Įkraunama...
Įkraunama...

Senamiestis: Geniukų kalvė

gal kas zinote sio darzelio atsiskaitomosios saskaitos numeri ? arba, gal kas zinote, kur tokia info rasti neskambinant i darzeli ?
Atsakyti
Google
Atsakyti
QUOTE(lapa @ 2010 06 03, 14:46)

deja, bet jis ne visazinis smile.gif
Atsakyti

LT287300010094836452 Swedbank AB.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lana35: 04 birželio 2010 - 13:13
Gal zinot kas , kada direktore iseina atostogu?
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Visai nutilus tema smile.gif Reiktu sviezesniu ispudziu apie lopselines grupes "Nykstuku" ar "Pagranduku". KAip sekasi lankyti? kokios aukletojos siose grupese? kokia pratinimosi prie darzelio politika?

Labai lauksiu mamyciu pasisakymu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zole @ 2010 09 22, 15:32)
Sveiki 4u.gif

Visai nutilus tema smile.gif  Reiktu sviezesniu ispudziu apie lopselines grupes "Nykstuku" ar "Pagranduku". KAip sekasi lankyti? kokios aukletojos siose grupese? kokia pratinimosi prie darzelio politika?

Labai lauksiu mamyciu pasisakymu 4u.gif

Maniskis pradejo lankyti darzeli Pagranduku grupeje! Aukleja Ania jis tiesiog dievino !!!!!!!! Agne truputi maziau blush2.gif
Net dabar kai praeina pro maziuku grupe saukia "Ania labas!" biggrin.gif
Atsakyti
Mes pradejom eiti i "Nykstuku" grupe, kol kas patenkinti, tik truputi dar su pietu miegeliu vargstam, bet gal kaip nors. Apie 10 tu leliuku laksto grupej, tokie visi mieli, panasus kazkuo. Aukletoja Kristina atrodo visai nieko, kaip supratau jau labai seniai dirba siame darzelyje, kazkaip pasirode, kad myli ji tuos maziukus, o ir jie ja. Puse etato dar dirba Arlanda (lygtai toks vardas) - irgi visai sauni, jaunesne. Kita savaite zada daryti susirinkima, tai paziuresim ka pasakys...
Atsakyti
Arlanda labai faina, miela mergina.Puikiai sutaria su vaikais. Mes su ja draugavom du metus. Man ji patiko. thumbup.gif
Atsakyti
Mano sūnelis lanko šį darželį nuo 3 metų. Esam labai patenkinti auklėtojomis Roma ir Rima. Šias metais jos turi paruošiamąją grupę, tai kitais metais turės mažiukų grupę. Labai rekomenduoju šias auklėtojas, nes jų vaikučių grupė darželyje - ''pavyzdinė''. Šios auklėtojos labai gerai paruošia vaikučius mokyklai.
Papildyta:
Dar apie šį darželį smile.gif
Darželyje vaikučiai gali lankyti dailės, dainavimo ir šokių būrelius.
Atsakyti
QUOTE(Šilta @ 2010 10 08, 10:22)
Mano sūnelis lanko šį darželį nuo 3 metų. Esam labai patenkinti auklėtojomis Roma ir Rima. Šias metais jos turi paruošiamąją grupę, tai kitais metais turės mažiukų grupę. Labai rekomenduoju šias auklėtojas, nes jų vaikučių grupė darželyje - ''pavyzdinė''. Šios auklėtojos labai gerai paruošia vaikučius mokyklai.
Papildyta:
Dar apie šį darželį smile.gif
Darželyje vaikučiai gali lankyti dailės, dainavimo ir šokių būrelius.

Puiku, kad pasidalinote, o mažiukų grupė - tai 2009 metų gimimo ?
Atsakyti
O aš dar norėčiau paklausti - ar auklėtojos, vaikučiui tapus nebe lopselinuku, o darželinuku (nuo ~3metu?), lieka tos pačios ar kitos.
Atsakyti