QUOTE(pelele @ 2008 05 27, 21:56)
Bet kada galima eiti, is anksto tartis nereikia

Direktore - ne formaliste, priemimo valandu nera, drasiai eik, kuo anksciau uzsirasysi, tuo greiciau bus aisku, ar priims, kada priims ir kiti niuansai

galiu drasiai paneigti. Direktore banadem rasti kabinite gal 2savaites, uzeidavau kai ryte ejau i parduotuve,kab uzdarytas(sako dar neatejus i darba) po to kai po pietu miego su vaiku pasivaiksciuoti eidavome apie2-3val vel nera(sako reikalais isvaziavo kada bus nepasake) ir vyras vaziuodamas po darbo apie5 uzvaziuodavo tai jau isvaziuvus namo jinai budavo

Bandem eiti ir spec skirtomis valandomis priemimui bet manau tas grafikas kabo del vaizdo
Ir galu gale mus uzrase sesele nes as jau pradejau kelti aliarma,uzrase i ta savo zurnalo kazkaip be zodziu sako gerai ateikit po menesio,nes planavome jau vedzioti pratinti po biski.
Pasake atnesti tik vaiko liudijima kopija ir prasyma namuose parasyti laisva forma.
Po kazkiek dienu su vaiku uzejome uznesti viska, ir galu gale kab atidarytas ir sedi direktore.Pasisveikinau ir duodu jai popierius jinai paeme ir sako kas cia,sakau man pasake uznesti,direktore pradejo su manim aiskintis kas mus uzrase kad nieks neturejo teises tai daryti kad yra 3 zurnalai mus uzrase tik i viena,

ir aplamai paziurejus kad vaika noriu vedzioti nuo 1.6 sako priimama nuo 2

nors lopseliu grupe yra nuo1m, ir ta sesele mus zurase zodzio nepasakydama kad nuo 2m priima
As gana grziai sakau taigi lopseliai nuo metu,o jinai man sako o tai tegu ispradziu valstybe padaro salygas tokioje grupeje dirbti,taigi vaika ir panesioti reikes ir demesio jam skirti daugiau negu kitiems kzkokiu nesamoniu prisisnikejo
o po to sako ir aplamai duokit vaikui savo meile,taigi dar mazas taigi valstybe moka iki 2 metu vienu zodziu ant tiek pradejo moralizuoti kad sakis

Sako va ir mano anukei 1.6 bet kad ja atiduoti i darzeli net minties tokios nera,gal nuo3?
As stovejau su vaiku klausiau ir pasakiau noriu kad jus mus uzrasytumet tai reikejo matyti jos veida tokia nepatenkinta ir pykta buvo. Isejom mes is jos kabineto ir supratau viena gal ten darzelis ir jaukus bet nevesiu savo vaika net arti prie tokios mimros.
Cia tik papasakojau kaip mum buvo