Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų pokštai

QUOTE(Siberica @ 2011 06 16, 21:45)
Ojoj maniškiui tik 1m.ir 16d.,bet jau tiek pridibęs buvo: spintelės durelės nulužusios nuo trankymo,pas senelius tai ir šuns ėdalo poką buvo isbarstęs,tada brolio limonadą išpylęs,visur įlenda jis pas mane,bet tai dar nevaikštom mes..

bus dar linksmiau kai pradesit vaiksciot smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deimike: 18 birželio 2011 - 14:41
sveikos,pradesiu nuo to,kad viena diena su uosviene gerem kavos, o sunelis nubego i seneliu kambary. dar pagalvojau tegu buna,kazi kan ten neprikres isdaigu. cia mudvi snekuciojames,bet girdziu keista pypsejima viena kita karta. atsisukam abi vienu metu,ogi vaikas atsigules kaip" ministras" koja ant kojos susikeles maigo telefona mociutes. bet kokia reakcija buvo,kai buvo pastebetas tik ,kad sucype lotuliukas.gif
Atsakyti

Maniškis jau tapo ir moteriškų reikalų žinovu: matė, kaip vyresnė sesė pasidėjo į stalčiuką įklotus, davė ir jam pažiūrėti. Jis, aišku, klausinėjo, kas čia, kam reikia. Sesė pasakė, kad reikia moterims ir merginoms. Tai kai buvom parduotuvėje, sėdi mažius vežime ir dairosi. Važiuojant pro higienos prekes, šaukia garsiai(kitaip mama neišgirs): Mama, tau įklotų reikia??? Net visi aplink atsisuko pažiūrėt... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
maniškis labai išdykęs, išradingumo netrūksta, dabar naujas reikalas nuo sofos šokinėt, pasiima pagalvėles ir šoka nuo sofos, baisu žiūrėt... vonios kilimėliai ištampyti, šiukšlių kibiras iškuistas beveik nuolat, tėvo barzdaskutė užmaskuota skalbyklėj... doh.gif
ai dar harpic wc muiliuko ragavo, kiek man nerimo buvo, bet susiskambinau su gydytoju, jis pažiūrėjo sudėti, sakė nesinervint, viskas be pasekmių baigės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pilkoji28: 03 liepos 2011 - 10:29
ir maniškis baisiai išradingas. Vieną dieną užeinu į miegamąjį ir ką gi matau, stovi laimingas vaikas ir piešia ant sienos, nusprendė pagražint tapetus doh.gif Visas kambaris išpaišytas, kampuose tapetų išvis nėr, ir žaliuzes patvarkė doh.gif
O jau vazoninų kiek gėlių buvo išmesta bigsmile.gif Tai arbatos įpila, tai sulčių...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naujokke: 05 liepos 2011 - 20:41
QUOTE(Eliandra @ 2011 07 02, 12:23)
Maniškis jau tapo ir moteriškų reikalų žinovu: matė, kaip vyresnė sesė pasidėjo į stalčiuką įklotus, davė ir jam pažiūrėti. Jis, aišku, klausinėjo, kas čia, kam reikia. Sesė pasakė, kad reikia moterims ir merginoms. Tai kai buvom parduotuvėje, sėdi mažius vežime ir dairosi. Važiuojant pro higienos prekes, šaukia garsiai(kitaip mama neišgirs): Mama, tau įklotų reikia??? Net visi aplink atsisuko pažiūrėt... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Jo... tokis gluminantis klausimukas smile.gif
O maniskis dabar ne isdaigas, bet visokius posakius sumasto. Skaudejo pilva tai pareske: ateina raumenys prie bambos ir skauda tada. Luzom visi prie stalo. O kita karta nenorejo, kad pusbrolis isvaziuotu tai kaulijo, kaulijo jo tetes nevaziuoti, kai tas neatsake nieko tai sako: Mariuk, tu saves neisvezk.
Atsakyti
Musu bernuzelis irgi dabar protingas mintis isreiskia. Viena karta zaisdama su dukra jai atseit ikandau, apsiziojau jos ranka, o sunus atsisukes: - mama, reikia valgyti maista ax.gif vyras paprase sunaus atnesti tiute sesei, as budama lauke meciau ( galima sakyt sveiciau smarkiai) tiute is lauko i kambari iki laiptu, kad jam butu arciau, tai jis atejes man pareiske: -mama, kodel metei ant zemes, reikia mesti i rankas smile.gif
Atsakyti
Maniskiui beveik 3metai - viena diena sako ,rodydamas i tecio krutine - cia plika ,sakau nu ne - ten tecio papukai.Sako - nu ne ,mama ,plika.Sakau ir tu turi - ne as neturiu ir tempia pizama i apacia - sakydamas ,kad ten plika.Klausiu tada - o kas turi papukus? Tu turi .Kas dar klausiu turi.Sese neturi (9men.),mano drauge neturi .Va teta dar turi biggrin.gif
Sesuo mano vardu Simona ir turi drauga vardu -Simas.Tai kai paklausiu kas buvo sveciuose - atsako - Sima 2 lotuliukas.gif
Pokstininkai tie vaikai.
Atsakyti
Mano pupai pastaruoju metu domina viskas kas burzgia (2 metai). Vieną dieną, man išjungus blenderį, sako: duok man burgzti. Aš sakau: išjungtas jis jau - neburgs (turėjau omeny, kad iš rozetės, bet jai neaiškinau). Daviau net pabandyt paspaust mygtuką, tikrai įsitikinom, kad neburzgia ir padėjau į vietą. Nusisukau kažkur. Po kurio laiko girdžiu - kitam kambary kažkas burzgia! Atbėgu pažiūrėti, ogi blenderis į rozetę tvarkingai įkištas ir burzgina sau pupa ligi valios doh.gif Buvo juokinga, nes gerai baigėsi, bet pavaidinau labai supykusią ir bariausi smarkiai, kad tik kada daugiau ko nesugalvotų ,,įjungt" unsure.gif
Kažkada skaičiau temelę ne apie iškrėstus pokštus, bet apie juokingus mažųjų pasisakymus arba iškreiptus žodžius, o dabar nerandu. Gal galite padėti rasti ar įmesti į ją nuorodą? Iš anksto dėkoju!
Atsakyti
http://www.supermama...?...ikai&st=588
Atsakyti
super temele clap_1.gif gathering.gif
Atsakyti
o mano dar maziukas bet kopijuoti viską moka,as nuejau į vonią prausiuosi galvoju keista ko tas mano mazius nesibrauna pas mane,ogi iseinu vyras pasilipęs ant spintutės pries veidrodį atsistojęs ir tepa mano kremą sluoksniais ant veidrodžio ir savęs nepamiršęs ir ant veido ir ant pilvo ,pribegau ir sakau ką cia dabar darai o jis atsisukęs kuo ramiausiai duoda kremą kad ir pati pasitepčiau biggrin.gif
Atsakyti