Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

STAI IR AS NORIU PASIGIRTI user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimike: 03 vasario 2007 - 15:54
user posted image
Šiandien baigiau nert dukrai sarafaniuką. Jau įdėjau ir temoje "nėrimas", bet taip norisi pasigirt blush2.gif ax.gif
kaspinėlis turėtų buti gražiai surištas, bet pozuotojai kitaip atrodo lotuliukas.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif jūsų visų darbai mirksiukas.gif
tai biški ir aš pasirodysiu ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
besyte, tai kad nebeturiu kompe tos schemutes rastuko, bet jis lb lengvas, pabandysiu nufotkint, gal kas matysis smile.gif

user posted image
LB LB aciu visom uz pagyras wub.gif
Atsakyti
sorry, netaip supratau blush2.gif
va pagal sita dariau "liemenuka" ax.gif

user posted image
Papildyta:
snd nuliejau akvarele du darbelius 4u.gif Jie patalpinti mano "parduotuveleje" jeigu ka mirksiukas.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
kas del liaupsiu, ish dalies pritariu Reinai...nu, buna tokiu pergirtu darbu...ash apskritai nemegstu girt...geriau patyom viena pati pasigrozhiu (beje,kai mane giria, megstu blush2.gif )...bet, is arciau paziurejus, daznai pamatai, kad darbelis, tarkim, nunarpliotas trylikametes thumbup.gif arba tai pirmas mezginys, pirmas vilnos rutuliukas ir pan. Kodel nepardasinus ir nesushildzhius zmogaus savo zhodzhiu?
Kartais, netgi darbas gali nepatikti (tarkim, nerta didziule staltiese)...bet nesizhaveti kantrybe ir kruopshtumu,-neimanoma schmoll.gif .
Pasirodysiu,kad jau ilindau su savo trigrashiu:
user posted image
padarytos pacios nuo-iki...ish modelino ir popieriu ir totaliai nepritaikomos,nes papuoshalu neneshioju...dariau del paties proceso lotuliukas.gif
Atsakyti
Na, mamukai baikit piktis 4u.gif Parodisiu, ką reikia daryt, kai išgeriamas butelio turinys lotuliukas.gif
Labai nepeikit blush2.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Gal kuri matet sito megztuko schema?

user posted image

uzluzo mano kompas ir dingo viskas.. sad.gif o man labai reikia.. kiek pamenu rusiskam zurnale buvo.. jei kas uzmatysit i az pasiuskit prasau linka..

ACIU 4u.gif
Atsakyti
Krita, per daug '[img] prirašei...
Štai Kritos darbas:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruci: 06 vasario 2007 - 07:30
pasigirsiu:

user posted image

user posted image
Atsakyti
user posted image