Įkraunama...
Įkraunama...

Lytiniai santykiai po gimdymo

QUOTE(Virgita @ 2007 04 02, 14:59)
Nors mūsų sūneliui jau tuoj bus 10 mėn., bet tokio potraukio, koks buvo prieš gimdymą, kažin ar besulauksiu. Bet labai tikiuosi, nes iki šiol lytiniai santykiai dažniausiai būna tarsi iš pareigos. Aš labai myliu savo vyrą, todėl stengiuosi jo grubiai neatstumti, o paaiškinti, kaip aš jaučiuosiu. Žinau, kad jam labai trūksta to vadinamo ankstesnio sekso, bet mes šnekamės apie tai ir tikiuosi, kad jis mane supranta.

Pamatysi viskas atsistatys į savo vėžias,tik tam reikia laiko. mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Virgita @ 2007 04 02, 15:59)
Nors mūsų sūneliui jau tuoj bus 10 mėn., bet tokio potraukio, koks buvo prieš gimdymą, kažin ar besulauksiu. Bet labai tikiuosi, nes iki šiol lytiniai santykiai dažniausiai būna tarsi iš pareigos. Aš labai myliu savo vyrą, todėl stengiuosi jo grubiai neatstumti, o paaiškinti, kaip aš jaučiuosiu. Žinau, kad jam labai trūksta to vadinamo ankstesnio sekso, bet mes šnekamės apie tai ir tikiuosi, kad jis mane supranta.

Na man taip yra, ir lygiai taip pat as jauciuosi. Nors mazylei dar tik 7 men., bet as vis dar nejauciu tokio potraukio kokis buvo pries nestuke.gif Na bet pazanga siokia tokia yra, pagaliau ismokau atsipalaiduoti ir nejausti skausmo po igautu siuliu ir jau likusiu randu. ax.gif
Atsakyti
na as manau kad reikia laiko ir viskas susitvarkys smile.gif
juk visas jegas ir atima tie pipirai wub.gif , o jei dar vaikiukas neramus, nemiega nakti, tai koks dar seksas galvoj gali but, kai vos kojas pavelki doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristulka @ 2007 04 11, 14:11)
na as manau kad reikia laiko ir viskas susitvarkys  smile.gif
juk visas jegas ir atima tie pipirai  wub.gif , o jei dar vaikiukas neramus, nemiega nakti, tai koks dar seksas galvoj gali but, kai vos kojas pavelki  doh.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kristulka @ 2007 04 11, 14:11)
na as manau kad reikia laiko ir viskas susitvarkys  smile.gif
juk visas jegas ir atima tie pipirai  wub.gif , o jei dar vaikiukas neramus, nemiega nakti, tai koks dar seksas galvoj gali but, kai vos kojas pavelki  doh.gif

Gryna teisybe smile.gif
Atsakyti
maniskis pats bijojo tai daryti, galvojo, kad suzeis, man skaudes, nes siuvo beveik 3cio laipsnio iplysima. nejauciu tokio potruakio kaip per nestuma, norejau jo visur ir visada, vis delto berniukstis viduj augo, gal hormonai veike biggrin.gif budavo net kaip zadintuvas 3am atsiranda potraukis. kiekviena diena, lygiai tokiu paciu metu. dabar kitaip. juk demesi reikia dalinti. o ir pojuciai ne tie patys... bet mylintis vyras visada pasistenks del savo moters, kad ji butu laiminga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2007 04 13, 01:50)
maniskis pats bijojo tai daryti, galvojo, kad suzeis, man skaudes, nes siuvo beveik 3cio laipsnio iplysima. nejauciu tokio potruakio kaip per nestuma, norejau jo visur ir visada, vis delto berniukstis viduj augo, gal hormonai veike biggrin.gif budavo net kaip zadintuvas 3am atsiranda potraukis. kiekviena diena, lygiai tokiu paciu metu. dabar kitaip. juk demesi reikia dalinti. o ir pojuciai ne tie patys... bet mylintis vyras visada pasistenks del savo moters, kad ji butu laiminga 4u.gif

drinks_cheers.gif Gerai pasakyta! mirksiukas.gif
Atsakyti
Nežinau kodėl, bet mes abu su MB laukėm išsižioję kada galėsim vėl pasidžiaugti vienas kitu user posted image . Ir po 1mo karto tas noras nedingo schmoll.gif
Gal taip dėl to, kad aš greit atsigavau MB dėka ir jo dėka dabar nepavargstu. Jis nuo pat mažylės gimimo jau ligoninėje gyveno su manim. Rūpinosi manim ir mažyle. Man ligoninėje nieko daryt nereikėjo, tik ilsėtis ir sveikti wub.gif

Tiksliai negaliu pasakyti, bet manau dėl to aš taip greit ir atsigavau rolleyes.gif Ir dėl to mane vis dar taip traukia MB wub.gif

user posted image
Atsakyti
Vat aš galiu pasakyt,kad man noras mylėtis atsirado tik po metų verysad.gif
Užtat dabar vyras džiaugias,kad dabar pas mus viskas kaip ankščiau biggrin.gif
Atsakyti
O siaip jei viskas gerai per kiek laiko jau susitvarko viskas po gimdymo jei plysimai nedideli ir viskas be komplikaciju? ax.gif
Atsakyti
Mums daktare leido po 7 savaiciu. Pradzioje buvo siaip sau.. bet greitai viskas pasitaise. Dabar pagrindine problema, kad mazius prabunda ir pravirksta vis nelaiku blush2.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mes dar nebandėm, dar tik 6 savaitės praėjo ir nevisiškai sugijau. O jeigu sakot, kad dar ir sugijus skauda, pradėsiu bijoti... Bet jau dabar kartais jaučiu potraukį, tik va kol kas negaliu... Žiūrėsim kaip bus vėliau kai jau galėsim blush2.gif
Atsakyti