Įkraunama...
Įkraunama...

Jakubo krikstinos

taip norejau paziuret, o nei vienos nuotraukos man nerodo g.gif
Atsakyti
LABAI GRAZIOS NUOTRAUKYTES,NES SEIMYNELE LABAI SUPERINE :wub:GRAZIAUSIA,KUR BROLIS SU SESUTE wub.gif
Atsakyti
Labai grazus vaikuciai wub.gif
Atsakyti
nu visi toki fainuoliai rolleyes.gif wub.gif thumbup.gif , kad jau ir nera ka bepridurti biggrin.gif
Atsakyti
Labas, o mes jus zurnale matem rolleyes.gif
Kaip greitai bega laikas-va jau keturi menesiai suneliui!
Aukit dideli ir sveiki!
Atsakyti
QUOTE (rugpjute @ 2004 11 27, 23:28)
Labas, o mes jus zurnale matem rolleyes.gif
Kaip greitai bega laikas-va jau keturi menesiai suneliui!
Aukit dideli ir sveiki!

Labai malonu, aciu! wub.gif

Aciu visiems uz gerus zodzius! wub.gif
Atsakyti
Na tikrai grazios nuotraukeles, o mamyte vos pazinau blush-anim-cl.gif
Beje, mane labai sudomino kalendoriai..tas su sirdute laaabai fainas, butu gera kaledine dovana seneliams rolleyes.gif
Atsakyti
grazi jusu seimynele smile.gif
Atsakyti
Labai labai grazios krikstynos, kiekvienas seimos narys thumbup.gif ir nuotraukos puikios. Man tai didziausia ispudi paliko kaip graziai/ispudingai mamyte atrode, o suknele kaip tiko... wub.gif
Sekmes jums tokia svente taip graziai atsventus!
Atsakyti
QUOTE (Ievariste @ 2004 11 30, 23:38)
Labai labai grazios krikstynos, kiekvienas seimos narys thumbup.gif ir nuotraukos puikios. Man tai didziausia ispudi paliko kaip graziai/ispudingai mamyte atrode, o suknele kaip tiko... wub.gif
Sekmes jums tokia svente taip graziai atsventus!

Aciu uz tokius zodzius, stengiausi wub.gif smile.gif
Atsakyti
Labai grazi seimyna heart.gif
Atsakyti
Vau, tik dabar pamačiau, super nuotraukos thumbup.gif thumbup.gif Jau tokie visi gražūs, net nežinau, kuri gražesnė thumbup.gif . Ir Sylvia su mama taip vienodai šypsos (kažkodėl įsivaizdavau ją mažesne rolleyes.gif ), ir Jakubas išpuoštas, ir tėtis toks solidus... thumbup.gif Vienu žodžiu fantastika thumbup.gif
Atsakyti