keturios eilės - nėščiųjų, užsiregistravusių, užsiregistravusių privačiai ir neužsiregistravusių, atvykusių dėl kokio nors atsakymo. Tai tas labai vargina, bet matyt dėl gydytojos kompetencijos verta pakentėti.
Atsakyti