Įkraunama...
Įkraunama...

Senamiestis: Geniukų kalvė

Tikrai taip. Ten dabar Sigute yra. tik man nepatinka, kad spinteles dviese dlalintis reikia ir neaisku kas kieno. vaiku nera daug nors sujungtos grupes kasdien yra apie 15 vaikiuku.
Atsakyti
Mamytes,

kaip ten su vietomis siame lopselyje??? Mes niekaip negalim niekur pakliut. Mums metai ir astuoni menesiai. Kaip galvojat ar yra galimybe pakliuti>>>??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Linute82 @ 2007 08 03, 21:13)
Mamytes,

kaip ten su vietomis siame lopselyje??? Mes niekaip negalim niekur pakliut. Mums metai ir astuoni menesiai. Kaip galvojat ar yra galimybe pakliuti>>>??? g.gif

Na, aš manau, kad tikrai yra galimybė. Mano vaikas rudenį bus perkeltas iš lopšelio (mes einam į Nykštukų grupę) į darželio grupę, kartu su juo bus perkelti kokie 4-5, gal ir daugiau vaikų. Taigi, vietos naujiems lopšelinukams tikrai turėtų atsirasti.
Atsakyti
mes irgi ieskom vietos, bet deja... doh.gif
cia irgi sake be rugsejo pabaigos niekas neaisku...labai daug norinciu.. blink.gif
Atsakyti
Atnesi dovanele lapei vedejai... IR IS KART VIETOS ATSIRANDA! ax.gif
Tiesa, o jei galite pasigirti kokiais izymiais giminaiciais ar net pats esate nusipelnes kuo nors lietuviu liaudziai, o gal siaip zinomas... tai tikrai jokiu problemu! doh.gif drinks_cheers.gif
Pamatysite, kaip ji subtiliai bando visas jusu geneologines saknis atsekt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Taip kad nepergyvenkit mamytes! Iseitis visada yra! cool.gif
Atsakyti
Mes irgi planuojam į šį darželį. Mažiukui 2 metai ir 2 mėnesiai. Užsirašėm prieš metus ir buvom vieno iš pirmųjų eilėje. Planavom kaip ir rugpjūčio gale pradėti lankyti, nes pati vedėja taip rekomendavo. Dabar kai pasiskambinau jai, tai niekaip negalėjo patvirtinti, kad mus tikrai priims. Aiškino, kad vaikų daug, auklėtojos negrįžę iš atostogų, o ir likę serga. Vnž. neplanuokit anksčiau nei rugsėjo gale. Bet kaip gali planuoti ar neplanuoti, kai nežinai ar tikrai mus priėmė? Kažkaip keista, kad rugpjūčio mėn. dar neturi sąrašų.
Beje, gal žinote pas kokią auklėtoją paklius 2-3 metų vaikai?

Atsakyti
Mamytes, nepergyvenkit taip, kad sake rugsejo laukti smile.gif
mes pernai taip pat uzsirasem liepos men., bet sake, pasiskambint nuo rugsejo vid. , nes dabar daug auklėtoju atostogauja, o nuo rugsejo tvarko grupes ir aukletojos jau nuolatines sugrizta. Pasiskambinau rugseji,. ir be jokiu problemu prieme thumbup.gif . Grupeje buvo tik 7 vaikai ,bet iki pavasario prisirinko ir 17 biggrin.gif
O dabar esam sujungti su kita grupe lopseline ax.gif Nes vaiku mazai, aukletojos atostogauja...tai todel ir negali jums nieko konkretaus pasakyti.
Linkiu visoms sekmes 4u.gif
O darzeliu mes patenkinti....Tik gal but direktore galetu buti aktyvesne svietimo programose, bandyt issikovot daugiau finansavimo ar kokio bendradarbiavimo...nes ji labiausiai tikisi tik teveliu paramos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Skorpione @ 2007 08 07, 07:13)
Mamytes, nepergyvenkit taip, kad sake rugsejo laukti smile.gif
mes pernai taip pat uzsirasem liepos men., bet sake, pasiskambint nuo rugsejo vid. , nes dabar daug auklėtoju atostogauja, o nuo rugsejo tvarko grupes ir aukletojos jau nuolatines sugrizta. Pasiskambinau rugseji,. ir be jokiu problemu prieme thumbup.gif .

Aš nieko prieš palaukti pvz. iki rugsėjo vidurio ar rugsėjo galo, bet norėčiau žinoti, kad mano vaikas priimtas. Nelabai suprantu, kodėl vaikų sąrašai bus tik rugsėjo mėnesį. Pati vedėja sakė, kad šiemet bus dvi lopšelinukų grupės, ir turi pakankamai vaikų toms grupėms užpildyti. Juk reikia visiems laiką planuotis, turiu paskayti auklei, nuo kada mes pradėsim lankyti darželį, turiu pati susiplanuoti atostogas, kad galėčiau kartu kelias dienas į darželį eiti.
Gal tikrai nueti dar kartą su vedėja pasikalbėti - kad paskui nebūtų Ups... nepriėmėm, nors užsirašėt vieni iš pirmųjų. verysad.gif
Atsakyti
Pilnai suprantu nerima ax.gif As taip pat buvau i du darzelius uzrasiusi, tai vienam neprieme musu, nors taip pat sake, kad tik rugseji skambintis, o cia lyg ir labai abejojau , kad priims, bet pasirodo prieme bigsmile.gif

Kantrybes 4u.gif ....
Atsakyti
Vakar dar kartą skambinau vedėjai. Atsakymas tas pats - turėtumėt pakliūti. Bet sąrašų dar nėra. Klausiau - tai gal bus koks nors susirinkimas rugsėjo mėnesį (nes paprastai darželiuose ir mokyklose rugsėjo mėnesį būna tėvelių susirinkimas), tai nieko ir į tai neatsakė. Minėjo, kad lošelinukų auklėtoja Teresė iki lapkričio vidurio nedirbs, nes turi nedarbingumą po operacijos. Gal pažįstat auklėtoją Teresę? Aišku, kadangi bus dvi lopšelinukų grupės, tai turėtų būti ir kita auklėtoja. Bet kiek supratau iš vedėjos, šiemet apskritai auklėtojų trūksta.
Atsakyti
QUOTE(Dailuze @ 2007 08 08, 11:01)
Vakar dar kartą skambinau vedėjai. Atsakymas tas pats - turėtumėt pakliūti. Bet sąrašų dar nėra. Klausiau - tai gal bus koks nors susirinkimas rugsėjo mėnesį (nes paprastai darželiuose ir mokyklose rugsėjo mėnesį būna tėvelių susirinkimas), tai nieko ir į tai neatsakė.  Minėjo, kad lošelinukų auklėtoja Teresė iki lapkričio vidurio nedirbs, nes turi nedarbingumą po operacijos. Gal pažįstat auklėtoją Teresę? Aišku, kadangi bus dvi lopšelinukų grupės, tai turėtų būti ir kita auklėtoja. Bet kiek supratau iš vedėjos, šiemet apskritai auklėtojų trūksta.

Terese aukletoja- superine thumbup.gif Manasis pradejo eiti pas ja i lopseli, ir tai buvo musu pirmoji aukletoja smile.gif Labai gerai moka mazaji "ivesti" i darzelio aplinka:) man ji labai patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(buenavista @ 2007 08 08, 10:41)
Terese aukletoja- superine  thumbup.gif  Manasis pradejo eiti pas ja i lopseli, ir tai buvo musu pirmoji aukletoja smile.gif Labai gerai moka mazaji "ivesti" i darzelio aplinka:) man ji labai patiko smile.gif

Iš tiesų - perskaičiau temą ir mačiau daug gerų atsiliepimų apie Teresę. smile.gif Aišku labai gaila, kad ji serga.
Atsakyti