Įkraunama...
Įkraunama...

Dainelių dėžutė- 2

QUOTE(Cherry Lips @ 2008 02 16, 20:14)
Uz koncertus gauti pinigai dazniausiai atitenka koncertu organizatoriams, o tai ne visada yra vaiku ir jaunimo grupes (net gi dazniausiai tai visai kiti zmones, kurie gyvena is renginiu organizavimo). Zinoma, kiek kitaip su spektakliais.
Gagrate sako, kad mamos nera tiek turtingos, kad pirkti vaikuciams dainu ar pasaku albumus. Bet gi tie autoriai ar atlikejai taip pat augina vaikucius, kuriuos Jus (turbut nesusimastydamos) skriaudziate verysad.gif .
Is tiesu gaila. Ko gero laikas tapti labiau mastancia visuomene ir taip aukleti nuo mazens savo vaikus.  smile.gif

Baikit juokus,ka jus cia bandot sugraudinti doh.gif ,kad menininkai irgi zmones,turi vaiku ir nori valgyti?Valgyti visi norim,menininkai ir nemenininkai.Jeigu as galiu gauti muzika ar paskas vaikams nemokamai per neta,nu negi dabar begsiu i parduotuve ir pirksiu brangius diskus,apsurdas.. biggrin.gif Nesam tiek turtingi,kad galetume remti meno zmones ir kitus varksus.Atleiskite,bet mes nieko neskriaudziame,jie patys skriaudzia savo vaikus jei neistengia ju ismaitinti,nes mes irgi verciames per galva,kad musu vaikams nieko netruktu.Manau musu vaikai taps mastancia visuomene, leisim i mokslus ir uz tai mokesim nemazus pinigus ir skiepisim visas kitas dorybes.
Atsakyti
Na zinoma, tuos, kuriems absurdas moketi uz muzika, spektakli, knyga, niekuom nesugraudinsi biggrin.gif Sekmes ugdant dorybes!
Atsakyti
QUOTE(Cherry Lips @ 2008 02 16, 22:45)
Na zinoma, tuos, kuriems absurdas moketi uz muzika, spektakli, knyga, niekuom nesugraudinsi biggrin.gif  Sekmes ugdant dorybes!

O man apsurdiska yra tai,kad turint interneta nepasinaudoti visom galimybem ,kurias jis gali duoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sugarsugar @ 2008 02 16, 11:09)
Juk visu tu dainu galima isigyti prekybos vietose. Tai kodel nepalaikyti Lietuvos menininku, atlikeju, kureju?... Juk taip visos dziaugiates ju darbu, o ir lietuviskos muzikos CD ne taip daug kainuoja.

Aš jums pritariu. Gal galite pasakyti kokioje suknistoje prekybos vietoje galima nusipirkti šias dainas:
Boružėlės. Aš ir Dagna.
Bitutės ir medus. Ro ko ko.
Jonvabalių dainelė. Linksmasis Do.

Jei autoriai nori, kad kas nors pirktų jų kūrinius - tegu rūpinasi reklama ir platinimu. Užsipypinau aš su tom dainom, autoriais ir atlikėjais. Jie atlieka tas dainas for fun, o po to senam ligotam žmogui reikia naikinti paskutiniuosius savo neuronus jų ieškant.
Kas gauna už parduotus diskus? Muzikos ir eilių autoriai? Vaikiškų dainelių? Netikiu. O vaikų kolektyvai išsilaiko visai ne iš savo kūrinių pardavimo. Nes jei būt priešingai - bankrutuotų visi su tokiu marketingu...

Pirksiu oficialius diskus, kuriose yra mano išvardintos dainos. Pristatykite į namus, važiuoti į Šiaulius ir pirkti tiesiai iš gaminojo - man jau per daug.
Papildyta:
QUOTE(perlita3 @ 2008 02 16, 21:31)
O man  apsurdiska yra tai,kad turint interneta nepasinaudoti visom galimybem ,kurias jis gali duoti biggrin.gif

Čia jūs jau truputi perlenkiate... Aš žinau kaip pasinaudoti svetima sąskaita perkant internetu... mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Medinis,2008 02 17, 07:40]
Užsipypinau aš su tom dainom, autoriais ir atlikėjais. Jie atlieka tas dainas for fun, o po to senam ligotam žmogui reikia naikinti paskutiniuosius savo neuronus jų ieškant.


biggrin.gif Medini, nesinervinkite taip. Muzika, juk turi sena ligota zmogu gydyti, linksminti, o "ne pypinti".
Zinoma, Jus teisus, vaiku kolektyvai ne is to gyvena, ir didziausia pelno dali gauna leidybines firmos, taciau nemanau, kad del to jau nebereikia moketi uz kurinius. Juk niekada nezinome, kokia sutarti pasirase leidejai ir autoriai, atlikejai ir kiek kas uzdirba. Be to, net vaikisku dainu autoriai gali uzregistruoti savo kurinius LATGOJ (Lietuvos autoriu teisiu asocijacijoj) ir patikekit, daug kas is ju taip daro. Taip jie uzdirba nuo parduotu CD ir t.t.
Bet gi, kiekvienas mes turime pasirinkimo laisve ir principus 4u.gif
Aisku, sudetinga su tom senom dainom. Niekas tikrai jums ju nepristatys i namus. Medini, Rokoko ir Linksmojo Do senu irasu esu maciusi pirkti Vilniuje BOMBOS parduotuveje, berods, Vilniaus gatveje. Linkiu greiciau ju isigyti, kol dar nepraradote paskutiniu savo neuronu lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
niekur nerandu daineles, berods keistuoliu, du mazi balti pingvinai
virsum musu skrenda skrenda , du mazi balti pingvinai, niekaip musu nesuranda.
buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
prasau ir man atsiusti zveriux@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(pingpongute @ 2008 02 16, 13:38)
. Aš irgi pažystu ko ne visus vaikiškų dainelių kūrėjus ir , patikėkite, nėra jie turtuoliai ar pertekę pasipūtėliai. Tai žmonės savo laiką ir sielą atiduodantys tam, kad mūsų vaikai būtų laimingesni.

Susimąstykime...

Susimastom g.gif bet kam man pirkti kompakta kuriame tik kelios daineles geros o kitos nepatinka g.gif Be to daugumoje kompaktu daineles kartojasi, tai kam man dvigubai moketi uz ta pati g.gif
Suprantu ir gerbiu autorius daineliu, bet g.gif tai dar nereiskia, kad galima cia moralizuoti ir kaltinti mamas uz negerbima mirksiukas.gif
Pati perku kompaktus ir parduotuvese, bet taip pat mielai atsisiunciu ir is interneto daineles, ir visai manes del to sazine negrauzia schmoll.gif
Atsakyti
Sveiki,mes labai norėtumem senonios o lia lia dainelės apie juodą katiną,gal kas turit bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(berniukai @ 2008 03 03, 20:16)
Sveiki,mes labai norėtumem senonios o lia lia dainelės apie juodą katiną,gal kas turit bigsmile.gif

Kaip gaila,kad nieks neturit,taip norėjau su vaikučiais padainuot unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,
gal žinot, kur gaut dainelę "tu tikriausiai lapė snapė"... biggrin.gif Vadinas gal ir ne taip, bet žodžiai ten yra tokie. Kas dainuoja - nežinau. Bet vat dainos reikia labai bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
sveikutės mamytės.Norėjau paklausti gal kuri turite dainele čiunga čianga.Dukrytė išgirdo per TV ir dabar vis prašo ir prašo. Bus labai didelis ačiu.
Atsakyti