Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų pokštai

Smagu paskaitineti ka kiti vaikiukai pridaro,ramiau pasidaro,kad ne mano vienos vaikas toooks isdykes biggrin.gif
Buvo ir pas mus "juoku"su kakiumi ir su suvalgytais akmenimis ir t.t.Vienas is pirmuju juoku mano sunelio padarytas buvo,kada jau pati juokiausi ,o ne pikta buvo,tai su miltais.Laikydavau miltus ir visokias kruopas kai sunus buvo metuku ir menesiuko,senojoj virtuves spintelej,kurios jau nebera.Jos neidavo kazkaip uzdaryti ar uzristi,nes nebuvo rankeneliu,tad uzstatydavau kede.Aisku sunus nutaike momenta kada as uzsiemusi kazkuom,ir nuejes i virtuve ilindo i spintele,tyliai,ramiai kede sone atsirado biggrin.gif Kai pajutau kad tylu ir ramu kazko namuos,nuejau tiesiai i virtuve ir....mano sunelis issiberes miltus(2kg) ant zemes atsisedes kapstosi,kaip po smeli,meta aukstyn dviem saujikem ir ziuri kaip"sninga",o kojom kad makaluojasi!As pradejau juoktis,o jis atsisuko i mane ir tada as jau prapliupau taip juoktis,kad vos neplysau lotuliukas.gif Jo visas veidukas,plaukai miltini,tik akys spindejo,o kai kvepavo,miltai kaip garai is burnos ir nosies lotuliukas.gif
Na dabar paauges mano vyriukas jau,tai neseniai ta pati su mano geles zememis padare kambaryje...tada man buvo nelabai juokinga..... g.gif
Atsakyti
QUOTE(ovimama @ 2009 05 17, 16:49)

Maniškis tą patį su miltais buvo pdaręs, bet dar ir cukraus pridėjo-pragraužė naują cukraus pakelį ir visą ant grindų išpylė ir su miltais po visą virtuvę išžarstė doh.gif Atlikęs tokį sunkų darbą atėjo pas mane į kambarį miltuotas nuo galvos iki kojų ir verkti pradėjo(gal suprato,kad negerai padarė g.gif ) Dar ir dabar akyse stovi jo baltos pedos ant mėlyno kilimo smile.gif
Atsakyti
musu mazosios pirmoji isdaiga, tik nepamenu, kada tai ivyko....atvaziavo sveciai aplankyti vaiko....mano vaikas vaiskto aplink stala, visi ja snekina, o ji garsiai saukia "papai papai papai"...neisivaizduoju is kur ji to ismoko blush2.gif doh.gif
Atsakyti
o man nutiko stai tokia istorija- kai duryte ibuvo 2 metukai o maziukui tuo metu 6 menesiukai susiruosem eiti pas daktare,aprengiau vaikus ir nejau pati rengtis,girdziu kad kikena abu,na galvoju linksma svarbu nerekia-ateinu ir pamatau vaizdeli-sedi maziukas visas oranzinis( dukryte tuo metu turejo kubus sulciu) teksnoja slapiom rankytem per kojytes ir juokiasi- o mazute sako-mama ziurek broli ismaudziau dabar jis kvepia lotuliukas.gif isbegau is kambario kad nepamatytu jog jokiuosi, o paskui teko greit persirengt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dolly @ 2009 05 17, 22:23)
musu mazosios pirmoji isdaiga, tik nepamenu, kada tai ivyko....atvaziavo sveciai aplankyti vaiko....mano vaikas vaiskto aplink stala, visi ja snekina, o ji garsiai saukia "papai papai papai"...neisivaizduoju is kur ji to ismoko  blush2.gif  doh.gif

chi, o maniskis pradejo jau kelios dienos sakyti "pu-te pu-te" Bet cia tikrai tik garsu junginys, nes apie batus sako bati bati, buti, tai ir puti gaunasi. Mankstina liezuvi, bet labai juokinga smile.gif Ropoja keturiuom ir bumba po nosim, randa koki zaisla, isikisa i burna, isikanda kaip suniukas ir toliau ropoja. Pameta ir vel puti puti... ir taip ropineja, Jau juokiuos tai negaliu. Su tokiu rimtumu ir uzsidegimu jis tai daro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 05 07, 19:40)
niu pas mus pirma isdaiga irgi susijusi su kakuciais doh.gif bet kur kas "galingesne" doh.gif  doh.gif  doh.gif  kai dar buvo mazesnis,bet jau mokejo loveleje atsistoti irgi padare kakuty y lovyte(pampersiuka buvau nuemusi-vaikuciui leidau pasispardyti) doh.gif ir tokiu piesiniu VISUR pripiese kad atejus ir pamacius vaizda nezinojau nuo ko valyt pradet blush2.gif nes visa lovele,pataliukai apsaugeles ir visas vaikutis buvo vieno s...net ir paragavo vaikas doh.gif o atrodo palikau loveleje tik minutelei blink.gif

mano seses mergyte tapati padare +dar sena tapetota ismargyno,gaila buvo kad fotiko nebuvo po ranka kad iamzint lotuliukas.gif
Atsakyti
Mazius vakar man remonta construction.gif daryti pradejo lotuliukas.gif nulupo tapetus nuo sienos kampo ir prie duru smile.gif Sedejau sau, televizoriu ziurejau, o jis tuo metu darbavosi pirmyn atgal, nuo kampo prie dutu ir lupinejo smile.gif Tik zvilgt - pilnos grindys ir burna... o tik atsipusti norejau minutelei... a nei sekundei reiskia negalima doh.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
Mūsų pirma išdaiga įvyko šiandien,na tiksliau prieš savaite tačiau tik dabar užmačiau:)
visą savaitę miegamajam jautėsi pelesių kvapas ,išuosčiau visus kampus ,niekaip nesuprantu iš kur jis ,o šalia lovos stovi toks nedidelis staliukas su stalčiais ,jie labai lengvai atsidarinėja tai M juos karts nuo karto atidarinėja,kojines pažiūri.
nutariau kad reikia atrinkti viską ,atidarau kvapas sustiprėjo ,paliečiu-šlapia.ir puodukas tuščias i stalčių idėtas,tai pasirodo ,kad ryte kol miegojau ji išlipo iš lovos atsidarė stalčių ,supylė vandenį ( o puodukas toks nemažas)jį įdėjo ir uždarė.
o kadangi as kojinių nelabai megėja ir gyvenu ne mieste tai lakstau basa ,kažkaip nepastebėjau,šia jau nebepalikau puodelio atsigerimui ant to stalelio lotuliukas.gif
Atsakyti
o Ditas nepaliauja pokstaves. Mezgiau siandien megstuka jam, o jis zujo aplinkui, virbalus mano gaude. Jie tokie su kilpelem ant galu tai megino pirsta ikisti. As jau stipriai laikiau nujausdama ka gali padaryti, o jis tiek jegos turi, kad istrauke ikises man is rankos ta virbala ir visos akys nuleke doh.gif Ir ziuri patenkintas smile.gif laimejes musi lotuliukas.gif
Atsakyti
Jau istorijos thumbup.gif,skaiciau ir juokiaus thumbup.gif .As ir nuo saviskes turiu nenuleisti akiu,kad ko nors neiskrestu doh.gif ,tai kol kas dar nieko rimto neivyko,nes spedavau uzbegt uz akiu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 05 30, 22:57)
Jau istorijos thumbup.gif,skaiciau ir juokiaus thumbup.gif .As ir nuo saviskes turiu nenuleisti akiu,kad ko nors neiskrestu doh.gif ,tai kol kas dar nieko rimto neivyko,nes spedavau uzbegt uz akiu hihihi.gif

o as jau saviskio nebepagaunu. sedziu susirangius sau ant sopkikes, jis zaidzia graziai ant kilimo, tik sast - lekia keturiom i koridoriu. as dar sedziu, tingiu lakstyti paskui vis... tas tik smurkst i virtuve ir prie kompiuterio, mygt ir isjungia, nes sisteminis blokas ant grindu stovi, o mygtukai tokie grazus, blizga ir sviecia. Tai jau jei jis koridoriuj, tai kol iki kompo nulekia as nebespeju...
Atsakyti
siandien teko isukineti koridoriuje spinteliu rankeneles, nes buvo iskraustytos visos spinteles ir istampyti batai, tepalai, sepeciai... ui lotuliukas.gif
Atsakyti