Įkraunama...
Įkraunama...

Senamiestis: Geniukų kalvė

QUOTE(lapa @ 2009 02 28, 16:48)
Tai vat ir as galvoju kaip cia daryt ir ka dovanot. g.gif
Net neisivaizduoju blush-anim-cl.gif
Gal kas turi kokiu patarymu???

aš naujokė šiuose reikaluose, bet gal tikrų kažkas neutralaus: kava-arbata-saldainiai
Atsakyti
Išsakysiu tik savo nuomonę, mamos, nepykit 4u.gif
Man tai nėra priimtina sveikinti auklėtojas kovo 8-osios proga, o tuo labiau teikti dovanas. Ir ne tik auklėtojoms. Aplamai, man asmeniškai, ta diena nėra šventė. O prisidėti prie tų, kurie mano kitaip, kažkaip nei šis, nei tas. Tikrai nieko prieš savo dukros auklytes neturiu. Tai yra nuostabios pedagogės, dirbančios savo darbą. Didžiausia pagarba joms už jų kantrybę, atsidavimą. Gražių žodžių ir padėkų pasakau aš joms ir be progos. O tai ir yra svarbiausia, mano galva.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Greiciuke: 01 kovo 2009 - 22:43
Kas einat i Pagranduku grupe?Gal kas jau turit diskeli Naujuju Metu vaikuciu svente?Labai keista kad aukletojos neko nesako,o gal reike pas vedeja kreiptys?Gal pas ja viskas guli? g.gif
Reikes paklaust. mastau.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

na va, radau mazuosius kolegas savo dukrytes 4u.gif
mes irgi lankom nuo sausio Pagranduku grupe, tik dabar jau 3 savaites neinam, nes is ligu neibrendam. Norovirusu prasirgom, greiciausiai darzelyje ir pasigavom.

Siaip labai maniske myli Ania, jau kalba kaip eis i darzely pas Ania. Ir visada kai nueidavom ir ta diena dirbdavo Ania, tai lengvai atsisveikindavom, nedaug asaru budavo smile.gif O kai tik buna Agne, kazkodel maniske man isikimba i palta ir zviegia, karta net iki vemimo verysad.gif kazkas matomai su Agne yra negerai.
Labai seimininkele patinka, irga visada pasitinka, atsisveikina, karta maniske net ja isbuciavo atsisveikinant.

Ir labai Emile vis namuose pasakoja apie mergaite Guste 4u.gif ir savo drauga Kevina 4u.gif kaip jie zaidzia, kaip ten bus Guste. Jau planuojam gal kita savaite vel vesti.
Atsakyti
QUOTE(iele @ 2009 03 04, 14:29)
sveikos  4u.gif

na va, radau mazuosius kolegas savo dukrytes  4u.gif
mes irgi lankom nuo sausio Pagranduku grupe, tik dabar jau 3 savaites neinam, nes is ligu neibrendam. Norovirusu prasirgom, greiciausiai darzelyje ir pasigavom.

Siaip labai maniske myli Ania, jau kalba kaip eis i darzely pas Ania. Ir visada kai nueidavom ir ta diena dirbdavo Ania, tai lengvai atsisveikindavom, nedaug asaru budavo  smile.gif  O kai tik buna Agne, kazkodel maniske man isikimba i palta ir zviegia, karta net iki vemimo  verysad.gif  kazkas matomai su Agne yra negerai.
Labai seimininkele patinka, irga visada pasitinka, atsisveikina, karta maniske net ja isbuciavo atsisveikinant.

Ir labai Emile vis namuose pasakoja apie mergaite Guste  4u.gif  ir savo drauga Kevina  4u.gif  kaip jie zaidzia, kaip ten bus Guste. Jau planuojam gal kita savaite vel vesti.

Tai čia maniškė tikriausiai bus ta Gustė biggrin.gif
O dėl Agnės tai taip, vaikai kažkodėl su ja nenoriai pasilieka schmoll.gif
Šią ir kitą savaitę dar Anios nebus, tai man taip ir skauda širdį kiekvieną rytą Gustę paliekant su Agne. Pasiliekant su Ania ašarų nebūna, o va šiandien net rėkė, kai paėmė Agnė ant rankų verysad.gif
Atsakyti
Man dar toks klausimas iškilo - darželis dirba visą vasarą, ar atostogauja kažkurį mėnesį?
Atsakyti
QUOTE(r@siukas @ 2009 03 05, 10:25)
Man dar toks klausimas iškilo - darželis dirba visą vasarą, ar atostogauja kažkurį mėnesį?

O kaip gali atostogaut? O tai kur dėti tą mažą vaikiuką, jei dirbi ir negali pats pasiimti atostogų?
Aš galvočiau, kad tikriausiai sujungia grupes g.gif Vienos auklėtojos atostogauja, kitos - dirba
Man irgi buvo šis klausimas iškilęs, bet kai būnu darželyje, pamirštu paklaust doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytės,

savo mažių buvau užrašiusi į šitą darželį dar rugsėjo mėn. (sakė kad viskas OK vaikas priimtas), planavau vesti nuo šių metų kovo mėn. - dabar man jau gieda, kad grupėse vietų nėra, gali priimti tik į vyresnių grupę. Gal galite patarti, ka daryti, nes visiškoj nevilty - jau buvau suplanavusi ir atostogas, ir auklei jau pasakiau kad nuo balandžio ate, o dabar? Gal sakau, kadangi vedėja serga ir pati nelabai pamena, kad buvo pažadėjusi, tai taip ir perduoda info per vyr auklėtoją. Kaip manote, jei su vedėja pašnekėtume akis į akį - gal prisimintų, ką kalbėjo dar rugsėjo mėn.?
Atsakyti
Tai tikiuosi, kad daržas neatostogauja (nors privatūs atostogauja), nes ir aš neturėčiau kur vaiko dėti unsure.gif
Atsakyti
Mums su Ania ir nera broblemu,bet jau su Agne tai oijojojoi kas darosi. cray.gif .
Niekaip vaikas nepripranta but su ja,o pas Ania labai jau noriai eina.
Idomu kaip ta Agne ten dar dirba,jai vaikai visiskai pas ja nenori eit,mano vaikas net bijo jos:mastau: kazkas ten su ja negarai.
Jug istikruju yra daug geru aukletoju,kurios melai dirbtu su musu mazyliais.Gal vedejai niekas dar skundu nerase,nesake.Tevai tyli,reiskes viskas gerai,ir dirba sau.
g.gif
Atsakyti
O jūs, mamytės, paskaitinėkite ankstesnius puslapius (apie 27 psl. ir tolyn), ten daug mamkos diskutuoja apie auklėtojas, mini ir auklėtoją Agnę iš Pagrandukų grupės. Nežinau, ar jūs šiuo metu apie tą pačią kalbate, apie kurią kalbama anuose puslapiuose. Jei taip, tai auklėtoja Agnė visai gali būti vedėjos dukra. Čia mano tik spėjimas. Net nežinau, kiek iš viso Agnių darželyje dirba g.gif
Atsakyti
Tikrai ne ta pati Agne. schmoll.gif Vedejos dukra kol kas nedirba.
Sita Agne ne labai seniai pradejo cia dirbt.Bent jau kaip as vaika uzrasynejau i darzeli,ji tikrai dar nedirbo.O tai buvo mazdaug pries 2,5 metu.
Atsakyti