Įkraunama...
Įkraunama...

Senamiestis: Geniukų kalvė

Jau 3 dienos kaip lankome si darzeli. Esame labai patenkinti, tiek as , tiek mano mazius biggrin.gif Tfu tfu, bet dar nebuvo tos dienos, kad nenoretu eiti, net nakti atsibudes sako vaziuojam doh.gif

Mes jau visiskai atsisake pampersu, bet prasytis prasosi retai, daug maz zinau kada ir vedu sysiot, sysina tik stacias lotuliukas.gif

Labai patenkinta as aukletojomis, kad nepareikalavo det pampersu ir nuveda pasysiot biggrin.gif

Vaikutis dar ne karto neprisysino i kelnes thumbup.gif kaip atvedu aprengta, toki pat svaruti ir namo issivedu thumbup.gif

Vienu zodziu kolkas esu ziauriai ziauriai patenkinta yahoo.gif
Papildyta:
QUOTE(Linda+ @ 2006 01 07, 22:39)
Sveikos mamos. Mes pirmadieni irgi eisim paziureti to darzo ir tikriausiai rasysim pareiskima, kad priimtu. Man  nuo dar kitos svaites reik grizti i darba, ner kur detis, teks mazei i darza eiti. Maniskei 2 m ir pora menesiu. Pampersai vis dar musu draugai. Uzmiega pati, bet visada as netoliesia, ir valgo su mano pagalba arba labai kreivai sleivai.  Tai va tokios mes..

Linda, ar tik ne vienoje grupeje mes esame, ka? ax.gif kazkaip paziurejau dabar i avatara, tai mergytes bruozai lyg tokie patys. O ten Luka Nykstuku grupeje yra tikrai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SuperBaba: 03 kovo 2006 - 13:04
Užrašėm ir mes savo mažą į "geniukų kalvę", nes visdėlto arčiausiai namų jis mums. Į "šnekutį" tikrai nenoriu vest, bo ten tragiška, o "beržynėlis" - per toli.
Eisim nuo gegužės mėn., o ant puodo savo vaiko niekaip nepasodinu - rėkia, lipa nuo jo. Tad norėjau sužinot ar pratina ten vakus sėst ant puodo? Baisiai pergyvenu, kad taip iki 18 metų ir kakins mano bernelis į kelnes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Upsiukas @ 2006 03 06, 10:31)
Užrašėm ir mes savo mažą į "geniukų kalvę", nes visdėlto arčiausiai namų jis mums. Į "šnekutį" tikrai nenoriu vest, bo ten tragiška, o "beržynėlis" - per toli.
Eisim nuo gegužės mėn., o ant puodo savo vaiko niekaip nepasodinu - rėkia, lipa nuo jo. Tad norėjau sužinot ar pratina ten vakus sėst ant puodo? Baisiai pergyvenu, kad taip iki 18 metų ir kakins mano bernelis į kelnes biggrin.gif

Upsiuk, pirmas patarimas- tegu sysioja stacias. Maniskis irgi ant puodo iskart schmoll.gif Pakisdavau po pimpa ir sakydavau gaudau sysiu, taip ir sysiuvo smile.gif Paskui ant puodo pradejo sestis po pietu miego ir naktim dabar sedasi smile.gif
Darzelyje kaip klausiau aukletojos, sedasii su mielu noru smile.gif namuose schmoll.gif

Kakojam mes tik i kelnes hihihi.gif da pasislepiam hihihi.gif

Ant puodo pratina mirksiukas.gif

Mes pamperiu nebenaudojam ir i darzeli ju neduodu ax.gif
Atsakyti
SB - manoji tai darzeli ir tvarkingai elgiasi - sausa pareina... o namie tai minu lauk zaidziam lotuliukas.gif ji nusirengt megeja ir nuoga lakstyt tai jei sugaudai gerai jei ne ieskai pagal kvapa... rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos mamos,
Ketinu savo vaika rudeni leisti i si darzeli. Jam tada bus 2metai. Pateks tikriausiai i mazuju grupe. Gal zinote kiek kokiu grupiu yra siame darzelyje? Kada ryte galima atvesti vaika ir kada pasiimti? Kaip ten maistas darzelyje?
Atsakyti
QUOTE(ausrute @ 2006 03 06, 23:44)
SB - manoji tai darzeli ir tvarkingai elgiasi - sausa pareina... o namie tai minu lauk zaidziam  lotuliukas.gif  ji nusirengt megeja ir nuoga lakstyt tai jei sugaudai gerai jei ne ieskai pagal kvapa... rolleyes.gif

doh.gif lotuliukas.gif gerai cia aprasei laugh.gif
QUOTE(Asura @ 2006 03 07, 10:42)
Sveikos mamos,
Ketinu savo vaika rudeni leisti i si darzeli. Jam tada bus 2metai. Pateks tikriausiai i mazuju grupe. Gal zinote kiek kokiu grupiu yra siame darzelyje? Kada ryte galima atvesti vaika ir kada pasiimti? Kaip ten maistas darzelyje?

Labas!

Mums dar nera net 2 metuku, tikriausia pateksit vistiek i musu grupe g.gif Nors tiksliai nezinau. Mes maziausioje, bet jis pats jauniausias, visiems po 2 ir daugiau...
Tokiu grupiu yra 2 mirksiukas.gif Nykstukas ir pagrandukas.
Mes ateiname pousryciams 8.30val, bet atvesti galima ir anksciau (tik tiksliai nezinau kelinta), o pasiimt tai matyt yra kazkokia grupe prailginta, jei is savo nebespesit ax.gif
Kaip maistas as nezinau, nes neragavau, bet mano mazius lapsnoja net ausys linksta biggrin.gif
Atsakyti
Sakykit, o kad patektrumete i si darzeli, ar labai is ansto uzsirasete? Ar buvote pries tai atejusios apsiziureti? Kiek grupeje vaikuciu?
Atsakyti
ATvesti galima nuo 7 val.
Uzrasiau as pries 2 savaites.
Del maisto tai maniske nevalgo sake visai sad.gif uz tai gryzus atsigriebia, bet nera taip gerai... o siaip gryzom siandien su sloga vel, nejau ir vel maratonas bus doh.gif
Atsakyti
Musu grupeje atrodo 6 vaikai daba, tiksliai nezinau...

Mes uzsiraseme sausio pradzioje, bet kadangi mes nepriklausom sitam darzeliui, tai buvo siek tiek problematiska pakliut... na, bet su manoliezuviu as neprapulsiu blush2.gif

As buvau apziureti, o kaip gi kitaip. I bet koki nesinori vaiko vesti, cia man patiko smile.gif

Maniskis valgo labai gerai thumbup.gif matyt skaniau nei as gamina lotuliukas.gif nors ir namie apetitu nesiskundem smile.gif
Atsakyti
Uzrasiau savo maziu i si darzeli. Eis nuo rudens. Ten tokia plepi vedeja pasirode, visus vaikus tik vardais vadina, kviecia, nzn ar cia parodomasis sou, ar ji is naturos tokia. Aukletojos gal ten ir neblogos man pasirode.
Tikiuosi viskas bus ok.
Atsakyti
Asura, o i kokia grupe eisit? Tai lengvai jus priieme ? smile.gif
Atsakyti
Na, mus prieme gana lengvai sakyciau. Tik i kokia grupe - negaliu pasakyti, mat nuo rudens bus sudaroma nauja paciu maziausiu grupe (maniskiui tada bus 2 metai). Sake rugpjuti pasiskambinti, detalizuos kokia grupe, aukletoja ir pan.
Na, vedeja kazkaip nelabai konkreciai viska isaiskino, bet i zurnala uzrase, tad tikiuosi viskas bus ok.
Atsakyti