QUOTE(ifigenija @ 2007 05 23, 14:18)
Na ir vėl esu nepatenkinta

(kažkaip vis man kažkas netinka

)
Jau seniai pastebėjau, kad po darželinių pietų mano vaikams smirdi iš burnytės. Tą kvapą dažnai užuodžiu pas suaugusius -- manau, kad jis atsiranda per daug valgant mėsos arba kai šiaip organizmas jos nepriima. Bet auklėtojos sako, kad mano vaikai valgo nedaug. Namie niekad nesu užuodus tokio kvapo iš burnos, kad ir kiek mėsos bevalgytų. Be to viena auklėtoja prasitarė, kad jei palaikai tuos darželinius kotletus iki vakaro, tai jie pradeda labai smirdėti

Manau, kad darželis perka pačią pigiausią = nekokybišką mėsą

Kaip kitiems, ar viskas tvarkoj su maistu? (šiaip pradėjus vesti į darželį kasdien maisto paragaudavau -- tai skonis buvo visai nieko, toks valdiškas, bet pusė bėdos ...)
Na, maistas darzelyje tai tikrai, manau, nepagerintas, o kaip ir visose valdiskose istaigose. Maniskiai tuo isitikino pries pora savaiciu, kai abu buvo apsinuodije ir itariu, kad nuo darzelio maisto, nes penktadienio vakara(grizus is darzelio) dukra labai veme, o sestadieni ryte ir mazasis taip pat. Tuo labiau, kad dukrytei tai nutinka jau nebe pirma karta (nors nesakau, kad daznai, bet man jau ir vieno karto yra per daug). Na, bet pakeisti matyt nelabai ka ir galime