Įkraunama...
Įkraunama...

Senamiestis: Geniukų kalvė

...tai kad nera kam dirbti... truksta aukletoju! Tai ir seimininkutes jau dabar jomis dirba... Buvau pas vedeja pasakyt, kad dukra keliems menesiams i uzsieni isvyko, tai pati savo ausimis girdejau, kaip ji visoms skambina ir maldauja sugristi i darba...
Net ir ta Andzelita, del kurios atejimo musu grupes tevai taip siausesi, po atostogu, jau du kart biuleteni prasitese ir nezinia kas musu vaikus su rugsejo pirmaja pasveikins... gal irgi tik seimininke?! Gal ir gerai kad vaika truputi isleidau svetur...
Atsakyti
Buenavista gal Ania?
Atsakyti
QUOTE(Kentaure @ 2007 08 31, 10:04)
Buenavista gal Ania?

Gal... g.gif nelabai atsimenu..
Atsakyti
QUOTE(buenavista @ 2007 08 30, 14:43)
Niekaip neatsimenu vardo  ax.gif  Tokia smulkute moterele smile.gif bet labai mielas zmiogus man pasirode..Ir musu aukletoja, sako gaila, kad ji iseina  verysad.gif  Ir man gaila  verysad.gif  verysad.gif

Ir man ji labai patiko -- visados geros nuotaikos. Smulki, tamsi apie 35 ar kiek daugiau metų. Dabar lygtai būna su vaikais smėlio dėžėje iš karto išėjus iš Pagrandukų grupės į lauką. Vardo nepamenu.
Atsakyti
Na va, nuo šiandien mano kinder suprraizas eina į "Bitučių" grupę. Atsisveikino su "Nykštukais".
O aš susipažinau su auklėtoja Roma, kuri man patiko. Vakare susipažinsiu ir su antrąja auklėtoja - Rima.
Na, žiūrėsim, kaip ten seksis mano bernui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Upsiukas @ 2007 09 03, 11:33)
Na va, nuo šiandien mano kinder suprraizas eina į "Bitučių" grupę. Atsisveikino su "Nykštukais".
O aš susipažinau su auklėtoja Roma, kuri man patiko. Vakare susipažinsiu ir su antrąja auklėtoja - Rima.
Na, žiūrėsim, kaip ten seksis mano bernui biggrin.gif

sveika, mes irgi nuo rytojaus eisim i bitutes,gal taviskis vardu benas,jei is nykstuku ejot? gal zinai ka apie tas aukletojas.lauksiu atsakymo.
Papildyta:
Sveikos mamytes,

gal kas vedet i bituciu grupe savao vaikucius,kaip jums patiko aukletojos Rima ir Roma,kokie atsiliepimai.Mes po ilgo nelankymo,tai kazkaip ir neramu darosi,lauksiu Jusu atsiliepimu.
Papildyta:
QUOTE(mama Nastia @ 2007 07 03, 16:04)
drinks_cheers.gif  Pilnai sutinku. ypac su grupiokais  mirksiukas.gif  Musu suneli irgi paruose mokyklai pilnai sios aukletojos, eis rudeni i mazvydo mokykla. O dukryte prades lankyti, tad mes su Geniuku kalve neatsisveikinam smile.gif
Del Andzelinos nieko negirdejau, o del aukletojos Zibutes galeciau pasisakyti, nes mano sunus jos grupe lanke 1.5 metu. Zibute yra begalo menines sielos zmogus. Ir cia nezinau ar pliusas ar minusas kam kaip patinka. Man pvz labiau patiko pas Roma ir Rima. Tvarkos daugiau, drausmes.

Sveika,gal gali placiau papasakoti apie aukletojas Rima ir Roma?Mes eisism pas jas.
Atsakyti
QUOTE(augustella @ 2007 09 04, 14:25)
sveika, mes irgi nuo rytojaus eisim i bitutes,gal taviskis vardu benas,jei is nykstuku ejot? gal zinai ka apie tas aukletojas.lauksiu atsakymo.

Ne, mano vaikas ne Benas, ir aplamai, Nykštukuose jokio Beno nebuvo, gal ką sumaišei, bet čia ne esmė mirksiukas.gif
Apie Bitučių auklėtojas papasakojo mūsų Nykštukų auklėtoja, sakė, jog labai geros, stipriai paruošia vaikus mokyklai. Viena (berods Roma) - griežtesnė, o Rima - švelnesnė. Tai tiek.
Man jos abi patiko, o ir mano vaikas šiandien labai noriai ėjo į naująją grupę, prie Nykštukų net nestabtelėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Upsiukas @ 2007 09 04, 14:08)
Ne, mano vaikas ne Benas, ir aplamai, Nykštukuose jokio Beno nebuvo, gal ką sumaišei, bet čia ne esmė mirksiukas.gif
Apie Bitučių auklėtojas papasakojo mūsų Nykštukų auklėtoja, sakė, jog labai geros, stipriai paruošia vaikus mokyklai. Viena (berods Roma) - griežtesnė, o Rima - švelnesnė. Tai tiek.
Man jos abi patiko, o ir mano vaikas šiandien labai noriai ėjo į naująją grupę, prie Nykštukų net nestabtelėjo biggrin.gif

Sorry,supainiojau,kai paskaiciau kad vedei pas terese tai supratau,nes mes ejom iki ziemos pas Agne
Atsakyti
pasakykit man ar jau paciu maziausiu grupe sudaryta???
Ty mums jau prarast vilti kad priims ar dar tiketis??? nes dabar liepe ateit po 2 sav ir tada "ziures" sad.gif
Atsakyti
maziausiu iskart naujoku visu nesuleidzia, kas savaite ar pora po kelis. Isivaizduok kaip sunku aukletojom su tokiais maziukais naujokais, nes visi demesio reikalauja smile.gif Cia didesnius taip formuoja smile.gif Neprarask dar vilties 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nereali @ 2007 09 06, 12:03)
pasakykit man ar jau paciu maziausiu grupe sudaryta???
Ty mums jau prarast vilti kad priims ar dar tiketis??? nes dabar liepe ateit po 2 sav ir tada "ziures" sad.gif

aš numojau jau ranka į šitą lopšelį doh.gif suprantu kad aš ne iš jųrajono, kad tai jog mano darbovietė šalimais nėra pagrindinis prioritetas, bet galėjo šitaip pasakyti iš pat pradžių kai rašėmės į eilę. O dabar maža to kad vekršlenti pradėjo jog labai daug užsirašiusiųjų iš jų rajono, tai dar pamoralizavo kaip man negaila tokio mažo vaiko į lopšelį atiduoti blink.gif nu suprantu kad dabar auklėtojų trūksta, kad nesant jų negali priimti, bet už moralą tai net pyktis suėmė, ypač kai pavasarį visai kitaip šnekėjo. Ai, bala nematė, išgyvensim ax.gif apkarpysim žiauriai finansus ir samdysim auklę, nes man į darbą jau reikia grįžti.
Atsakyti
Apie Roma ir Rima. Sunus pateko i ju grupe tik jau pries paruosiamaja. Tai lankem du metus. Roma yra kaip pagrindine aukletoja, kuri turi savo programa pagal kuria ruosia vaikus mokyklai, ir tikrai paruosia. Ji yra greztesne, labiau drausmina vaikus, pratina taip sakant prie mokyklos. Jos grupei nepamatysi be tikslo lakstanciu vaiku, visada uzimti, ar karpo ar lipdo, ar knygas varto. Vaikas su ja ismoko skaityti, skaiciuoti, issakyti savo nuomone. Mokina bendrauti, draugauti, uzjausti. Kiekviena savaite buna kazkokia tema kuria "issityrineja" visaip. Jeigu tai duona, tai patarles apie duona, pasakos apie duona, elerasciai ir dainos, tada duona piesia, duona lipdo, recepta duonos uzsiraso, ir kvieciu ir rugiu atsinesa vaikai, na viska viska.. kad vaikas atejes dar tevams papasakoja, ka tie jau per savo suaugusi gyvenima primirso. smile.gif Is sirdies zmogus siam darbui atsiduoda.
Rima - svelnesne, minkstesne, is pirmo zvilgsnio net per svelni palyginus su Roma. Bet tik is pirmo zvilgsnio. Vaikai jos taip pat labai klauso, moka juos sudominti, nuraminti.
Abi aukletojos labai linkusios bendrauti su teveliais, patarti, paklausti patarimo, nes tik kartu gi galima uzauginti gera vaika smile.gif
Mano sunus jau lanko pirma klase ir mokytoja pabreze kad labai gerai pasiruosem mokyklai. smile.gif
Papildyta:
O i lopseli ir musu nepriima kol kas. Bet neprarandam vilties.
Atsakyti