QUOTE(astukas @ 2007 10 26, 14:16)
Va va dar vienas
Musu mazius irgi praktikavo toki krepsini tik gaila kad tai pastebejom tuomet kai namuose pradejo gerokai mazet daiktu
O paskutis bajeris buvo vakar parduotuveje: as renkuosi skylamusi o mazius aplink zuja ir tyrineja....tik staiga jam gavosi garsus "pyyyyrst"
Jis atsisuko i mane ir sako (irgi pakankamai garsiai
): "kas cia padare "pyyyrst"? Mama padare "pyyyrst"
Nu zinot nelabai buvo patogu 

geras...susijuokiau beskaitant

Papildyta:
Papildyta:
jei tik trumpam dingstu is kiskio akiracio, jau piesia ant spintos dureliu, minkstos dalies. tik pagaunu nusikaltimo vietoj, tai tipo sako "kaka", puola valyt, ir atceit piestukas kaltas, kad pripiese, sako jam "niu niu". nu gudrocius.

su tuo kaminkrecius tai prisijuokiau

Mano dar mažas (1,5m) tai ir šposai maži
Vieną kartą ieškojau visur šukų, radau... šaldytuve... O vakar į skalbimo mašiną prikišo dešrelių, ten kur miltelius reikia pilti 
Papildyta:

Papildyta:
QUOTE(jutyte @ 2008 10 04, 15:44)
Maniskis tai buvo ilides i zidini. Vakare kaip tik kurem, o apie pelenus pamirsom. As tvarkiausi vituveje, ziuriu ateina tos kaminkretys. Tik akys ir dantys zypsi. 

QUOTE(zilile.c @ 2007 10 20, 20:57)
Sveikutes, nu nezinau ar as cia i tema, ar nelabai, bet...
Na musu mergina labai jau pripratus prie demesio ir visur kur neinam i visus ziuri, visiems sypsisi, pati kalbina. Viena diena stovim vis seimyna eilej, o priesais tokia moteriske susivelus, maniske ir taip ciulba ir taip, ta nekreipia demesio, kadangi mazyle tetukas ant ranku laike, tai ji kaip griebe tai moteriskei uz plauku va tada tai jau "gavom demesio visi trys".
Na musu mergina labai jau pripratus prie demesio ir visur kur neinam i visus ziuri, visiems sypsisi, pati kalbina. Viena diena stovim vis seimyna eilej, o priesais tokia moteriske susivelus, maniske ir taip ciulba ir taip, ta nekreipia demesio, kadangi mazyle tetukas ant ranku laike, tai ji kaip griebe tai moteriskei uz plauku va tada tai jau "gavom demesio visi trys".
SVEIKUTE, ZINOKIS IR MAN LYGIAI TAIP PAT BUVO...

Pas mus irgi buna ivairiausiu sposu, reikejo mums isvaziuoti, jau apsirengem ir ieskom rakteliu masinos, bet nerandam, ieskojom pusantros valandos, jau beveik generaline tvarka padarem namie, o sunus 1.5 metu pries tai valge tirsta moliugu sriuba, kadangi visos nesuvalge, tai palikau ant stalo kad veliau suvalgytu, tai jis tuos raktelius su pulteliu i sriuba imete, pamaciau tik tada kai vel pasiuliau jam valgyti
na tikrai geru istoriju cia daug
.O musu paskutinis bajeris,yra 3stalciai virtuveje,paskutinis didziausias,tai jis isima puodus kurie jam trukdo ir ilipa,tada viska sieka ka tik gali,o vakar ziuriu jau atsilenkes atgal atidares pirma stalciu is meto saukstelius,sakutes ir t.t
.dar ismoko ismest siuksles,tai igi kuria diena ieskom puodelio jo,nu nera,ir radom kur gi siuksliu kibire.
niu gal tiek,nes manau galima daug visko prirasyt apie musu mazus padauzas

oi mano irgi daug sposu yra prikretes.Jau visu ir nepamenu! Kai buvo kokiu 9 men. tai ryte as dar snuduriavau truputi ,o jis salia sedejo ant lovos.Pabudau nuo kazkokio keistai lipnaus jausmo, o gi grazuolis pasieme krema ir pagrazino visus:save,patalyne ir mamos plauku nepamirso.
Kai ismoko siuksles ismest,tai mazos sluotos pasigedau,tik po keliu dienu supratau,kad jau su siusleveze iskelevo,kai pamaciau jog jis ir nauja sluota i siuksline meta. Dar ir zaisla ne viena is siukslines teko istraukti po to.
Ne per seniausiai ieskojau svirksto(vaistukus su juo reikejo duoti vaikui). Zinojau,kad isemiau ir padejau ant stalo. Ieskojau apie pusvalandi,visus namus iskuiciau, o radau virtuvej spintelej tarp puodu. Is pradziu pyktis eme, o po to kai radom,su vyru ilgai juokemes. Tokie jau tie vaikai....
Kai ismoko siuksles ismest,tai mazos sluotos pasigedau,tik po keliu dienu supratau,kad jau su siusleveze iskelevo,kai pamaciau jog jis ir nauja sluota i siuksline meta. Dar ir zaisla ne viena is siukslines teko istraukti po to.
Ne per seniausiai ieskojau svirksto(vaistukus su juo reikejo duoti vaikui). Zinojau,kad isemiau ir padejau ant stalo. Ieskojau apie pusvalandi,visus namus iskuiciau, o radau virtuvej spintelej tarp puodu. Is pradziu pyktis eme, o po to kai radom,su vyru ilgai juokemes. Tokie jau tie vaikai....
QUOTE(astukas @ 2007 10 26, 14:16)
Va va dar vienas Musu mazius irgi praktikavo toki krepsini tik gaila kad tai pastebejom tuomet kai namuose pradejo gerokai mazet daiktu O paskutis bajeris buvo vakar parduotuveje: as renkuosi skylamusi o mazius aplink zuja ir tyrineja....tik staiga jam gavosi garsus "pyyyyrst" Jis atsisuko i mane ir sako (irgi pakankamai garsiai ): "kas cia padare "pyyyrst"? Mama padare "pyyyrst" Nu zinot nelabai buvo patogu
cia tai geras,
tiek prisijuokiau iki asaru.net vyras atejo paskaityt,
. nu saunuolis vaikas,negi sau prisiimsi kalte ir geda apturesi,geriau kad mama.
Va va dar vienas Musu mazius irgi praktikavo toki krepsini tik gaila kad tai pastebejom tuomet kai namuose pradejo gerokai mazet daiktu O paskutis bajeris buvo vakar parduotuveje: as renkuosi skylamusi o mazius aplink zuja ir tyrineja....tik staiga jam gavosi garsus "pyyyyrst" Jis atsisuko i mane ir sako (irgi pakankamai garsiai ): "kas cia padare "pyyyrst"? Mama padare "pyyyrst" Nu zinot nelabai buvo patogu
cia tai geras,

valgo vakare lovoje batona pavalge ir sako mama zinok mane lova kutena ....
arba dar vienas bajeris
vaiksto su teciu po uzsalusias kauno marias, ledas sukilinejes ji ziuri ziuri ir sako teciui
teti ziurek zeme suplyso.
O. prisijuokiau iš jūsų atžalų bajerių
Maniškis, kad ir mažas visai dar, bet jau irgi buvo pasireiškęs. Vieną dieną susiruošėm išvažiuot į svečius. Jau apsirengėm, tėtis vaiką laiko, o aš pamaciau, kad mano rankinėj nėra piniginės. Juk ten visi dokumentai, pinigai, kortelės ir t.t. Valandą ieškojom, visur kur tik įmanoma, spintose, stalčiuose, vaiko žaisluose... Nėra. Pagalvojau, gal kur pamečiau - pavogė... Bevaikščiodama po kambarius, užkliuvau už katės guolio, tokio, kur būda yra, nagus pagaląst, lentynėlė užsilipt. Ir ką jūs galvojat? Iš tos būdos iškrito mano piniginė.

Maniškis, kad ir mažas visai dar, bet jau irgi buvo pasireiškęs. Vieną dieną susiruošėm išvažiuot į svečius. Jau apsirengėm, tėtis vaiką laiko, o aš pamaciau, kad mano rankinėj nėra piniginės. Juk ten visi dokumentai, pinigai, kortelės ir t.t. Valandą ieškojom, visur kur tik įmanoma, spintose, stalčiuose, vaiko žaisluose... Nėra. Pagalvojau, gal kur pamečiau - pavogė... Bevaikščiodama po kambarius, užkliuvau už katės guolio, tokio, kur būda yra, nagus pagaląst, lentynėlė užsilipt. Ir ką jūs galvojat? Iš tos būdos iškrito mano piniginė.