Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų pokštai

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(virugie @ 2007 11 22, 16:45)
Manasis tai tapo didžiuoju dailininku visad išmiegojus vietoj žaislų pieštukas ar tušinukas ir piešia kur pataiko aš tik bėgu su skuduriuku valydama doh.gif paslepiu pieštukus vistiek kur nors pas sesytę atranda, nupirkom lentą galvoju gal ten bus įdomu parašai nutrini, bet manasis menininkas tik ant durų, stalo, palangių ir grindų piešia doh.gif

as ir turejau vaikysteje toki pomegi. doh.gif siaip yra pastatomi mazi molbertukai vaikams. rolleyes.gif
Atsakyti
paskutinis mano mažylės pokštas

atėjo pas vyrą kursiokas ir jie kartu kažką prie kompo darė. mažė ateina ir sako "" tiatis dėdę daro" lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Lina* @ 2007 11 22, 20:41)

atėjo pas vyrą kursiokas ir jie kartu  kažką prie kompo darė. mažė ateina ir sako "" tiatis dėdę daro" lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Lina* @ 2007 11 22, 20:41)

atėjo pas vyrą kursiokas ir jie kartu  kažką prie kompo darė. mažė ateina ir sako "" tiatis dėdę daro" lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Maniškis ne per seniausiai ne tik,kad kremo ant galvos prisitepliojo, bet dar prisirijo ateinu stovi grožis vonioj ir žiaugčioja lotuliukas.gif ir vis kremą į burną kiša lotuliukas.gif o užvkar paliko vyras nuo Švyturio alaus plasmasinį butelį ant stalo su geru gurkšniu ir išėjo parūkyt, aš aišku nepagalvojau, kad alų nors ir su 16 lašų reiktų į lentyną užkelt ateinu iš virtuvės sėdi jo didenybė užsisukęs ir tyli klausiu ką veikia neatsisuka net , nugi prieinu arčiau sėdi žandus išpūtęs klausiu ką turi krato galvą tipo nieko sumasčiau pauostyt, kvapas aišku išdavė kad nasruose alus rėkiu spjauk lauk jis tik murkt ir nurijo lotuliukas.gif lotuliukas.gif gerai, kad laiku atėjau ir kad to alaus tėvelis ten nedaug palikęs buvo, o tai būtų šokiai pokiai lotuliukas.gif reiktų vežt vaiką išblaivyt
Atsakyti
QUOTE(Spyglutė @ 2007 11 23, 14:17)
Maniškis ne per seniausiai ne tik,kad kremo ant galvos prisitepliojo, bet dar prisirijo ateinu stovi grožis vonioj ir žiaugčioja  lotuliukas.gif ir vis kremą į burną kiša  lotuliukas.gif o užvkar paliko vyras nuo Švyturio alaus plasmasinį butelį ant stalo su geru gurkšniu ir išėjo parūkyt, aš aišku nepagalvojau, kad alų nors ir su 16 lašų reiktų į lentyną užkelt ateinu iš virtuvės sėdi jo didenybė užsisukęs ir tyli klausiu ką veikia neatsisuka net , nugi prieinu arčiau sėdi žandus išpūtęs klausiu ką turi krato galvą tipo nieko sumasčiau pauostyt, kvapas aišku išdavė kad nasruose alus rėkiu spjauk lauk jis tik murkt ir nurijo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif gerai, kad laiku atėjau ir kad to alaus tėvelis ten nedaug palikęs buvo, o tai būtų šokiai pokiai  lotuliukas.gif reiktų vežt vaiką išblaivyt

lotuliukas.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglutė @ 2007 11 23, 13:17)
Maniškis ne per seniausiai ne tik,kad kremo ant galvos prisitepliojo, bet dar prisirijo ateinu stovi grožis vonioj ir žiaugčioja  lotuliukas.gif ir vis kremą į burną kiša  lotuliukas.gif o užvkar paliko vyras nuo Švyturio alaus plasmasinį butelį ant stalo su geru gurkšniu ir išėjo parūkyt, aš aišku nepagalvojau, kad alų nors ir su 16 lašų reiktų į lentyną užkelt ateinu iš virtuvės sėdi jo didenybė užsisukęs ir tyli klausiu ką veikia neatsisuka net , nugi prieinu arčiau sėdi žandus išpūtęs klausiu ką turi krato galvą tipo nieko sumasčiau pauostyt, kvapas aišku išdavė kad nasruose alus rėkiu spjauk lauk jis tik murkt ir nurijo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif gerai, kad laiku atėjau ir kad to alaus tėvelis ten nedaug palikęs buvo, o tai būtų šokiai pokiai  lotuliukas.gif reiktų vežt vaiką išblaivyt

lotuliukas.gif aš ir šampano tuščius butelius slepiu, nes išlašina viską lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Lina* @ 2007 11 22, 21:41)

blink.gif blink.gif blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
manoji jau pradejo daryti savo reikalus ne i puoduka o i tualeta. tai taip gretai tas toletinis tirpsta blink.gif is pradziu nesupratau. g.gif viena karta netycia uzmaciau, ziuriu blink.gif o gi sedi manoji ant tualeto smile.gif o toletinio popieriaus isvyniota blink.gif gal kokie 2 metrai . vienas metras dar ant zemes o jau kitas i toleta kisamas net nenusisluosciu uz pakalio doh.gif ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE(ritperliukas @ 2007 11 27, 19:17)
manoji jau pradejo daryti savo reikalus ne i puoduka o i tualeta. tai taip gretai tas toletinis tirpsta  blink.gif  is pradziu nesupratau. g.gif  viena karta netycia uzmaciau, ziuriu  blink.gif o gi sedi manoji ant tualeto smile.gif  o toletinio popieriaus isvyniota  blink.gif gal kokie 2 metrai . vienas metras dar ant  zemes o jau kitas i toleta kisamas net nenusisluosciu uz pakalio  doh.gif  ohmy.gif

lotuliukas.gif
Omanoji kai tik isprunka i tualeta tai iskart visa rulona i klozeta imeta.
Atsakyti
prisiminiau dar viena dalykely nutikusi ligonineje. pagulde manaja su plauciu uzdegimu i ligonine aisku su manim unsure.gif. na tada buvo pirmas kartas kada, gulejom abi ligoninej tiek man(aisku gimdymo neskaitau ligonine) tiek mano dukriui. verysad.gif . na zinot koks ligoninej maistas blink.gif . gulim mes jau ir pietu metas. atnesa sesele pietus buvo sriuba burokeliu ir antro neprisimenu. atnesiau dukriui ta burokeliu (su virtos mesytes gabliukais) sriuba. sakau valgyk, reikia pasveikti biggrin.gif , o ji taip ziuriu ziuri i ta sriuba ir rodo pirstu i ta mesyte sako man- mama kaka. blink.gif blink.gif gerai kad jau sesele buvo isejus ir negirdejo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti