Įkraunama...
Įkraunama...

Parama mamoms

QUOTE(x failai @ 2007 01 17, 19:11)
ir man įdomu kaip tada bus g.gif Tutifruti,žinai apie ką aš blink.gif

jai kas netiktu tikrai neproblema nes kaime vaiku skurstanciu lab daug vasara vaikai susiringdavo ir ateidavo pas mano tevu kad koki darba duotu ir uz tai pamaitintu tai mano mama ir pamaitindavo ir koki lita dar duodava ,dar vyro sesuo buvo pilna maisa savo dukru drabuziu pririnkusi tai mama jos tem vaikam ir isdalino,ir cia nereikia ant manes vazioti...as noriu tik gero kaskam 4u.gif
Atsakyti
Nepykit, bet man Tutifruti atrodo nepatikimai blush2.gif
Be to, as tikrai nenoreciau, kad mano dovanojami rubeliai daikteliai butu paimti, bet niekam neatitektu( arba atitektu bet kam po kokiu metu). Kiekvienas zmogus padedamas kitam, nori zinoti, kad pagalba yra tam tikrai seimai, kad ji yra tikslinga.
Atsakyti
QUOTE(tutifruti @ 2007 01 17, 17:59)
tai as net negalvojau cia dieti bet pamaciau kad mamos pacios jesko kam butu galima atiduoti jom jau nebereikalingu rubuku,nes as ir pati prikroviau pilnus du maisus savo vaiku 7 metu berniuko ir 11 men maziukes surinkau ir buteliukus ir zaislus,as pati tos seimos nemaciau,bet man negaila nes kaip sake mama mano tai ten jie ir taip skurdziai gyvena o dabar isvis.bet po to kaip cia mane uzsipole tai net praejo noros.

niekas tave neuszhsipuole. as tik pasakiau tau pastaba, kad jei ateini prashyti konkrecios pagalbos konkreciai seimai, tai ir ishdestyk mintis konkreciai. Bent jau tashkus padek sakinio gale, kad nesigautu zodziu kratinys, kuri kiti priversti skaityti 5x, kad suprast ka tu sakai. Ir tavo pirmutinis skelbimas skamba mazdaug taip "zmones, yra seima, skursta, neshkit viska ka galit". Nera jokios informacijos nei apie ugius, nei apie dydzius, nei ko jiems truksta.
Atsakyti
QUOTE(Frane @ 2007 01 17, 21:54)
niekas tave neuszhsipuole. as tik pasakiau tau pastaba, kad jei ateini prashyti konkrecios pagalbos konkreciai seimai, tai ir ishdestyk mintis konkreciai. Bent jau tashkus padek sakinio gale, kad nesigautu zodziu kratinys, kuri kiti priversti skaityti 5x, kad suprast ka tu sakai. Ir tavo pirmutinis skelbimas skamba mazdaug taip "zmones, yra seima, skursta, neshkit viska ka galit". Nera jokios informacijos nei apie ugius, nei apie dydzius, nei ko jiems truksta.

pasistenksiu pasitaisiti blush2.gif bet nereikia taip pulti as sakiau kad net negalvojau cia paramos prasiti pasiule man viena mama kad cia parasiciau...tai va susiskambinau su mama tai tie vaikai yra iki 12 metu penki ir 18metu viresnioji kuri turi savo maziuke jau 1 men,ju mama mire pries savaite laiduotuvem rinko pinigelius is mamos darbo nes ta moteris kur mire dirbo kartu su mano mama,sake kad tie vaikai neturi nei kur pasideti kazkodel net nezinau ,tai as surinkau ka turejau isaugo mano vaikai,o is cia as nieko nebeprasau nuvesiu ka turiu.
jai cia ka izeidziau ar ka atsiprasau ir sekmies jum 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tutifruti @ 2007 01 17, 18:46)
jai kas netiktu tikrai neproblema nes kaime vaiku skurstanciu lab daug vasara vaikai susiringdavo ir ateidavo pas mano tevu kad koki darba duotu ir uz tai pamaitintu tai mano mama ir pamaitindavo ir koki lita dar duodava  ,dar vyro sesuo buvo pilna maisa savo dukru drabuziu pririnkusi tai mama jos tem vaikam ir isdalino,ir cia nereikia ant manes vazioti...as noriu tik gero kaskam 4u.gif

zinai, parasyk jei nesudetinga man adresa i az tos seimos likusios be mamos, ir tel nr jei toks yra mirksiukas.gif raseiniai tai ne kitas pasaulio krastas, butu galima nuvaziuoti r nebekiltu nei papildomu klsimu nei itarimu smile.gif
Tiesa, RIMUXX nepamenu kada taremes kad uzsuksi doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingakalnis: 17 sausio 2007 - 22:07
Tutifruti,
atleisk man, žinoma, tačiau, kaip sakoma geriausia gynyba-tai puolimas. Man atrodo būtent taip ir elgiesi. Aš pati pabaigiau rusų mokyklą ir niekas čia į tai dėmesio nekreipia ir dėl to neužsipuola. Aš apskritai nematau, kad tave čia kas užsipultų. Tiesiog pasistenk suprasti, mamos čia padeda labai daug kam ir iš visos širdies, tačiau jos nėra aiškiaregės ir negali matyti tų vaikučių ir nuspėti kas ten per situacija. Todėl tau tiesiog pasakė, kad būtų gerai žinoti konkrečiau-pavyzdžiui kiek kiekvienam iš vaikučių yra metų, koks jų ūgis, mergaitės/berniukai, kur/su kuo gyvena, kokios sąlygos gyvenimo, ar turi kokį pragyvenimo šaltinį, kuo konkrečiau reikėtų (pavyzdžiui batų, kojinių, maisto ir t.t.)....
Čia niekas nieko nepuola.Čia padeda tiems žmonėms, kuriems to tikrai reikia ir daro tai nuoširdžiai, rūpestingai ir atsakingai.
Todėl, jei nuoširdžiai norėtum padėti tai šeimai, tai nepyktum čia ir nekaltintum, kad tave kažkas užsipuolė ar pan.,o pasistengtum įsiklausyt ir suprast kodėl tau buvo išsakyta tokia pastaba bei kuo daugiau sužinot apie tą šeimą, kad mamos žinotų į ką orientuotis arba nors kokius tuos šeimos kontaktus pateiktum, mamos jau ir pačios pasiskambintų, nuvažiuotų ar pan.
Suprask, kad mūsų laikais daug kas tiesiog naudojasi kitų gerumu ir nuoširdžiu noru padėti, o čia pagalba teikiama tiems, kuriems to IŠ TIKRŲJŲ REIKIA.
Ir ožiai/ragai čia nerodomi.

Spręsti tau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olilove: 17 sausio 2007 - 22:17
QUOTE(tutifruti @ 2007 01 17, 21:46)
pasistenksiu pasitaisiti blush2.gif bet nereikia taip pulti as sakiau kad net negalvojau cia paramos prasiti pasiule man viena mama kad cia parasiciau...tai va susiskambinau su mama tai tie vaikai yra iki 12 metu penki ir 18metu viresnioji kuri turi savo maziuke jau 1 men,ju mama mire pries savaite laiduotuvem rinko pinigelius is mamos darbo nes ta moteris kur mire dirbo kartu su mano mama,sake kad tie vaikai neturi nei kur pasideti kazkodel net nezinau ,tai as surinkau ka turejau isaugo mano vaikai,o is cia as nieko nebeprasau nuvesiu ka turiu.
jai cia ka izeidziau ar ka atsiprasau ir sekmies jum 4u.gif

čia aš pamačiau tą žinutę visai kitam skyrely, tai, norėdama, kad kas pamatytų, ir pasiūliau čia parašyti blush2.gif blush2.gif blush2.gif
bet tikrai reikia konkrečiau parašyti, kokios pagalbos reikia, kokio amžiaus vaikams ir t.t.
raseiniai visai netoli nuo Kauno, tai kaunietės tikrai galėtų nuvažiuoti ir pasižiūrėti, kas ir kaip; tik reikia žinoti, kur važiuoti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(olilove @ 2007 01 17, 22:13)
Suprask, kad mūsų laikais daug kas tiesiog naudojasi kitų gerumų ir nuoširdžių norų padėti, o čia pagalba teikiama tiems, kuriems to IŠ TIKRŲJŲ REIKIA.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eegle: 17 sausio 2007 - 22:15
as rytoj viska suzinuosiu adr tel pavarde tu vaiku ir cia parasisiu thumbup.gif
Atsakyti

Lauksim info.tutifruti .
Atsakyti
Ish tiesu, reiketu dar suzhinoti, kokia dabar aplamai ju situacija... Kaip supratau, nashlaichiais jie liko neseniai. Kaip pas juos su pajamomis? Ar sesuo rupinasi isiteisinti globa? Tuomet gautu dar parama ish valstybes. Daikteliais padeti galime (ir negaila), bet gal jiems ir kitokios pagalbos reikia?
Atsakyti
QUOTE(rimuxxx @ 2007 01 17, 00:59)
Ačiū, DELPHI jos dėka jau turim pradžią (vonelę, vaikštynę, naminę kėdutę, truputį rūbelių) Kristinos sesės būsimam leliui

Jau turim ir vežimaitį. Na ir gerumas tų žmonių thumbup.gif žodžiais napsakysi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tutifruti @ 2007 01 17, 23:26)
as rytoj viska suzinuosiu adr tel pavarde tu vaiku ir cia parasisiu  thumbup.gif

va viska isklausinejau,cia ju globejos nr jos kad nepaimtu i vaiku namus pajeme globoti sita moteris jos tel 860415226 Janina Endzelmiene
Vidukles sen Gelių kaimas 4u.gif
Atsakyti