Įkraunama...
Įkraunama...

Parama mamoms

QUOTE(AsJa @ 2006 12 03, 19:17)
doh.gif  doh.gif mes su Tara galvojome apie tai, apie dovanėles, tik čia neparašėme, bet teisingai, reiktų ir tai 14 metų mergytei, o tai kaip nuskriausta (tyli, rami), gaila jos, bet ką tokio amžiaus mergaitei nupirkti? Gal kokių minčių...
Dėl dovanėlių ruošimo, tai mes su Globaliste jau paruošėme tiems 3 vaikučiamas dovanėles, tai kaip su likusiais, reiks gal vėl man apsiimti (gal dar kartelį Globalistė padėtų man), jeigu kitos mamytės nenorės.  ax.gif

Gal geriau jiems daiktais, Tara gal daugiau minčių turės dėl dovanėlių mamytėms.

aha prisidedu prie tu dovaneliu.. 14mergyte ir kaip supratau metuku mergyte???
apsizvalgysiu dovaneliu mieste.. dar parasysiu kokiu minciu kils.
Papildyta:
QUOTE(Tara @ 2006 12 03, 18:20)
Net nežinau, ką galim dovanų nuvežti Rykantų mamoms Kalėdų proga, nes iki Maximos apsipirkti nenuvažiuos.
O ir jos pačios liūdnos, nes problemų - kiekviename žingsnyje. Dar ir malkų žiemos šalčiams neturi.

o pavalgyt turi ka nors? gal kokiu reikia produktu negendamu nupirkt ? ar malkom pinigeliu sumetam nors...?
Atsakyti
QUOTE(Globaliste @ 2006 12 04, 14:22)
aha prisidedu prie tu dovaneliu.. 14mergyte ir kaip supratau metuku mergyte???
apsizvalgysiu dovaneliu mieste.. dar parasysiu kokiu minciu kils.

Dėl dovanėlių tai 14 metų mergytei, tai nieko nesugalvoju dėl dovanos. Kai nuvažiavome tos šeimynos aplankyti, tai ta mergytė man kaip berniokas koks pasirodė, aprengta tokiais berniukiškais drabužiais, su kedais, trumpais plaukučiais, tokia visiškai nemergaitiška, gaila ji tokia uždara, neteko su ja pabendrauti. Galvoju, gal jai kokį laikroduką ant rankos padovanoti, būtų ir papuošimas ir praktiškas daiktas, bet turbūt iki 30 Lt nelabai kokį laikroduką nupirksime. Tai toks mano pasiūlymas.

Tiesa, dar kai lankėme Rykantų šeimyną, man iki šiol iš galvos neišeina, namuose 4 vaikai, o nemačiau nei vieno vaikiško žaisliuko, nei namuose, nei lauke g.gif
Atsakyti
merginos....
truputį su stalu stringam... doh.gif
vyras serga iš patalų neišlipa.... verysad.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AsJa @ 2006 12 04, 16:59)
Dėl dovanėlių tai 14 metų mergytei, tai nieko nesugalvoju dėl dovanos. Kai nuvažiavome tos šeimynos aplankyti, tai ta mergytė man kaip berniokas koks pasirodė, aprengta tokiais berniukiškais drabužiais, su kedais, trumpais plaukučiais, tokia visiškai nemergaitiška, gaila ji tokia uždara, neteko su ja pabendrauti. Galvoju, gal jai kokį laikroduką ant rankos padovanoti, būtų ir papuošimas ir praktiškas daiktas, bet turbūt iki 30 Lt nelabai kokį laikroduką nupirksime.  Tai toks mano pasiūlymas.

Tiesa, dar kai lankėme Rykantų šeimyną, man iki šiol iš galvos neišeina, namuose 4 vaikai, o nemačiau nei vieno vaikiško žaisliuko, nei namuose, nei lauke g.gif

aš šiaip turiu nenaudojamą laikroduką, praktiškai ir nenešiotas...atrodo tikrai gerai, nenubrozdintas ir nenutrintas, tik elementus jau reikia pakeisti....nes pragulėjo spintoje jau kurį laiką.... ax.gif
aš pati pakeisčiau elementus, bet jau išsileidau paramos projektams, nebegaliu daugiau skirti tam pinigėlių kol kas...renku pinigėlius susimokėti u\ž mokslą verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Euforija: 04 gruodžio 2006 - 16:48
QUOTE(žydroji svajonė @ 2006 12 04, 17:02)
merginos....
truputį su stalu stringam...  doh.gif
vyras serga iš patalų neišlipa.... verysad.gif  doh.gif

manau tikrai nieko tokio. kada bus, tada. rimuxxx daznai i ta puse vazhineja, nugabens wink.gif
sveikit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija @ 2006 12 04, 16:47)
aš šiaip turiu nenaudojamą laikroduką, praktiškai ir nenešiotas...atrodo tikrai gerai, nenubrozdintas ir nenutrintas, tik elementus jau reikia pakeisti....nes pragulėjo spintoje jau kurį laiką.... ax.gif
aš pati pakeisčiau elementus, bet jau išsileidau paramos projektams, nebegaliu daugiau skirti tam pinigėlių kol kas...renku pinigėlius susimokėti u\ž mokslą  verysad.gif

O ko prašytum už laikroduką blush2.gif
mano nuomone, jeigu daugiau pasiūlymų nėra, tai laikrodukas būtų ideali dovana 14 metų mergaitei.
Dar pasitariau su Globaliste, tai nutarėm 1 metų Rykantų mergytei dovanėlę suorganizuoti.
Atsakyti
Gal kas planuoja nuvaziuot pas Ingakalni paziuret lovos, ar tinka Galgiu mergaitei?
Atsakyti
Taip taip taip, planuoju ryt, šiandien nespėjau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Virbalai @ 2006 12 04, 22:05)
Taip taip taip, planuoju ryt, šiandien nespėjau  ax.gif

tik pries vaziuojant parasyk man i az kad galeciau perspeti darbininkus,nes zinau kad ryt kazkokiu metu vaziuos pirktis medziagu 4u.gif
Atsakyti
Gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AsJa @ 2006 12 04, 20:46)
O ko prašytum už laikroduką blush2.gif
mano nuomone, jeigu daugiau pasiūlymų nėra, tai laikrodukas būtų ideali dovana 14 metų mergaitei.
Dar pasitariau su Globaliste, tai nutarėm  1 metų Rykantų mergytei dovanėlę suorganizuoti.

nieko aš neprašau, dovanoju tiesiog 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija @ 2006 12 05, 12:54)
nieko aš neprašau, dovanoju tiesiog  4u.gif

ugu pasitarem su AsJa del mergaiciu, tai butu liux jei laikrodukas iseitu is euforijos.. 4u.gif a tikrai dovanoji? kaip paimt is taves ji?
rasau az tau,. susitartume atlekciau kur.
Atsakyti