Įkraunama...
Įkraunama...

Žemas hemoglobinas

QUOTE(Joleks @ 2012 03 21, 17:07)
Paklaida manau tikrai per didele. Gal sumaise ten toj vaitineje tyrimus arba tikrai cia tik komercija  verysad.gif

Kur ten sumaišys, ten iš kart pasako, o po to kitam ima kraują ir jam pasako. Aš pasibaisėjau, kad taip daroma. Man aišku iš karto siūle pirkt vitaminus už 56 Lt, bet sakau, kad ką tik sugirdėm profilaktiškai vitaminų su geležim. Sakau pagalvosiu dar ką pirkt. Tai tada ir sako: nepergyvenkit, nieko čia baisaus, valgykit kepenėles ir t.t

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2012 03 21, 14:13)
Sveiki  4u.gif
mes jau po poliklinikos, jeigu kam įdomu  smile.gif

Aš apstulbus nuo tokios baisios komercijos ir žmonių apgaudinėjimo!
Mes sveikut sveikutėliai! Hemoglobinas 125!
Per naktį tikrai taip negali šoktelt  smile.gif
Iš savo patirties patariu nesidaryti vaistinėse tų mokamų tyrimų! Jie po to siūlo pirkt brangius vitaminus, kai apgauna, kad tyrimai negeri.
Berniukui pasakė, kad hemoglobinas 91, o šiandien poliklinikoj 125, o mergaitei pasakė, kad 102, o poliklinikoj 130!
Nu žiauru, negaliu atsigauti...

esu įsitikinusi, kad tai tik komercija.Man tas pats pernai metais buvo su akių tikrinimu vaistinėje.Užėjau kažkokių vaistų į vaistinę ir netyčia užtaikiau, kai tyrė kažkokiu aparatu akis.Na aišku ir aš sumąsčiau išsitirti .Po tyrimo man pasakė, kad pas mane labai blogai su akimis, kad vos ne apaksiu tuoj doh.gif Išsigandusi nulėkiau į klinikas.Ten tik numojo ranka, sakė su tokiais lapeliais aš ne pirma.Patikrino, viskas pas mane gerai.Kitą kart tyriausi vaistinėje kojų venas( va su jomis tikrai turiu problemų, viena koja jau operuota ir vėl naujai verčiasi venos, skauda kojas).Tai jų aparatas parodė, kad pas mane viskas tvarkoje doh.gif .Taip, kad eilinį kart įsitikinau, kad tai visiška nesąmonė tie įvairūs tyrimai vaistinėse:mmm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indula: 22 kovo 2012 - 11:25
Sveikos,
as savo darbo praktikoj susiduriau su gyd beda, kad po tyrimo isaiskejus, kad sumazejes hemoglobinas, tuoj israso gelezies preparatus. O siaip jau patarimas butu toks, kad sumazejus hemoglobinui paprasyti, kad skirtu kraujo tyrima, kurio metu tirtu folio, gelezies ir cianokobalamino kiekius kraujyje. Nes ir del folio, ir del b12 trukumo hemoglobinas krenta. Tik labai nenoriai gyd siuos tyrimu raso sad.gif
Atsakyti
Per dvi savaites po 10 lašų per dieną vartojom hemofer 10 mėn . mergaitei, tai hemoglobinas pakilo nuo 105 iki 113 thumbup.gif
Iš pradžių kategoriškai atsisakė gert panelytė, bet po to suduodavau neskiestą (nebeliko galimybės išpurkšti lauk) ir paduodu užsigert vandenuko. Dabar jau be problemų geria smile.gif
Atsakyti